18 / 05 / 2024

Bornova 2016 ihaleleri

Bornova 2016 ihaleleri

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Bornova Pınarbaşı mevkiinde yer alan benzin istasyonu ve idare binasını kiraya veriyor. İhalenin muhammen bedeli 5 yıllık kira bedelinin toplamı olup, 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Bornova'da 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Bornova Pınarbaşı'nın Ümit Mahallesi'nde bulunan İdare Binası ve Benzin İstasyonunu satışa çıkardı. İhalesi 21 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Bornova Belediyesi en güzel balkon ve bahçeyi seçiyor!

Bornova Belediyesi’nce bu yıl ikincisi düzenlenen “ Güzel Balkon –Güzel Bahçe Yarışması” başvuruları başladı. Yeşil dokusuyla tüm Türkiye’ye örnek olan Bornova’da, en güzel balkon ve bahçeler için 31 Ağustos 2016 tarihine kadar müracat edebilecek

Kavuklar Bornova'dan Anneler Günü kampanyası!

2-8 Mayıs 2016 tarihlerinde Kavuklar Bornova projesinden ev satın alan herkes, Beymen Point Bornova Mağazası’nda harcamak üzere 2 bin 500 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Folkart'tan Bornova'ya 2. proje!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 2016 yılına dikkat çekici yeni bir proje ile gireceklerini, Bornova'da, Özellleştirme İdaresinden alınan arazi ile ilgili çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Bornova Devlet Hastanesi Ağustos 2016'da hizmete giriyor!

İzmir'in Bornova ilçesinde ihtiyaçlar doğrultusunda 200 yataklı ve dijital (kağıtsız) hastane olarak planlanan ve inşaatının yüzde 82'si tamamlanan yeni Bornova Devlet Hastanesi önümüzdeki yıl Ağustos ayında hizmete girecek.

Bornova Green İzmir teslim tarihi!

Toplam 2 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzmir İl 'i Bornova İlçe 'sinde yükseliyor. Bornova Green İzmir teslim tarihi Mayıs 2016 'da yapılması planlanıyor.

Bornova Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 257 milyon 200 bin TL!

Bornova Belediye Meclisi'nde oybirliği ile kabul edilen 2016 yılı bütçesinin 45 milyon liralık bölümü fiziki yatırımlara ayrılırken, sosyal yardım, kültür, sağlık ve spor faaliyetlerine 50 milyon liranın üzerinde kaynak aktarıldı.

Bornova Devlet Hastanesi 2016'da hizmete girecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema "5 Mayıs 2016 tarihinde de Bornova'ya yakışan, poliklinik sisteminin çok daha rahat gerçekleşeceği yeni bir yatırım da Bornovalıların hizmetine sunulmuş olacak" dedi

Bornova 4S ulaşım bilgileri!

Teslimlerin Haziran 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamınsa İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde hayata geçiriliyor.

İzmir Bornova 4S satış fiyatları!

Toplam 42 adet dükkan ve 24 adet ofisten meydana gelen İzmir Bornova 4S projesi 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek. İzmir Bornova 4S satış fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

Point Bornova projesi!

Point Bornova projesi İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Point Bornova projesinde yer alan konutların teslim tarihi 2016 yılının Haziran ayı olarak belirlendi.

İzmir Bornova 4S satılık!

Konum bilgisine göre Ankara Caddesine 50 metre ladar uzaklıkta yer alan projede bağımsız birimler 35 metrekareden başlıyor. İzmir Bornova 4S satılık bağımsız birimler Haziran 2016 yılında teslim edilecek.

Bornova 4S İzmir lokasyon!

Toplam 42 adet dairenin yer aldığı projede teslimler Haziran 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Bornova 4S İzmir lokasyon bilgisi kapsamında Bornova Devlet Hastanesi karşısında yer alıyor.

Bornova 2016 ihaleleri Haberi

Bornova 2016 ihaleleri

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Bornova Pınarbaşı mevkiinde yer alan benzin istasyonve idare binasını kiraya veriyor. İhalenin muhammen bedeli 5 yıllık kira bedelinin toplamı olup, 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 


TAŞINMAZ KİRAYA VERİLEREK İHALE EDİLECEKTİR


1 - Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmaz malın 2886 sayılı Kanunun 36. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile 5 yıllığına 18.05.2016 Çarşamba günü Bornova Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yukarıda yazılı 5 yıllık tahmini bedellerin arttırılması suretiyle kiraya verilecektir.

Kapalı Teklif Usulü

Tekliflerin hazırlanması:

Kapalı teklif usulünde teklifler yazılı olarak yapılır. Teklif mektubu, bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir. Bu zarf geçici teminata ait alındı veya banka teminat...