04 / 05 / 2024

bor yolu genişletme çalışmaları son durum

bor yolu genişletme çalışmaları son durum

Niğde girişlerinden biri olan Bor Yolu, Derbent Kavşağından Bor TOKİ kavşağına kadar 3x2 şeklinde genişletilecek. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Bor yolu genişletme çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Dışişleri Bakanlığından İsrail'in ilave yasa dışı yerleşim yerlerini genişletme planına onay vermesine tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da ilave yasadışı yerleşim yerlerini genişletme planının resmen onaylanmasına tepki gösterdi.

Van'da yolu dar olan okul için hayırseverler arazi bağışladı!

Van'ın Erciş ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi bağışlayan iki aile, duvarların yıkılması ve yol genişletme çalışması yapan ekiplere de yardımcı oldu.

Anfield Stadı'nın genişletme projesi ertelendi! 

İngiltere Premier Lig kulübü Liverpool, Anfield Stadı'nı genişletme projesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

Türkiye'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki göstererek uluslararası hukuku ve Birleşmiş Milletler (BM) kararlarını hiçe sayan işgalci anlayışı bir defa daha şiddetle reddettiklerini belirtti.

Kocaeli Kefken Limanı'nın genişletme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dubai Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları durduruldu!

Dubai'deki El-Mektum Uluslararası Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durduruldu. 

Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin imar planı askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi, Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıda..

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı!

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı. Projede yaya, bisiklet yolu ve iskeleler bulunuyor.

Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı!

İBB ve Beykoz Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı.

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Ankara-Kahramankazan Yolu'nun temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Ankara-Kahramankazan Yolu Genişletme Projesi'nin sadece Kahramankazan'a değil, Kızılcahamam ve Ankara'ya, bu coğrafyada Gerede başta olmak üzere birçok ilçeye ve ile hizmet edecek" dedi.

Beykoz Anadolukavağı Askeriye Yolu genişliyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Beykoz Belediyesi Anadolukavağı Yuşa Yolu’nda 2. etap yol genişletme çalışmalarına başladı.

Alanya Çayarası Yaylası'na modern çarşı ve cami projesi!

Antalya-Konya yolu genişletme çalışmaları kapsamında, Alanya Belediyesi, Çayarası Yaylası'nda yıkılacak dükkanların yerine modern bir çarşı ve cami inşa ediyor. Bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

bor yolu genişletme çalışmaları son durum Haberi

bor yolu genişletme çalışmaları son durum


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Bor yolu genişletme çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Niğde girişlerinden biri olan Bor Yolu, Derbent Kavşağından Bor TOKİ kavşağına kadar 3x2 şeklinde genişletilecek. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Bor yolunda yapımı başlayan çalışmaların ikinci etabını incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bor yolu genişletme çalışmaları geçen yıl Bor TOKİ kavşağından üniversite önüne kadar tek şerit olarak yapılmıştı. 2014 yılı çalışma sezonu içinde ise çalışmalar Şehitlik kavşağından itibaren başlatıldı.


Bor yolunda yapılan genişletme çalışmaları nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü olarak veriliyor. Bu nedenle yayaların geçişlerinde dikkatli olmaları içinde uyarıcı levhalar yol boyunca yerleştirildi.



Niğde...