06 / 05 / 2024

Bornova 4S ofis fiyatları

Bornova 4S ofis fiyatları

Bağımsız birim alanlarının 35 metrekareden başladığı projede toplam 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. Projede fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. Peki Bornova 4S Projesi nerede?

S N Forum Yapı Bornova 4S iletişim!

S N Forum Yapı Bornova 4S iletişim numarası 0232 375 44 00 olarak belirlendi. İzmir Bornova'da inşa edilen proje Evka-3 metro istasyonuna 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

İzmir Bornova 4S ulaşım!

İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamında projenin Bornova Devlet Hastanesi karşısında olduğunu söyleyebiliriz. S N Forum Yapı tarafından inşa edilen proje 13 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor.

Bornova 4S fiyat listesi!

Bornova 4S fiyat listesi ticari ünitelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İzmir Bornova'da inşa edilen projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor.

Folkart Time'da son 15 ofis satışta! 

Folkart Yapı tarafından Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde son 15 ofis alıcılarını bekliyor. 

Folkart Time ofis fiyat listesi!

Folkart Time ofis fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Eylül ayında teslimlerin yapılacağı proje İzmir Bornova'da inşa ediliyor.

Yücesoy Metrofis Bornova teslim tarihi!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Metrofis Yücesoy projesi "Ofis alırken de Yücesoy" sloganıyla tanıtılıyor. Peki Yücesoy Metrofis Bornova teslim tarihi ne zaman?

Bornova Folkart Time ev fiyatları 2017!

Bornova Folkart Time ev fiyatları 306 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Folkart Time Bornova projesinde konut, ofis, dükkan ve kolej alanı bulunuyor...

Folkart Time Bornova fiyatları 2017!

27 bin metrekare arsa alanında konumlandırılan İzmir Folkart Time projesi 360 konut, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanından oluşuyor. Projede teslimler Eylül 2018'de yapılacak. İşte Folkart Time Bornova fiyatları 2017...

Folkart Bornova Bayraklı satış fiyatları!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Bornova projesi konut, ofis, ticaret ve kolej alanından meydana geliyor. İşte Folkart Bornova Bayraklı satış fiyatları!

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Bornova'ya 25 milyon dolarlık yeni proje!

İzmir'de ilk ofis projesi olan Çiçek Plaza'yı Bornova'da hizmete sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, kentte 25 milyon dolarlık yeni bir yatırıma hazırlanıyor.

A Loft Bornova'da home-ofis konsepti!

ART2 İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 56 dairelerden oluşan A Loft Bornova projesinde daireler, hem ofis hem konut olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı. ART2 İnşaat ortağı Atilla Atila, A Loft Bornova'daki dairelerin akıllı bina teknolojisiyle yapıldığını söyledi.

Folkart Time Bornova nerede?

Folkart Time projesi Toplam 360 konut, 48 ticari birim, 271 ofis ve kolej alanından oluşuyor. ''Folkart Time Bornova nerede?'' sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Bornova Folkart Time proje fiyatları!

Bornova Folkart Time proje fiyatları 209 bin TL'den başlıyor. Folkart Time Bornova projesinde konut, ofis, dükkan ve kolej yer alıyor...

Folkart Time Bornova satış fiyatları!

Folkart Time Bornova satış fiyatları 209 bin liradan başlayarak değişiyor. Folkart Time Bornova projesinde konut, ofis, dükkan ve kolej alanları yer alıyor...

Bornova Folkart Time iletişim!

İzmir Bornova'da inşa edilecek olan Folkart Time projesinde ön satışlar Nisan ayında başlayacak. Folkart Time Bornova projesinde 800'den fazla konut, ofis ve kolej olacak...

Kavuklar Gayrimenkul, Point Bornova AVM'yi açıyor!

İzmir'e ofis ve konut projeleri kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın sembol projelerinden Point Bornova AVM, etkinliklerle 27 Kasım'da kapılarını açıyor. Açılık programında Kenan Doğulu konseri var

Bornova 4S ofis fiyatları Haberi

Bornova 4S ofis fiyatları

Teslimlerin Haziran 2016 yılında gerçekleşmesi öngörüldüğü Bornova 4S Projesi toplam 42 adet dükkan ve 24 adet ofisten meydana geliyor.


Sosyal seçenekleri arasında projede 106 araçlık kapalı otopark, lobi, özel kapalı otopark, temizlik, restaurant ve cafeler hizmeti gibi donatıları bulunuyor.


Fiyat listesi kapsamında projede bağımsız birimler 250 bin TL'den başlayıp 1 milyon 400 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede bağımsız birimlerin alanları 35 metrekareden başlayıp 200 metrekareye kadar yükseliyor.


Bornova 4S Projesi nerede?

İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükselen proje konum bilgisine göre anayola 250 metre, Ankara Caddesine 50 metre, Evka-3 metro istasyonuna 5 dakikalık mesafede ve Bornova Devlet Hastanesi karşıssında yer alıyor.


Bornova 4S Projesi nerede?

Adres: Rafetpaşa Mahallesi, 5182/1 Sokak No:1/3, Bornova - İzmir


Bornova 4S iletişim

Tel: 0(232) 375 44 00

Web:http://snforumyapi.com/

Tülay...