15 / 05 / 2024

bornova Altındağ Spor Salonu ne zaman bitecek

bornova Altındağ Spor Salonu ne zaman bitecek

İzmir'in Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 10 bin kişilik Doğanlar Stadyumu'nun bir yıl içinde tamamlanacağını söyleyerek, Altındağ Spor Salonu'nun yapımını da bazı değişikliklerle hızlandırıp halkın hizmetine sunacaklarını açıkladı...

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Ankara Altındağ'a yeni spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Altındağlılara yeni spor tesisi müjdesi verdi.

Altındağ’a yeni spor merkezi kazandırılıyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 28 bin metrekarelik alan üzerinde dev spor tesisi inşa edildi. Spor tesisinde 2 futbol, 2 tenis, 2 basketbol ve 2 voleybol sahası bulunacak.

Zonguldak'ta çöken kalıpların altında kalan inşaat işçisi yaralandı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, spor salonu inşaatında çalışan Hasan Karamazak, çöken kalıpların altında kaldı. Yaralanan işçi, hastanede tedavi altına alındı.

Teknoen Altındağ Konutları Şubat 2019'da teslim! Yeni proje!

Teknoen İnşaat imzası ile İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Altındağ'da yükselen Teknoen Altındağ Konutları'nda daire teslimleri 2019 Şubat'ta yapılacak..

Altınyurt Spor’a yeni bina inşa ediliyor!

İstanbul'un Altunizade semtinde bulunan ve 1959 yılında bu yana farklı branşlara ev sahipliği yapan Altınyurt Spor Kulübü'ne yeni bina inşa ediliyor.

Ankara Altındağ'da gecekondular yıkılıyor!

Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde gecekondular yıkılıyor. Yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde yüzme havuzu ve spor tesisi, anaokulu ve kültür merkezi de açılış için gün sayıyor.

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri fiyatlar!

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Kavuklar Bornova Evleri projesinde toplam 1.178 adet konut yer alıyor...

Kavuklar Bornova Konutları Altındağ fiyatları!

Kavuklar Bornova Konutları Altındağ fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. İzmir'de yükselen Kavuklar Bornova Konutları projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Altındağ Kavuklar Bornova teslim tarihi!

Altındağ Kavuklar Bornova projesinde daire fiyatları 185 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova Evleri'nde 0,69 faizle taksit avantajı sunuluyor...

Kavuklar Bornova Altındağ ödeme planı!

Kavuklar Bornova Altındağ projesinde ev fiyatları 185 bin TL'den başlayarak değişiyor. 1.178 konutluk Kavuklar Bornova projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Bornova Altındağ Koşukavak Mahallesi muhtarlık ofisi ne zaman tamamlanacak?

İzmir Bornova'ya bağlı Altındağ Koşukavak Mahallesi'ndeki muhtarlık ofisinin yeri, görenleri hayrete düşürüyor. Konteynerden yapılan muhtarlık ofisi 7 aydır yolun ortasında hizmet veriyor.

bornova Altındağ Spor Salonu ne zaman bitecek Haberi

bornova Altındağ Spor Salonu ne zaman bitecek


İzmir'in Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Doğanlar Stadyumu ve Altındağ Spor Salonu inşaatlarında incelemelerde bulundu. 10 bin kişilik Doğanlar Stadyumu'nun bir yıl içinde tamamlanacağını söyleyen Atila, Altındağ Spor Salonu'nun yapımını da bazı değişikliklerle hızlandırıp daha ekonomik bir şekilde halkın hizmetine sunacaklarını açıkladı.


Yapımı devam eden projelerin eksiklerini, yüksek mimar olmasının da avantajıyla kontrol ederek yeni çözümler üreteceklerini belirten Başkan Atila, “İncelemelerimize Doğanlar Stadyumu’ndan başladık. Yaklaşık 10 bin kişilik stadyum bir senede tamamlanacak. Hızlı ve sağlıklı bir şekilde tamamlanması için kontrollerimiz devam edecek.” dedi. Altındağ Spor Salonu’nda da 2 bin 500 kişinin aynı anda spor müsabakalarını seyredebileceğini vurguladı.


Ege...