28 / 04 / 2024

bornova satılık evler

bornova satılık evler

30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İzmir halkınınım konut için tercih ettiği bölgelerin başında Bornova yer alıyor. Birikimevim, depremin ardından yeni bir ev sahibi olmak için başvuranların oranının yüzde 25 arttığını açıkladı.

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

Blue Lake Küçükçekmece satılık evler!

Blue Lake Küçükçekmece satılık evlerin fiyatları 179 bin dolardan başlayarak değişiyor. Blue Lake projesinde 788 konut ve 22 dükkan yer alıyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evler!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evlerin fiyatları 265 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul'da aylık taksitler 2 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Alibeyköy 5. Levent satılık evler!

Alibeyköy 5. Levent satılık evlerin fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. 5. Levent projesinde peşin alımlara yüzde 12 indirim yapılıyor...

Avrupa Konutları Atakent 4 satılık evler!

Avrupa Konutları Atakent 4 satılık evlerin fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Atakent 4 projesi 2017'nin sonunda teslim edilecek...

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

Bizim Evler Güzelce satılık!

Bizim Evler Güzelce satılık daire teslimlerinin 2018 yılı ortalarında gerçekleşmesi öngörülüyor. İhlas Yapı imzası taşıyan proje 92 bin 393 metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor.

İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule satılık!

İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule satılık ev tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sunan projede teslimler bu yıl yapılacak.

Bizim Evler Güzelce İhlas Yapı satılık!

Bizim Evler Güzelce İhlas Yapı satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Konut alanı için 180 bin metrekare ayrılan proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

İhlas Bizim Evler Güzelce satılık ev!

İhlas Bizim Evler Güzelce satılık ev tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Arsa alanı 92 bin 393 metrekareden oluşan proje İstanbul Büyükçekmece Güzelce'de hayata geçirilecek.

bornova satılık evler Haberi

bornova satılık evler

Geçtiğimiz ay İzmir'de yaşanan 6.6 şiddetindeki deprem sonrasında ev sahibi olmak isteyenler yeni ve güvenli evleri satın almak için harekete geçti.


Ev ve araç satın almak isteyenlerin ihtiyaçlarına faizsiz finansman yöntemiyle yanıt veren Birikimevim, İzmir’de yaşanan şiddetli depremin ardından ev sahibi olmak için yapılan başvuruların yüzde 25 oranında arttığını dile getirdi. 

Yapılan başvurularda ilk kez bir ev satın alacak olanların oranı ise yüzde 90 oldu.  Mevcut evlerine güvenmedikleri için yeni bir eve sahip olmak isteyenlerin tercih ettiği şube Bornova iken, oda sayısı / büyüklük açısından en fazla talep 2+1 dairelere geldi. Birikimevim şubelerine başvuranlar fiyat açısından ise 500 bin TL altı evleri tercih etti.

Deprem sonrası konut satışlarında büyük yoğunluk yaşandı! 

Depremin hemen ardından İzmir’deki Birikimevim şubelerinde büyük bir yoğunluk yaşandığına dikkat...