13 / 05 / 2024

Bornova Merkez istasyonu

Bornova Merkez istasyonu

2008 yılında yapımı zeminin killi ve kumlu olması, yeraltı tüneli inşaatında üzerindeki binalar için risk oluşturması gerekçeleriyle ötelenen İzmir Metrosu Bornova Merkez istasyonu ve 1163 metrelik tünel için geri sayım başladı...

O ilde 4 bin 193 metrekarelik akaryakıt istasyonu imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, F. Çakmak Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Kırıkkale'de 8.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

T.C. Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale ili, Merkez ilçesi, Hacılar Mahallesi, 137 ada 14 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 8 milyon 936 bin 850 TL'ye satıyor...

Elazığ'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Elazığ 1. İcra Dairesi, Merkez ilçesinde bulunan iş yeri ve akaryakıt istasyonu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 817 bin 785 TL olarak belirlendi. 

Elazığ'da 2 katlı betonarme işyeri ve akaryakıt istasyonu 11.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Elazığ 1. İcra Dairesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Sarayatik Mahallesi, istasyon mevkii, 1 ada 104 parsel'de yer alan 2 katlı betonarme işyeri ve akaryakıt istasyonu 11 milyon 817 bin 785 TL'ye icradan satıyor...

Kastamonu'da 5 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kastamonu İli Abana İlçesi Merkez Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasfındaki gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Eskişehir'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Eskişehir İli, Merkez Odunpazarı İlçesi, Sultandere Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul 8 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Batman'da 5.4 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Batman İli, Merkez İlçesi, Körük Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve lpg istasyonu vasıflı gayrimenkul 5 milyon 481 bin 599 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Batman'da 5.4 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Batman İli, Merkez İlçesi, Körük Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 5 milyon 481 bin 599 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bornova Belediyesi'nden 15.5 milyon TL'ye satılık benzin istasyonu!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, İzmir Bornova Pınarbaşı'daki idari bina ve benzin istasyonunu satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Aksaray'da 5 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu arsası!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Merkez'de bulunan akaryakıt istasyonu alanını satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Tuzla Merkez akaryakıt istasyonu imar planı askıda!

Tuzla Merkez 3. Derece Doğal Sit Alanında Bulunan 6845 Nolu Parsele İlişkin Akaryakıt İstasyon Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Bornova'da 5 yıllığına kiralık benzin istasyonu!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Bornova Pınarbaşı mevkiinde yer alan benzin istasyonu ve idare binasını kiraya veriyor. İhalenin muhammen bedeli 5 yıllık kira bedelinin toplamı olup, 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Şehrin Evleri İzmir Bornova'da fark yaratacak!

Geçmişteki tüm projelerinde kazandıran ve yüksek yatırım getirişi sunan Özemeksan İnşaat, Bornova Merkez'deki 'Şehrin Evleri' ile fark yaratmaya hazırlanıyor.

Bornova Merkez istasyonu Haberi

Bornova Merkez istasyonu

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, 2008 yılında yapımı zeminin killi ve kumlu olması, yeraltı tüneli inşaatında üzerindeki binalar için risk oluşturması gerekçeleriyle ötelenen İzmir Metrosu Bornova Merkez istasyonu ve 1163 metrelik tünelin geri sayımı için düğmeye bastı. Yıl sonunda projesi tamamlanacak ve dar çift tünel şeklinde imal edilecek hattın müşavirlik ihalesini de gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, inşaat ihalesine 2015 yılı içinde çıkacak.


Toplu ulaşımın en önemli ayağı olan İzmir Metrosu Bornova hattının Evka-3 İstasyonu ile Bornova Merkez İstasyon arası tünelin yapımına 8 yıl aradan sonra yeniden başlanacak. İzmir Metrosu’nun 2007 yılında yapımına başlanan Ege Üniversitesi Hastanesi karşısındaki Bornova İstasyonu’ndan başlayarak 3.3 kilometre uzunluğundaki hat, Kampüs, Evka 3 ve Bornova Merkez istasyonlarını kapsayan inşaat 2008 yılında durdu. Evka-3 İstasyonundan sonra Bornova Merkez İstasyonu’nun yapılacağı...