06 / 05 / 2024

Bombardier Transportation Türkiye Yönetim Direktörü Rossi

Bombardier Transportation Türkiye Yönetim Direktörü Rossi

Bombardier Transportation Türkiye Yönetim Direktörü Rossi, "Teknoloji transferi Türkiye için çok önemli. Türkiye, başarılı bir teknoloji transferi ile raylı sistem alanında önemli üretici ülkelerden biri haline gelebilme potansiyeline sahip." dedi.

Volkswagen Yeni Amarok ve ID. BUZZ Cargo ne zaman Türkiye’ye geliyor? İşte 22 Eylül 2022 Wolksvagen fiyat listesi

Volkswagen Ticari Araç, ID. BUZZ Cargo ve Yeni Amarok modellerini IAA Transportation 2022’de ilk kez tanıttı. ID. BUZZ Cargo Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVOTY) jürisince 2023 Uluslararası Yılın Ticari Aracı ödülüne layık görüldü. Peki bu iki model Türkiye’ye ye ne zaman geliyor ve halen satışta

Türkiye raylı sistemde önemli üretici ülkelerden biri olabilir!

Bombardier Transportation Türkiye Yönetim Direktörü Rossi, "Teknoloji transferi Türkiye için çok önemli. Türkiye, başarılı bir teknoloji transferi ile raylı sistem alanında önemli üretici ülkelerden biri haline gelebilme potansiyeline sahip." dedi.

Bombardier ve Bozankaya tren seti ihalesi için el sıkıştı!

Kanadalı tren ve uçak üreticisi Bombardier ile Türkiye'nin raylı sistem firması Bozankaya, TCDD'nin tren seti ihalesi için el sıkıştı.

Bombardier, Türkiye'ye 100 milyon euro yatırım yapmayı planlıyor!

Bombardier, Türkiye'ye yatırım yapmakta kararlı. Bölge Başkanı Dieter John, "Siyasi durum ne olursa olsun Türkiye'de yatırımı sürdüreceğiz. TCDD'nin ihalesini alırsak 100 milyon euro yatırım planlıyoruz" dedi.

Bombardier Türkiye'de yerli metro üretecek!

2014’te 20,1 milyar dolar satış geliriyle dünyanın en büyük tren ve uçak üreticisi konumundaki Bombardier, Türkiye’de yerli metro vagonu üretimi için bir Türk firması ile ön anlaşma yaptı.

Bombardier 100 milyon Euro'ya Türkiye'de fabrika kuruyor!

Türkiye’yi üretim merkezi yapmayı planlayan Bombardier, fabrika için yerel bir ortakla anlaşma imzaladı. Firma, fabrika için 100 milyon eurodan fazla yatırım planlıyor..

Fichtner Water Transportation GMBH Merkezi Alman Türkiye İstanbul Şubesi açıldı!

Fichtner Water Transportation GMBH Merkezi Alman Türkiye İstanbul Şubesi, Christian Koppmann, Haluk Üçem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'Da Mecidiyeköy, Polat Han'da kuruldu.

Bombardier YHT ihalesini alırsa, Türkiye'yi üretim üssü yapacak!

Dünya devi Kanadalı tren ve uçak üreticisi Bombardier, TCDD’ nin yeni ‘çok yüksek hızlı tren’ ihalesine kilitlendi. Bombardier bu ihaleyi alırsa üretimi Türkiye’de yapmayı planlıyor...

Corio Türkiye Tekira AVM'nin yeni sahibi oldu

Corio Türkiye, Tekirdağ'da bulunan Tekira Alışveriş Merkezinin (AVM) yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Bombardier Transportation Türkiye Yönetim Direktörü Rossi Haberi

Bombardier Transportation Türkiye Yönetim Direktörü Rossi

Bombardier Transportation Türkiye Yönetim Direktörü Furio Rossi, teknoloji transferinin Türkiye için çok önemli olduğunu belirterek, "Türkiye, başarılı bir teknoloji transferi ile raylı sistem alanında önemli üretici ülkelerden biri haline gelebilme potansiyeline sahip." dedi.


Bombardier Transportation'ın da yer aldığı Berlin'deki InnoTrans 2016 Ulaşım Teknolojileri Uluslararası Fuarı'nda AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Rossi, şirketin, sanayideki en geniş portföyü sunarak raylı teknolojiler sektöründe "global lider" konumunda bulunduğunu söyledi.


Ürün yelpazelerinin trenlerden metro ve sinyal sistemlerine kadar tüm raylı sistem çözümlerini içerdiğini belirten Rossi, Bombardier olarak, aynı zamanda komple ulaşım sistemleri, e-mobilite teknolojisi ve bakım hizmetleri de sunduklarını anlattı.


Rossi, 26 ülkede 63 üretim ve mühendislik sahası, 18 hizmet merkeziyle dünyanın dört bir yanında faaliyetlerini sürdürdüklerini aktararak, şunları ifade etti:


"Merkezimiz Almanya Berlin'de bulunuyor. 39 bin 400 kişiye...