15 / 05 / 2024

boluya termal kasaba

boluya termal kasaba

Hisseli gayrimenkul sistemi ile misafirlerini ağırlayacak olan Narven Termal Kasaba, 450 bin metrekare alanda, 7 bin 200 yatak kapasitesiyle Bolu turizmini iki katına çıkaracak. Bolu'ya 250 milyon dolarlık termal kasaba...

Bolu Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 503'e ulaştı!

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

Narven Termal Kasaba Bolu projesi Ideal Standard'ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye'nin en büyük termal tesisi Narven Termal Kasaba Bolu projesinin banyolarına çevreci, lüks ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Bolu Narven Termal Kasaba'da ilk tapular dağıtıldı!

Türkiye’nin en büyük termal tesisi olacak Bolu Narven Termal Kasaba'da ilk tapular sahiplerini buldu. Aralık ayı içerisinde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanan kasabanın ilk etabı 140 milyon TL’ye mal oldu.

Bolu Narven Termal Kasaba’da tapular dağıtıldı!

Termal turizmin en büyük yatırımlarından biri olan ve Bolulu işadamları tarafından 450 bin metrekare alana inşa edilen 7 bin 200 yatak kapasiteli Narven Termal Kasaba’da villa sahipleri ilk tapularını aldı.

Narven Termal Kasaba Bolu'nun ilk etabı tamamlandı!

Bolu ekonomisine yıllık 100 milyon TL katkı sağlaması beklenen Narven Termal Kasaba’nın ilk etabı tamamlandı. Projeden daire alanların büyük bir kısmının Almanya ve Hollanda'dan gelen gurbetçiler olduğu ifade ediliyor.

Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi!

Türkiye ve Bolu turizmine yeni bir soluk getirecek olan Narven Termal Kasaba tapularını dağıtmaya başladı.Doğa ile uyumlu bir şekilde projelendirilen Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi.

Narven Termal'de fiyatlar metrekaresi 7 bin T'den başlıyor!

İlk etabının 2015 yılı aralık ayında tamamlanması beklenen Türkiye’nin en büyük termal tesisi Narven Termal Kasaba, yeni yıla girmeden hisseli gayrimenkul tapusu satın almak isteyen misafirlerine uzun vade seçenekleri sunuyor.

Narven Termal Kasaba'da fiyatlar 7 bin TL'den başlıyor!

Bolu'da inşa edilen ve hisseli gayrimenkul yöntemiyle satışı yapılan Narven Termal Kasaba'da yeni yıla girmeden avantajlı fiyatlar ve uzun vade seçenekleri sunuluyor. Narven Termal Kasaba'da fiyatlar 7 bin TL'den başlıyor.

Narven Termal Kasaba'da yıl sonu fırsatları devam ediyor!

BOLU'DA inşa edilen ve hisseli gayrimenkul yöntemi ile satışı yapılan Narven Termal Kasaba'da yeni yıla girmeden avantajlı fiyatlar ve uzun vade seçenekleri sunuluyor...

Narven Termal Kasaba'da yeni yıla kadar kampanya var!

Türkiye'nin en kapsamlı termal tesisi Narven Termal Kasaba, yeni yıla girmeden hisseli gayrimenkul almak isteyenlere avantajlı fiyatlar ve uzun vade seçenekleri sunuyor. Konut almak isteyenlere 36 aya kadar vade imkanı tanınıyor.

Narven Termal Kasaba'da satışlar devam ediyor!

Geçen ay tanıtımı yapılan ve 250 milyon dolara mal olacak 7 bin 200 yatak kapasiteli Narven Termal Kasaba'da inşaat devam ederken satışlar da sürüyor.

Narven Termal Kasaba'nın ilk etabı 1 Aralık'ta teslim edilecek!

Bolu'da 7 bin 200 yatak kapasitesi ile yükselen Narven'in ilk etabı 2015 yılı Aralık ayında teslim edilecek olmasına rağmen şimdiden 5 bin adet tapu satışı gerçekleşti

Narven 3 bin kişiye hisseli satış yaptı!

BOLU'DA 450 bin metrekare alanda, 7 bin 200 yatak kapasitesi ile yükselen Narven Termal Kasaba, hem Türkiye hem de dünya termal turizm sektörünün ilgisini çekti, ilk etabı 2015 yılı Aralık ayında tamamlanacak...

boluya termal kasaba Haberi

boluya termal kasaba

250 milyon dolarlık bir yatırımla inşa edilen, Türkiye'nin ilk tatil kasabası Narven Termal, termal turizmin en büyük yatırımı olacak. Hisseli gayrimenkul sistemi ile misafirlerini ağırlayacak olan Narven Termal Kasaba, 450 bin metrekare alanda, 7 bin 200 yatak kapasitesiyle Bolu turizmini iki katına çıkaracak. Bolu'nun en büyük sanayi kuruluşu Erpiliç, Rehber Yeminli Mali Müşavirlik, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik ve Nalçacılar ortaklığında hayata geçirilecek proje kapsamında kasaba meydanı, villaları, rezidansı, oteli, fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleri ve kongre merkezi bulunuyor. 


ARALIK 2015'TE BİTECEK 

Misafirlerini birer haftalık zaman dilimlerinde hisseli gayrimenkul sistemiyle ağırlayacak olan Narven'de bin 250 konut, 150 adet rezidans ve 230 otel odası bulunacak. Mimari projesi 2 etap olarak hazırlanan Narven'in ilk etabının ilk bölümünde Aralık 2015'te misafirler ağırlanmaya başlayacak. Kuzey...