29 / 04 / 2024

Bomonti Elektrik projesi

Bomonti Elektrik projesi

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik genel kurul toplantısında alınan kararları yayınladı.

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Mahall Bomonti projesi için ÇED süreci başladı!

İzmir Halkapınar'da hayata geçirilen Mahall Bomonti projesi için ÇED süreci başladı.

Bomonti Papilio projesinin dış cephe duvarları sanatla buluşuyor!

Keten Grup, Bomonti’de yaptığı yeni Papilio bina projesinin dış cephe duvarlarını sanatla buluşturuyor. Bomonti Papilio projesi 30 adet konut ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.

Küçük evlerin dekorasyonu için akıllı çözümler!

Yıldırım Yapı Grubu’nun İstanbul’un parlayan yıldızı Bomonti’deki projesi Kuleli Evleri şehrin her köşesine rahatça ulaşmanın kolaylığını sunuyor.

Mahall Bomonti İzmir'e Doğuş Grubu imzası!

Türkerler Holding'in İzmir'deki en büyük gayrimenkul yatırımı Mahall Bomonti İzmir projesi çok değerli bir ortaklığa imza attı.

Konak Mahall Bomonti İzmir fiyatları 2017!

Konak Mahall Bomonti İzmir fiyatları 2017 güncel listeye göre daireler minimum 416 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Mahall Bomonti İzmir projesi Türkerler İnşaat imzası taşıyor...

Mahall Bomonti İzmir Konutları fiyat listesi!

2019 yılı Haziran ayında teslimlerin gerçekleşeceği Mahall Bomonti İzmir projesi 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşuyor. Mahall Bomonti İzmir Konutları fiyat listesi 406 bin TL'den başlıyor.

Nidapark Bomonti Konutları yüzde 5 peşinatla!

Nidapark Bomonti projesinde yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor. Yüzde 5 peşinat fırsatı bulunan Nidapark Bomonti Konut Projesi, konut, ofis ve mağazadan oluşuyor...

Mahall Bomonti İzmir Konutları 72 ay sıfır faizle!

Mahall Bomonti İzmir projesi Türkerler İnşaat tarafından 1+0'dan 3+1'e kadar konut seçenekleriyle inşa ediliyor. Mhaal Bomonti Evleri İzmir projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Konak Mahall Bomonti fiyat listesi 2017!

Haziran 2019'da tamamlanması planlanan Mahall Bomonti İzmir projesi 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Konak Mahall Bomonti fiyat listesi 2017...

Türkerler Mahall Bomonti daire fiyatları ne kadar?

Türkerler İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir projesi İzmir Konak'ta konumlandırılıyor. Peki Türkerler Mahall Bomonti daire fiyatları ne kadar?

Koleksiyon, Mahall Bomonti projesi için özel bir daire hazırladı!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Vogue Bomonti Evleri ulaşım adresi!

Vogur Bomonti Evleri projesi 19 katlı tek blok olarak yükseliyor. İstanbul Şişli'de hayata geçirilen projede daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Bomonti Elektrik projesi Haberi

Bomonti Elektrik projesi

Bomonti Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Alınan Kararlar


1.Yapılan oylama sonucu Divan Başkanlığı'na Sıtkı İLBAK, Tutanak Yazmanı olarak Resul BAYAZIT ve Oy Toplayıcı olarak Uğur DEMİRCAN oy birliği ile seçilmiştir.

2.Toplantı tutanak ve evraklarının Genel Kurul adına Başkanlık Divanınca imzalanması oy birliği ile kabul edildi.

3.2013 yılı hesap dönemine ilişkin,Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bağımsız Denetçi Raporu ve Bilanço ve Gelir tablosu, oy birliği ile kabul edildi.

4.Şirketin 2013 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu Üyelerinin ibrasına geçildi. Yönetim Kurulu üyelerinin her biri kendi ibralarında sahibi oldukları paylardan doğan oy haklarını kullanmayarak, toplantıya katılan diğer ortakların katılımıyla oy birliği ile ayrı ayrı ibra edildi.

5. 2013 yılı hesap dönemine ilişkin net dönem zararının olması nedeniyle herhangi bir kar payının dağıtılmaması oy birliği ile kabul edilmiştir. 

6.Yönetim...