28 / 04 / 2024

bornova projeleri

bornova projeleri

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; Bornova'daki projeleri anlattı. Atila, “Hayatın her alanına dokunan projelerimizle Bornovalıların yaşam standardını yükselttik. İki yılda 70 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

Arslan Keskin: Bornova'ya Atakule benzeri bir bina yapılabilir!

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, "Bornova, İzmir'in kapısı, Bornova'ya değer katan projeler getirmek lazım. Örneğin Bornova'ya Atakule benzeri bir bina yapılabilir. Bunlar Bornova'nın prestijini artıracak projelerdir" dedi.

Bornovalılar otopark ve sosyal tesis istiyor!

Bornova'ya genç yaşta belediye başkanı olan Olgun Atila, 1 yılda ilçenin üniversite, turizm ve sanayi kenti hedefi doğrultusunda çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi. Vatandaşların ortak talebi, otopark ve sosyal tesis oldu

Bornova'da yaşam standartları yükselecek!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila görevdeki birinci yılını değerlendirdi ilçede yaşam standartlarını yükseltme hedefiyle çalıştıklarını söyledi.

Arslan Keskin: Bornova'ya otopark yapılsın!

Bornova AK Parti İlçe Başkanı Arslan Keskin, " Hükümet Konağı 'nda araçlarını nereye park edeceklerini bilemiyor, bir otopark yapılırsa sorun ortadan kalkar ve trafik rahatlar" dedi.

Bornova Mevlana Mahallesi'ne tasarım dokunuşu!

Bornova Belediyesi, Mevlana Mahallesi'ni yeni yatırımlarla geleceğe hazırlıyor. İmar uygulamaları tamamlanan yeni yerleşim alanlarının çevre düzenlemeleri yapılıyor. İzmir'de yer alan Bornova Mevlana Mahallesi'ne tasarım dokunuşu yapılacak.

Bornova'da yatırımlar hayata geçiriliyor!

Bornova Belediyesi Yunus Emre, Karacaoğlan ve Mevlana Mahallerinde vatandaşın istediği hizmetler hayata geçirildi. İmar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni park alanların oluşturuldu. Yeni yollar yapıldı.

Bornova'da viyadük projesine tepki gösterdiler!

Bornova'da bir grup vatandaş yapımı devam eden İzmir - İstanbul Otoyolu' nun projesinde hatalar bulunduğunu iddia ederek projenin kendilerini mağdur edeceği gerekçesiyle basın açıklaması yaptı.

Bornova'da viyadük eylemi yapıldı!

Bornova'da bir grup vatandaş yapımı devam eden izmir - İstanbul Otoyolu'nun projesinde hatalar bulunduğunu iddia ederek projenin kendilerini de mağdur edeceği gerekçesiyle basın açıklaması yaptı.

Bornova'daki binaların fiziki görünümü iyileştirilecek!

Bornova Belediyesi, ilçe genelinde binaların fiziki görünümlerini iyileştirecek bir dönüşüm başlatıyor. Bina cephelerinin birbirine uyumlu renklere boyanmasından, klima yerlerinin düzenlenmesine kadar pek çok yeniliği içeriyor

Olgun Atila: Bornova'da klasik anlayışın dışına çıkacağız!

Belediyeyi daha dinamik hale getirip, hızlı, üretken bir şekilde halkın taleplerine yanıt vermek için planlama çalışmasına başladığını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kapısını açık tutuyor.

Bornova'daki 107 dönümlük arazi imara açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi' nin elinden " mera " denilerek Hazine'ye alınan Bornova'daki 107 dönümlük arazi, bu kez yapılaşmaya açılmak üzere Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü'ne devredildi.

Büyükşehir Bornova Ergene Mahallesi'ndeki arazi için tahsis iptal davası açıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hazine Müsteşarlığı' nın mera olduğu gerekçesiyle mahkeme kararıyla 2005 yılında elinden aldığı Bornova Ergene Mahallesi' ndeki arazi için tahsis iptal davası açıyor...

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

İzmir Bornova'daki Küçükpark meydana dönüşecek!

'Fikrini al parka gel' etkinliği sonrası gelen projeleri değerlendiren İzmir Bornova Belediyesi, Küçükpark'ı 4 bin metrekarelik meydan haline getirecek.

Olgun Atila Bornova'daki projeleri anlattı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila; Bornova'daki projeleri anlattı. Atila, “Hayatın her alanına dokunan projelerimizle Bornovalıların yaşam standardını yükselttik. İki yılda 70 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

Bornova MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Bornova'daki yeni projeleri MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz sunduklarını söyledi. Kalı, "Yatırımcı için banka faizlerini devre dışı bıraktık" dedi

İzmir'de karma konut projeleri ilgi görüyor!

İzmir'in önemli inşaat şirketlerinden Yapıtsan, halen devam eden Laila Konakları, Bornova Hill Konutları, Meva Deluxe Villaları ve Bornova Penta Plus Konakları projeleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Bornova'nın çehresi konut projeleriyle değişiyor!

Nitelikli konut projeleri Bornova'ya ivme kazandırdı...Ankara Asfaltı, Yeşilova ve Mevlana mahallelerindeki lüks konut yatırımlarındaki artış, bölgenin prestijini de artırıyor.

Kavuklar Gayrimenkul, Point Bornova AVM'yi açıyor!

İzmir'e ofis ve konut projeleri kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın sembol projelerinden Point Bornova AVM, etkinliklerle 27 Kasım'da kapılarını açıyor. Açılık programında Kenan Doğulu konseri var

Bornova Yeşilova Höyüğü ziyarete açılıyor!

Bornova Belediyesi'nin prestij projeleri arasında yer alan ve aldığı iki büyük ödülle daha bitmeden Bornova'nın gururu haline gelen Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi, yapımında kullanılan özel malzemeler ve tekniklerle de dikkat çekiyor.

Bornova pazaryeri projeleri yıl içinde hizmete açılacak!

Bornova Belediyesi EVKA - 4, Işıkkent, Pınarbaşı, Doğanlar ve Mevlana 'dan sonra, belediye Çamkule, EVKA 3 ve merkez pazaryerlerini de bu yıl içinde hizmete açmak istiyor

Bornova'da satılık arsa: 653 metrekare 1 milyon 220 bin TL!

İzmir-Bornova'da yer alan 653 metrekarelik arsa 1 milyon 220 bin TL'ye satılıyor. İhale usulüyle gerçekleştirilecek satış işlemi 13 Haziran'da yapılacak...

TOKİ İstanbul projeleri 2013!

TOKİ İstanbul projeleri 2013 kapsamında yer alan TOKİ Kayaşehir 19. Bölge, TOKİ Halkalı ve TOKİ Tuzla projeleri hakkında bilgi almak için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Ege Bornova Rezidans satılık daire fiyatları!

Ege Bornova Rezidans satılık daire fiyatları 850 bin liradan başlıyor, proje 60 konuttan meydana geliyor

Ege Bornova Kavuklar 'da 850 bin liraya! Haziran 2014 teslim!

Ege Bornova Kavuklar 'da satışlar sürüyor, projenin teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor

bornova projeleri Haberi

bornova projeleri

İki yılda yapılan projeleri Belediye Başkanı Olgun Atila şöyle anlattı; "İki yılda 70 milyon liralık fiziki yatırım yaptık. Sadece İzmir’de değil Türkiye’de ilçe belediyeleri arasında en çok yatırım yapan belediyeler arasında en üst sıralarda yer aldık. Doğanlar’daki Yeni Bornova Stadyumu’nun birinci ve ikinci etaplarını tamamladık. Altındağ’daki Atatürk Spor Kompleksi’ni bitirdik. Atatürk Mahallesi Kültür Merkezi’nin inşaatı sürüyor.

Doğanlar ve Pınarbaşı mahallerimizdeki kütür merkezlerimizin projesini tamamladık. İhtiyaç duyulan mahallelerimizde 10 adet modern muhtarlık ofisinin yapımı bitti. İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 57. Topçu Tugayı önünden Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi’ne bağlanan yol kullanıma açıldı. Son iki yılda yaklaşık 34 kilometre yol asfaltlanırken, 42 kilometre parke kaplama yol yapıldı. Bakım, onarım ve tadilat işleri aralıksız sürerken, pek çok noktada köprüler, otoparklar, bağlantı yolları, yeni...