16 / 05 / 2024

Bolulu Habip Bey Konağı satışı

Bolulu Habip Bey Konağı satışı

İBB, Bulgur Palas adıyla bilinen Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı. Tarihi Yarımada’nın yedinci tepesinde yer alan yapı kültür için kullanılacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan Bulgur Palas açıklaması!

İBB, yeni satın aldığı Cerrahpaşa'daki 'Bulgur Palas' diye isimlendirilen Bolulu Habip Bey Konağı'nı kültür merkezi yapmak için hazırlıklara başladı. Bulgur Palas'ta incelemeler yapan Ekrem İmamoğlu, "Gerçekten çok heyecanlıyım" dedi.

İBB Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı!

İBB, Bulgur Palas adıyla bilinen Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı. Tarihi Yarımada’nın yedinci tepesinde yer alan yapı kültür için kullanılacak.

Habip Arıkan: Kurdaki yükseliş lüks konutlara olan talebi erteleyebilir!

Arıkan Yapı' nın patronu Habip Arıkan, Türkiye'de konut satışlarının önümüzdeki dönemde daha da artacağını ancak dolardaki artışın özellikle lüks projelere talebi bir süre erteleyebileceğini öngördü...

Nusret Bey Turizm ve İnşaat Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nusret Bey Turizm ve İnşaat Hizmetler Ticaret Limited Şirketi, 450 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Fatih, Eminönü, Hocapaşa Mahallesi, Ebusuud Caddesi, No:43'de kuruldu.

Bey Sarayı yeniden yapılacak!

Osmanlı'nın ilk sarayı olan Bursa'daki Bey Sarayı, yeniden yapılacak. Şehrin fethinden sonra Tekfur Sarayı'nın üstüne yapılan sarayın sadece bir duvarı günümüze kadar ulaşabildi. Sarayın çizimlerinde gezginlerin notları ve gravürlerden yararlanıldı.

Beylikdüzü Bey Kasrı iletişim!

Beykule İnşaat tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü Bey Kasrı iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut...

Beyşehir'de karavan turizmi!

Karaburun Plajı, mesire alanları, inanç turizmi ve yayla turizmi açısından şanslı bir ilçe olan Beyşehir'e karavanlarıyla gelerek konaklayan veya turlarla gelen turistler seyrine doyum olmayan gün batımını izleyerek keyifli zaman geçiriyorlar.

Beyşehir turizme açılıyor!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gölüyle meşhur ilçenin tarihi ve doğal güzellikleriyle tam bir turizm kenti olması gerektiğini belirterek bu alanda çalışma başlattı.

Beyşehir Karaburun Plajı, plaj ve yayla keyfini bir arada yaşama fırsatı sunuyor!

Konya'da yer alan Beyşehir Gölü Milli Parkı' nda açılan Karaburun Plajı'nda başta gurbetçiler olmak üzere tatilciler, plaj ve yayla keyfini bir arada yaşama fırsatı buluyor.

Beyşehir'de metruk binalar yıkılıyor!

Beyşehir Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan, bakımsızlık ve ilgisizlik yüzünden yıkılma ve çökme tehlikesiyle karşı karşıya bulunan, çevreye tehlike saçan metruk ve terk edilmiş binaları yıkıyor.

Beylikdüzü Bey Kasrı ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen ve içinde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Beylikdüzü Bey Kasrı ödeme planı...

TOKİ Konya Beyşehir Devlet Hastanesi 2015'te açılacak!

TOKİ Konya Beyşehir Hamidiye Mahallesi’nde 150 yataklı devlet hastanesi inşa edecek. 95 milyon TL proje bedeline sahip Yeni Beyşehir Devlet Hastanesi projesinin 2015 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor...

Bey Kasrı satış ofisi!

Bey Kasrı satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede yüzme havuzu, kurban kesim alanı, mescid, çocuk oyun alanları, fitness salonu, buhar odası, spor alanları, kreş, kapalı otopark ve mini hayvanat bahçesi bulunuyor.

Bolulu Habip Bey Konağı satışı Haberi

Bolulu Habip Bey Konağı satışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kent tarihinde önemli bir yere sahip olan  Palas adıyla bilinen Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı. İBB'de yer alan habere göre; vatandaşardan gelen talep üzerine harekete geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelişmeyi sosyal medya hesabından açıkladı. “İstanbul’un yedinci tepesi artık İstanbulluların" ifadelerini kullanan İmamoğlu şu  paylaşımda bulundu: 

“Tarihi yarımadanın yedinci tepesinde yer alan, yıllardır kaderine terk edilmiş Bulgur Palas’ı İBB olarak satın aldık. Şimdi bu tarihi yapıyı tüm İstanbulluların kullanacağı bir kültür mekanına dönüştüreceğiz. Şehrimize hayırlı olsun.”

İSTANBULLUNUN HİZMETİNE SUNULACAK 

İstanbul’un en önemli tarihi yapılarından birini İstanbullulara ait olacağını söyleyen  İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, “Bina oldukça özel bir çabayla İBB’ye ve İstanbullulara kazandırıldı. Çok önemli bir yapı. 1912’yılında inşaatına başlanmış,...