14 / 05 / 2024

bornova paprat sitesi

bornova paprat sitesi

Bornova Paprat Sitesi 'nde fiyatlar 175 bin liradan başlıyor, proje 99 konuttan meydana geliyor

Paprat Sitesi 'nde 175 bin liraya 2 oda 1 salon!

Paprat Sitesi 'nde 99 konut bulunuyor, proje kapsamındaki konutların satışları sürüyor...

Coordinat Bornova'da 5 yıl kira garantisi!

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol’da inşa edilen ve Türkiye’nin tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova, 5 yıl kira garantisi sistemiyle yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Bornova'da 3.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir Bornova Pınarbaşı Mahallesi 5. Sanayi Sitesi'nde yer alan arsa 3 milyon 698 bin 490 TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Coordinat Bornova'nın satış ofisi açıldı!

Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova projesinin satış ofisi hizmete açıldı Proje teslimlerin 2018 yılının Mart ayında başlaması planlanıyor.

Coordinat Bornova öğrenciler için alternatif!

İzmir'de hayata geçirilen Coordinat Bornova projesi üniversite öğrencileri için alternatif yarattı. Projenin Türkiye'nin aidatsız ilk sitesi olduğu kaydedildi.

Folkart Life Bornova www.folkartlifebornova.com web sitesi açıldı!

Folkart Life Bornova www.folkartlifebornova.com web sitesi açıldı. Folkart Yapı imzası ile yükselen projede daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Bornova 3. Sanayi Sitesi esnafına yeni hizmet binası!

Bornova Oto Tamircileri Odası'nın yeni hizmet binası ve Ar-Ge merkezinin temeli atıldı. Bornova Belediyesi'nin 3. Sanayi Sitesi'nde verdiği arsaya inşa edilecek binanın yapımına İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği destek verdi.

Paprat ve Mevakent projeleri 2015 Temmuz ayında tamamlanacak!

1988 yılından bu yana inşaat sektörüne hizmet sunan Mevaport İnşaat, Kent Bornova ve Çamdibi Konutları'nın ardından Çamdibi Paprat Konutları ve Mevakent projesini de önümüzdeki yıl sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor.

Paprat Konutları'nın örnek daireleri tamamlandı!

Mevaport İnşaat'ın Mart ayında temelini attığı Paprat Konutları'nın örnek dairesi törenle açıldı. Törene Bornova Kaymakamı Kadri Canan da katıldı. Çamdibi'nde yer alan 99 dairelik konut projesinin 2015 yılı Ağustos ayında tamamlanması planlanıyor.

Çamdibi Paprat Konutları'nın örnek dairesi hazır!

Mevaport İnşaat'ın Mart ayında temelini attığı Paprat Konutları'nın örnek dairesi törenle açıldı. Törene Bornova Kaymakamı Kadri Canan da katıldı. Çamdibi'nde yer alan 99 dairelik konut projesinin 2015 yılı Ağustos ayında tamamlanması planlanıyor.

Paprat Konutları'nın örnek dairesi beğeni topladı!

Mevaport İnşaat'ın Mart ayında temelini attığı Paprat Konutları'nın örnek dairesi geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle açıldı. Törene Bornova Kaymakamı Kadri Canan da katıldı. Projenin 2015 Ağustos'ta tamamlanması planlanıyor.

İzmir Çamdibi Paprat Konutları'nın inşaatı devam ediyor!

İzmir Bornova'da Kent Bornova, Çamdibi Konutlan'nı tamamlayan Mevaport İnşaat, Mart ayında temeli atılan bir diğer büyük projesi olan Çamdibi Paprat Konutları inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Paprat Konutları!

Paprat Konutları, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine sahip. Topuz Yapı tarafından konumlandırılan proje İzmir Bornova Altındağ Bölgesi'nde yer alıyor...

İzmir Bornova Paprat Evleri nerede?

İzmir Bornova Paprat Evleri nerede? Paprat Evleri projesinin satış ofisi Atatürk Caddesi Katipoğlu İş Merkezi Kat: 4 Daire: 4 Alsancak, İzmir adresinde yer alıyor...

bornova paprat sitesi Haberi

bornova paprat sitesi

Bornova Paprat Sitesi İzmir'de yükseliyor. Topuz Yapı imzası taşıyan projede  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


99 konuttan meydana gelen Bornova Paprat Sitesi 'nde 2 oda 1 salon konutlar 125-130-135 metrekare, 3 oda 1 salon konutlar ise 146-168 metrekare olarak tasarlandı.


Anahtar teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan Bornova Paprat Sitesi 'nde fiyatlar 175 bin lira ile 260 bin lira arasında değişiyor.


Konum olarak Bornova Altındağ'da bulunan  Paprat Sitesi 'nden firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor.


Telefon: 0232 464 48 66

Web Adresi: http://www.topuzyapi.com.tr

Ceren...