26 / 08 / 2024

Boluya cezaevi yapılacak

Boluya cezaevi yapılacak

Adalet Bakanı Kenan İpek, Bolu'nun Gerede ilçesine yapılacak cezaevine ilişkin, "Kapalı ve açık cezaevi çalışmaları devam ediyor. İnşallah bölge cezaevi haline gelecek orası" dedi.

Türkiye'de 3 yıl içinde 36 yeni cezaevi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayınlanmış olan 2022 senesi yatırım programlarına göre 36 yeni ceza infaz kurumu yapılacak. Yeni yapılacak olan ceza infaz kurumunun sonuncusu 2025 yılında bitecek. 

Buca Cezaevi arsasına AVM yapılacak mı?

Buca’da yaklaşık 62 sene hizmet sunan fakat daha sonra şehrin gelişimiyle beraber yerleşim alanlarının merkezinde kalan Buca Cezaevi, 1 ay önce kapatıldı ve tamamen tahliye edildi. Peki şimdi Buca Cezaevi'nin yerinde ne yapılacak?

5 yılda 193 yeni cezaevi yapılacak!

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, ‘hükümlü ve tutuklu sayısındaki öngörülemeyen artış’ nedeniyle 5 yıl içerisinde 193 yeni cezaevi yapımının planlandığını kaydetti.

Adana'ya tarım açık cezaevi yapılacak!

Adana'da 1994 yılında tarım cezaevi yapılması için 2 bin 128 dönümlük hazine arazisi, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2,5 yılda yapılan 300’e yakın işlem ve yazışma sonucunda boşaltıldı.

5 yılda 174 cezaevi yapılacak!

Adalet Bakanlığı, ‘hükümlü ve tutuklu sayısındaki öngörülemeyen artışın karşılanması’ için 5 yıl içinde 174 cezaevi yapılarak, 100 bin 182 kişilik kapasite artışı sağlanacağı bildirildi.

Ege Bölgesi'nin en büyük 2. cezaevi Afyon'a yapılacak!

Şuhut’a Ege Bölgesinin en büyük ikinci cezaevi yapılması için bakanlıktan onay çıktığı ve yatırım programına alındığı öğrenildi.

Didim'e açık cezaevi yapılacak mı?

AYDIN in Didim ilçesi'nde yapılması gündeme gelen ancak tepkiler üzerine iptal edildiği bildirilen açık cezaevi konusu 1.5 yıl sonra yeniden ortaya çıktı.

Şanlıurfa'da yeni cezaevine 150 kişilik cami yapılacak!

anlıurfa’nın Hilvan İlçesi sınırları içinde yapımı devam eden Cezaevi’ne 150 kişilik cami yapılması için yer tespiti yapıldı. Cezaevi Müdürü ve yüklenici firma yetkilileri,Cezaevi İnşaatı ve yapılacak olan Cami yeri hakkında bilgi verdi.

Kastamonu Araç'a cezaevi yapılacak!

Kastamonu’nun Araç ilçesinde 2012 yılından beri devam eden Açık Cezaevi çalışmalarında sona gelindi. Adalet Bakanlığı'nın,Mülkiyeti Araç Belediyesine ait olan araziye cezaevi yapılabilmesi için ihaleye çıkacağı öğrenildi.

Kocaeli'de 48 derslikli okul yapılacak!

Yıkılan cezaevi alanına yapılacak olan kampus ile İzmit Lisesi, Gazi Lisesi ve Kız Meslek Lisesi şehir dışına taşınacak. 48 derslik inşaatını da İzmit Belediyesi yapacak.

Bolu'ya cezaevi yapılacak!

Adalet Bakanı Kenan İpek, Bolu'nun Gerede ilçesine yapılacak cezaevine ilişkin, "Kapalı ve açık cezaevi çalışmaları devam ediyor. İnşallah bölge cezaevi haline gelecek orası" dedi.

Keşan cezaevinin yerine park yapılacak!

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, yıkılmaya başlanan eski Keşan Kapalı Cezaevi'nde incelemelerde bulundu ve bu alanda yapılacak uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Kütahya'ya yeni cezaevi yapılacak!

Kütahya'ya yeni cezaevi yapılacak. Kütahya Cumhuriyet Baş savcısı Atilla Aslan Kütahya'ya yeni Adalet Sarayından sonra yeni cezaevinin de verinin belirlenmesine yönelik çalışmaların tamamlandığı müjdesini verdi.

Boluya cezaevi yapılacak Haberi

Boluya cezaevi yapılacak



Adalet Bakanı Kenan İpek, Bolu'nun Gerede ilçesine yapılacak cezaevine ilişkin, "Kapalı ve açık cezaevi çalışmaları devam ediyor. İnşallah bölge cezaevi haline gelecek orası" dedi.


Bolu Adliyesi'ni ziyaret eden Bakan İpek, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Baro Başkanı Ferit Atalay, hakim ve savcılar tarafından karşılandı.


Daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Yurtseven ile makamında bir araya gelen Bakan İpek, yeni yapılacak Bolu Adliye Sarayı hakkında yetkililerden bilgi aldı.


 İpek, burada yaptığı konuşmada, adliye sarayıyla ilgili çalışmanın bakanlık nezdinde devam ettiğini belirterek, "Bolu’da yeni adliye çalışmaları devam ediyor. Ama inşallah son aşamaya geldik" diye konuştu.


 Bakan İpek, "Projesi bitti, yeni yerimizde inşallah 2 ay içerisinde ihalesi yapılacak. Yeni adliye sarayımıza kavuşmuş olacağız. Adalet hizmetlerini inşallah en iyi şekilde yerine getireceğiz. İnşallah 2 ay içerisinde ihaleyi yapmış olacağız. İhale...