27 / 04 / 2024

Bornova Pınarbaşı Kültür Merkezi izmir

Bornova Pınarbaşı Kültür Merkezi izmir

İzmir Bornova Belediyesi'nin projesini hazırladığı Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temel çalışmaları başladı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusundan projeler hayata geçirdiklerini belirtti.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Beyoğlu Kültür Yolu projesiyle Beyoğlu'nun çehresi yenilenecek!

Beyoğlu Kültür Yolu projesi, Galata Port’tan başlayıp, Galata Kulesi’ne uzanıyor. Projenin önemli yatırımlarından birisi Atlas Pasajı’nın restorasyonu. Projenin Eylül'de bitmesi öngörülüyor...

İzmir Doğanlar Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi tarafından inşa edilecek İzmir Doğanlar Kültür Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Merkezin 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

Bornova’ya 3 kültür merkezi yapılacak!

Bornova Belediyesi, ilçeye 3 kültür merkezi birden kazandırıyor. Dr. Sırrı Aydoğan ismi verilen Atatürk Mahallesi’ndeki kültür merkezi açılış için gün sayarken, Pınarbaşı Kültür Merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

TOKİ'den Tokat'a kültür merkezi!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, üçüncü Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi’nin TOKİ bölgesine açılacağını açıkladı.

Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Eyüp’teki Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Açılışta Engin Gürkey’in perküsyon gösterisine izleyiciler de katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Eyüp Belediyesi'nden Şehir, Kültür ve Estetik semineri!

Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu’nun seminer dizilerinden olan “Şehir, Kültür ve Estetik” konuşmaları 2. haftası da gerçekleşti.

Bahçelievler Yayla Kültür Merkezi baştan aşağı yenilendi!

Bahçelievler’in ikinci kültür merkezi olarak 1996 yılında hayata geçirilen Yayla Kültür Merkezi, yepyeni bir çehreye kavuşturulmak amacıyla tadilata alınıp baştan aşağı yenilenerek yeniden hizmete açıldı.

İzmir Bornova'ya 3 yeni kültür merkezi geliyor!

Bornova'da 3 bölgeye 3 yeni kültür merkezi Bornova Belediyesi aynı anda üç ayrı semtte kültür merkezi yapıyor.

İzmir Bornova Kültür Merkezi 2017'de açılacak!

AK Parti’nin çalışkan milletvekillerinden Kerem Ali Sürekli, Bornova’ya çıkarma yaptı. Sürekli, yapımı yılan hikayesine dönen ve uzun yıllardır inşaat halinde duran kültür merkezinin 2017’de açılacağını müjdeledi.

Bornova Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi'nin projesini hazırladığı Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temel çalışmaları başladı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusundan projeler hayata geçirdiklerini belirtti.

Bingöl Kültür'deki dönüşümde yıkımlar Ağustos'ta başlıyor!

Kültür Mahallesi’nde yapılacak 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi çalışmaları hakkında bilgi veren Barakazi, “Karot alımları tamamlandıktan sonra raporlaştırıp bakanlığa sunacağız. Ağustos ayında yıkımlara başlamayı öngörüyoruz” dedi.

Yozgat Sarıkaya'ya yeni kültür merkezi!

Sarıkaya Belediyesi, Sarı Zeybek İş ve Kültür Merkezi projesini hayata geçirmek üzere başlattığı ön çalışmalarını tamamlayıp, temele ilk harç törenle konuldu.

Bornova Pınarbaşı Kültür Merkezi izmir Haberi

Bornova Pınarbaşı Kültür Merkezi izmir

İzmir Bornova Belediyesi'nin projesini hazırladığı Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin temel çalışmaları başladı. Pınarbaşı Pazaryeri'nin karşısında, 7064 sokak ile 7039 sokak kesişiminde bulunan arazide temel altı izolasyon çalışmaları tamamlandı. Atatürk Mahallesi'ndeki kültür merkezinin inşaatı devam ederken, Doğanlar Mahallesi Kültür Merkezi'nin proje çalışmaları da sürüyor. Pınarbaşı Kültür Merkezi'nin de kısa süre içinde temeli atılarak önümüzdeki yıldan itibaren hizmet vermesi sağlanacak. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusundan projeler hayata geçirdiklerini belirtti. 



Habertürk...