09 / 05 / 2024

bornova Gül Suites

bornova Gül Suites

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Folkart Time Bornova güncel fiyatlar!

Folkart Time Bornova güncel fiyatları 258 bin TL'den başlayarak değişiyor. Folkart Time Bornova projesi Eylül 2018'de teslim ediliyor...

Kavuklar Bornova güncel fiyatları!

Kavuklar Bornova güncel fiyatları 183 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova'da 48 aya kadar sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. Proje Temmuz 2018 yılında teslim edilecek...

Avcılar Prestij Bornova güncel fiyatları!

Konum bilgisine göre İzmir Koleji'nin yanıbaşında bulunan proje 32 bin 500 metrekareye yayılıyor. Avcılar Prestij Bornova güncel fiyatları kapsamında daireler 290 bin TL' den başlıyor.

Folkart Life Bornova satılık daire fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık daire fiyatları 192 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 828 adet dairesi bulunan Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri 828 adet konuttan meydana geliyor.

Folkart Life Bornova satılık konut!

İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı konumda bulunan projede 828 adet daire yer alıyor. Folkart Life Bornova satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova satılık ev!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor.

Folkart Life Bornova satılık ev!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi 828 adet konuttan meydana geliyor.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova satılık daire!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova satılık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede daire alanları 34 metrekare ila 153 metrekare arasında değişiyor.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova görselleri!

Folkart Life Bornova'da daire fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Toplam 828 adet konuttun oluşan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İşte Folkart Yapı Folkart Life Bornova görselleri...

İzmir Folkart Bornova satılık ev!

İzmir Folkart Bornova satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Folkart Bornova’da 1+0’dan 4+1 ‘e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

bornova Gül Suites Haberi

bornova Gül Suites

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan “Gül Suites” in tanıtımı İzmir'deki projelerinin İstanbul'da tanıtımını gerçekleştirmeyi üstlenen Coldwell Banker Baras ofisi Lüks Konut Uzmanı Ayşe Fügen Arda ev sahipliğinde gerçekleşti.

Gül Suites projesi sadece 12 daireden meydana gelen butik bir site. İzmir'in ileri gelen bir çok ailesine komşu olan bu keyifli proje bir çok İstanbullunun hayali olan yeşillikler içinde, sakin ama bir o kadar da sosyal hayata yakın ve de en az İstanbul'daki evleri kadar konforlu bir yaşamı sunuyor.

Arda’nın İzmir’de satış ve pazarlamasını üstlendiği ilk proje, CCG Yapı’ya ait İzmir Bornova’da yer alan “Gül Suites” projesi. İzmir’in en prestijli bölgesi olan Bornova’da yer alan, şehrin boğucu havasından, yoğun trafiğinden uzak ancak bir o kadar...