09 / 05 / 2024

borçka belediyesi arsa satışı

borçka belediyesi arsa satışı

Borçka Belediye Başkanlığı yayınlanan 30/12/2011 (Cuma) günü saat: 14.00de gerçekleştireceği arsa satışını iptal etti. Yapılan açıklamada, "Görülen lüzum üzerine ihale ileriki bir tarihte yapılmak üzere iptal edilmiştir dendi

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

İki ildeki 47 adet arsa, iş yeri ve arazi 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Isparta Belediyesi ve Trabzon Maçka Belediyesi 47 adet gayrimenkulü 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Kaş Belediyesi, Patara 'daki toplam 7 bin 744 metrekarelik iki araziyi 28 milyon 700 bin TL'ye satıyor!

Kaş Belediyesi mülkiyeti belediyede olan, Patara antik kentte 2 adet araziyi 28 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkaracak.

Kaş Belediyesi, Patara’da 28 milyon TL’lik arazi satacak!

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı dünyaca ünlü Patara antik kentini de içeren Gelemiş Mahallesi’nde yer alan iki ayrı parsel arazi Kaş Belediyesince ihale yoluyla satılacak.

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

Edirne Belediyesi üç arsa satacak! Kaçırmayın!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ekim tarihinde yapılacak.

Çekmeköy Belediyesi arsa satacak! Megakentte imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Taşdelen'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticaret ve hizmet alanı imarlı.

Belediye'den satılık 3 arsa! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Gümüşhane Kelkit Belediyesi, arsa alacaklara müjdeyi verdi. Gümüşhane Kelkit'te yer alan 3 adet arsa satışa sunuldu. Peki Kelkit Belediyesi'nin satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? 

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

borçka belediyesi arsa satışı Haberi

borçka belediyesi arsa satışı

Borçka Belediye Başkanlığı yayınlanan 30/12/2011 (Cuma) günü saat: 14.00de gerçekleştireceği arsa satışını iptal etti. Yapılan açıklamada, Arsa Satışına ait ihale 2886 sayılı Kanunun 7/g Maddesi gereğince; görülen lüzum üzerine ihale ileriki bir tarihte yapılmak üzere iptal edilmiştir. dendi.

Detaylar şöyle:

ARSA SATIŞI İHALESİNİN İPTALİ
Borçka Belediye Başkanlığından:
Belediyemiz tarafından 24 Kasım 2011 gün ve 28112 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 30/12/2011 (Cuma) günü saat: 14.00de yapılacak olan Arsa Satışına ait ihale 2886 sayılı Kanunun 7/g Maddesi gereğince; görülen lüzum üzerine ihale ileriki bir tarihte yapılmak üzere iptal edilmiştir.
Sözkonusu ihale için geçici teminat ve ihale döküman bedeli yatırmış olanların belediyemize başvurmaları gerekmekte olup,
İlanen duyurulur.
10007/1-1

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com...