09 / 05 / 2024

bornova kemalpaşa satılık arsa

bornova kemalpaşa satılık arsa

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kemalpaşa'daki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 18 Temmuz'da gerçekleşecek..

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

İzmir Kemalpaşa'da 10.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa Satış Memurluğu, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Yukarımahalle Mahallesi Küplücealtı Mevkii, 683 ada 1 parseldeki arsayı 10 milyon 131 bin TL'ye icradan satıyor...

Bornova İkon Tower satılık!

Mart ayında satışa sunulacak olan Bornova İkon Tower projesi 367 adet konuttan meydana geliyor. Bornova İkon Tower satılık daire genişlikleri 75 metrekare ile 174 metrekare arasında değişiyor.

Vadi Koru Ayazağa satılık!

İstanbul Kağıthane-Ayazağa bölgesinde Invest İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Koru projesinde daire satışları başladı. İşte, Vadi Koru Ayazağa satılık daire seçenekleri..

Piyalepaşa satılık daire fiyatları!

Piyalepaşa satılık daire fiyatları fiyatları 837 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Projede anahtar teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor.

Zermeram Kozağaç satılık ev!

Zermeram Kozağaç satılık ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Yüzde 20 peşin indirimi uygulanan projede dairelerin alanları 120 ile 1.052 metrekare arasında değişiyor.

Vadistanbul Park Konutları Ayazağa satılık!

Vadistanbul Park Konutları Ayazağa satılık dairelerin fiyatları 748 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Vadistanbul Park projesinde 762 konut, ofis ve mağazalar yer alıyor...

Vadistanbul Park Evleri Ayazağa satılık!

Vadistanbul Park Evleri Ayazağa satılık dairelerin fiyatları 748 bin liradan başlıyor. Konut, ofis ve mağazaların olacağı Vadistanbul Park Evleri'nin lansmanı 9 Şubat'ta yapılacak...

Konya Zermeram Kozağaç satılık fiyatları!

Konya Zermeram Kozağaç satılık fiyatları daire alternatiflerine göre değişiklik gösteriyor. Seha Yapı imzası ile inşa edilen projede 1.077 adet konut bulunuyor.

Zermeram Kozağaç satılık daire!

Zermeram Kozağaç satılık daire teslimlerinin ilk etapta 36 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Konya Meram bölgesinde inşa edilen projede 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık!

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje 762 adet konuttan oluşuyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

İstanbul Piyalepaşa satılık daire!

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen projede daire alanları 55 metrekareden başlıyor. İstanbul Piyalepaşa satılık daire teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

bornova kemalpaşa satılık arsa Haberi

bornova kemalpaşa satılık arsa

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Kemalpaşa mevkiide yer alan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 3 milyon 169 bin 400 TL olarak belirlenen arsalar için ihale 18 Temmuz'da yapılacak.


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden:


1 - Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmaz malın 2886 sayılı Kanunun 36. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile 18.07.2017 Salı günü Bornova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu (Bornova Büyük Park içi - Bornova Belediyesi Binası Zemin Kat) nda yukarıda yazılı tahmini bedelin arttırılması suretiyle satışı yapılacaktır.

Kapalı Teklif Usulü

Tekliflerin hazırlanması:

Kapalı teklif usulünde teklifler yazılı olarak yapılır. Teklif mektubu, bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından...