04 / 05 / 2024

bomonti satılık daireler

bomonti satılık daireler

Şişli ilçesine bağlı Cumhuriyet ve Merkez Mahalleri arasına konumlanmış bir bölge Bomonti. Eskinin sanayi bölgesi olan Bomonti, zaman içinde yapılan dönüşüm çalışmaları ve yatırımlarla İstanbul’un gözde merkezlerinden biri halini almayı başardı...

Şişli Vogue Bomonti satılık ev!

Şişli Vogue Bomonti satılık ev fiyatları metrekare birim olarak 5 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Ayse Yapı imzası taşıyor...

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

İzmir Mahall Bomonti satılık!

Türkerler İnşaat imzası taşıyan İzmir Mahall Bomonti satılık daire fiyatları 387 bin liradan başlıyor. Projenin Haziran 2019'da teslim edilmesi hedefleniyor...

Queen Central Park Bomonti satılık daire fiyatları!

İstanbul Şişli'ye bağlı Bomonti bölgesinde konumlandırılan Queen Central Park Bomonti projesi 1.080 bağımsız birimden meydana geliyor. Queen Central Park Bomonti satılık daire fiyatları 570 bin liradan başlayarak değişiyor.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler!

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kura satışlarının 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

DKY İnşaat DKY On satılık daireler!

DKY İnşaat DKY On satılık daireler 1,5+1 ve 2,5+1 şeklinde tasarlandı. İstanbul Kağıthane'de yükselen projede kredi ödemelerine teslimden sonra başlanıyor.

Yakacık Hill Kartal satılık daireler!

Yakacık Hill Kartal satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks şeklinde tasarlandı. Firma bünyesinde 36 ay vade uygulanan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler!

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler 2016 yılı Kasım ayında teslim edilecek. 32 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 60 ay 0 faiz avantajı devam ediyor.

Çatalca Kiptaş satılık daireler!

Çatalca Kiptaş satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisiyle veya Kiptaş bünyesinde vade fırsatı sağlanıyor.

bomonti satılık daireler Haberi

bomonti satılık daireler

Adını 1902’de İsviçreli Bomonti kardeşlerin kurduğu bira fabrikasından alan Bomonti, geçmişinde fabrikaların yoğun olarak bulunduğu bir sanayi bölgesiydi. Sanayi kuruluşlarının bir getirisi olan gecekondulaşma oranı da yüksekti. İlerleyen zamanlarda ise değişim rüzgarına kapılarak dönüşüm çalışmalarının merkezlerinden biri haline geldi. Günümüzde önemli isimlerin nitelikli projelerine ev sahipliği yapmayı başaran Bomonti’ye bugün lüks rezidanslar, gökdelenler, oteller ve ticari yapılanmalar hakim.


Bomonti’yi bu noktaya getiren etmenlerin başında şüphesiz şehir merkezinde olan konumu geliyor. Şehir içinde her yöne erişimin kolaylıkla yapıldığı bölgede özellikle Dolmabahçe – Bomonti ve Kağıthane – Piyalepaşa Tüneli bağlantısı büyük avantaj yaratıyor. Bunun yanı sıra bulunduğu lokasyonda üniversitelerin bol olması nedeniyle üniversite öğrencilerinin de bölgeye olan talebi her geçen gün artıyor. 


Bölgede son yıllarda geliştirilen projeler incelendiğinde, sosyal ve yeşil alanlarının bol...