23 / 07 / 2024

Bornova İş Merkezi son durum

Bornova İş Merkezi son durum

İzmir’e Yenişehir Ticaret Merkezi’ni kazandıran Ekrem Demirtaş, Bornova İş Merkezi adı altında yeni bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı.

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

İzmir'e Bornova İş Merkezi inşa edilecek!

İzmir’e Yenişehir Ticaret Merkezi’ni kazandıran Ekrem Demirtaş, Bornova İş Merkezi adı altında yeni bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı.

İzmir Doğanlar Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi tarafından inşa edilecek İzmir Doğanlar Kültür Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Merkezin 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

Bornova’ya 3 kültür merkezi yapılacak!

Bornova Belediyesi, ilçeye 3 kültür merkezi birden kazandırıyor. Dr. Sırrı Aydoğan ismi verilen Atatürk Mahallesi’ndeki kültür merkezi açılış için gün sayarken, Pınarbaşı Kültür Merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Forum Bornova yurt arazisi üzerine mi inşa edildi?

İzmir Bornova'da yurt yapılması planlanan araziye İzmir’in en büyük alışveriş merkezi olan Forum Bornova yapıldı...

İzmir Bornova'ya 3 yeni kültür merkezi geliyor!

Bornova'da 3 bölgeye 3 yeni kültür merkezi Bornova Belediyesi aynı anda üç ayrı semtte kültür merkezi yapıyor.

A LOFT Bornova projesinin inşaatı hızlandı!

İzmir'in iş ve yaşam merkezi Bornova'da hayata geçirilen A LOFT Bornova projesi inşaatı hızla devam ediyor. Projede 56 adet 1 + 1 daire yer alıyor.

İzmir Bornova Kültür Merkezi 2017'de açılacak!

AK Parti’nin çalışkan milletvekillerinden Kerem Ali Sürekli, Bornova’ya çıkarma yaptı. Sürekli, yapımı yılan hikayesine dönen ve uzun yıllardır inşaat halinde duran kültür merkezinin 2017’de açılacağını müjdeledi.

Bornova Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi'nin projesini hazırladığı Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temel çalışmaları başladı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusundan projeler hayata geçirdiklerini belirtti.

İzmir'deki Paterson Köşkü sanat merkezi olacak!

Ödenek yetersizliği nedeniyle yıllarca yapımı tamamlanamayan Bornova Kültür Merkezi ile yanındaki ünlü Paterson Köşkü, sanatseverleri konuk etmeye hazırlanıyor.

Bornova'daki Ağaçlı Yol konut yapımına uygun hale getirildi!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa Yılmaz, bugünkü yazısında Bornova Kazım Dirik Mahallesi'ndeki iki ayrı arazinin detaylarını anlattı. Yılmaz, 54 bin metrekarelik alanın ticaret merkezi ve konut yapımına uygun hale getirildiğini belirtti.

VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını Point Bornova AVM'de açtı!

Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını moda ve alışverişin kalbi 'Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde açtı.

Karaca Home Point Bornova AVM'de şube açtı!

Karaca Home, şimdi de Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde yerini aldı.

Bornova İş Merkezi son durum Haberi

Bornova İş Merkezi son durum

İzmir’e Yenişehir Ticaret Merkezi’ni kazandıran Ekrem Demirtaş, bornova İş Merkezi adı altında yeni bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı. Ekrem Demirtaş İnşaat Organizasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 1980’li yıllarda Tepecik olarak bilinen, şimdiki ismiyle Yenişehir’in ticaret merkezi olması için ilk inşaatları yaptığını hatırlattı, “Yenişehir hala çok önemli bir Çarşı ama büyüyen firmaların ihtiyaçlarına cevap vermiyor. İzmir’in büyük firmalar için yeni bir iş merkezine ihtiyacı var” dedi.


Demirtaş, kentin gelişim akslarını göz önüne alarak, trafik sorunu yaşanmayacak bölgeler için yaptıkları araştırmalar sonunda Bornova Hacılarkırı bölgesinde, askeriyenin boşalttığı 135 bin 750 metrekare alanda ‘Bornova İş Merkezi’ni projelendirdiklerini ve TOKİ’ye ait arsayı 3 Ağustos’ta ihaleye girerek satın aldıklarını söyledi, “Bornova İş Merkezi’nin imar planı ve ön projesi...