03 / 05 / 2024

borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım

borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım

Mesken ya da işyerinde elektrik abonesi olduğunuzu düşünelim. Elektrik faturası ödemelerinizdeki aksaklık nedeni ile elektriğiniz kesilirse ne olur? Elektrik faturası borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım, diyorsanız işte yanıtı..

Seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

2023 yılının ilk yarısı seçimlerden dolayı çok hareketli geçti. Seçim sonrası ise uygulanan sıkı para politikası, gayrimenkul sektörünü etkiledi. Peki seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

Elektrik faturasını ödeyemeyen 41 bin hanenin elektriği kesildi

Bakanlık verileri kapsamında yapılan açıklamada, bu senenin ilk 6 ayında, 41 bin 64 hanenin elektriği borcundan dolayı kesildiği bildirildi. Buna göre, 26 bin esnaf ile tarımsal sulama yapan 2 bin 700 çiftçinin elektriği de borcundan dolayı kesildi.

Bu kriterlere dikkat! Borçtan dolayı elektriğiniz kesilmeyecek!

Elektrik Piyasası Tüketici Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Eş borcundan dolayı eve icra konabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bankalara yüklü miktarda borcum var. Eşimin borçla alakası yok. Annem oturduğu dairenin tapusunu eşime vermek istiyor. Benim borcumdan dolayı banka eve icra koyabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

İcra borcu sahibine gelir!

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal,okuyucusunun sorduğu ''Kredi kartı borcumdan dolayı babama maddi olarak bir zarar gelir mi?'' sorusunu cevaplandırdı.

Hacizli arsa satılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'Anneannemden kalma bir arsamız var. Annem ve dayım rahmetli. Bizler 4 torunuz. Benim bir AVM’ye borcumdan dolayı arsaya haciz koydurmuşlar. Bu arsayı satabilir miyiz? Ben kuzenime vekalet versem, takılmadan satabilir miyiz?' sorusunu yanıtladı.

FKÖ, Yahudi yerleşim birimleri inşaatıyla ilgili durumu BMGK'ye bildirecek!

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşim birimi inşaatlarıyla ilgili kararından dolayı Birlemiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) gideceklerini söyledi.

Tarsus İbrişim Mahallesi'ndeki okul çok amaçlı tesise dönüştürülecek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İbrişim Mahallesi'nde taşımalı eğitimden dolayı kapanan ve atıl halde duran okulu çok amaçlı tesise dönüştürecek proje için kolları sıvadı.

Borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım?

Mesken ya da işyerinde elektrik abonesi olduğunuzu düşünelim. Elektrik faturası ödemelerinizdeki aksaklık nedeni ile elektriğiniz kesilirse ne olur? Elektrik faturası borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım, diyorsanız işte yanıtı..

Seçim sonrası arsa satışları ne durumda?

Arsa yatırım uzmanı Hüseyin Yüksek, seçimin ardından güvenilir bir yatırım aracı olarak görülmesinden dolayı arsa satışlarında ciddi artış yaşandığım belirtti. Seçim sonrası arsa fiyatlarını değerlendirdi.

Mehmet Şimşek: İnşaat sektörünün önü açık olacak!

Bakan Şimşek, Türkiye'de 6.5 milyon konutun yenilenecek olmasından dolayı inşaat sektörünün önünün açık olduğunu belirtirken, müteahhitlerin meslek odası statüsüne dönüşmesine tereddütsüz destek vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Seçim öncesi konut almak için fırsat zamanı!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirterek konut sektöründe fırsat dönemi olduğunu söyledi..

Benim borcumdan dolayı evime icra gelir mi?

İcra memurluğuna başvuru yapan alacaklının borcunun ödenmesi için bir takım işlemler başlatılıyor.Peki,Benim borcumdan dolayı evime icra gelir mi?İşte borcun ödenmemesi durumunda eve icra gelmesi..

borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım Haberi

borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım

Borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım?

Mesken ya da işyerinde elektrik abonesi olduğunuzu düşünelim. Elektrik faturası ödemelerinizdeki aksaklık nedeni ile elektriğiniz kesilirse ne olur? 


"Borcumdan dolayı elektriğim kesildi ne yapmalıyım?" diyorsanız hemen yanıtlayalım.


www.bedas.com.tr web adresinde Ödeme Noktaları butonu altında bulunan anlaşmalı ödeme noktalarına veya anlaşmalı bankalara elektrik fatura borcunuzun tamamını ödemeniz durumunda, EPDK’nın müşteri hizmetleri yönetmenliği mevzuatında belirtilen süre içerisinde yeniden enerji verilmektedir.


Evdeki hastanın durumu ile ilgili hastane raporu ve müşteri numarası ile birlikte en yakın Müşteri Hizmetleri Merkezimize yazılı başvuru yapabilirsiniz.


Yanlış abonenin elektriğinin kesilmesi..

Abone ile perakende satış sözleşmesinin yapılması sırasında güncel adres tanımlamalarının ve sayaç numara bilgilerinin hatalı olarak kayıt altına alınması sebebiyle yanlış abonenin elektrik enerjisi kesilebilmektedir. 


Böyle bir sorun yaşanması durumunda müşterinin abone bilgileri ve güncel iletişim bilgilerini bağlı...