18 / 05 / 2024

Bornova Stadyumu ne zaman yıkılacak

Bornova Stadyumu ne zaman yıkılacak

Bornova Belediyesi'nin, yerel seçimlere kısa bir süre kala, Bornova Stadı ile yanındaki Belkahve Spor Salonu'nu yıkarak, yerine belediye hizmet binası ve otopark yapma kararı aldığı ortaya çıktı.

İzmir Bornova'da 16 konut satılıyor! İZBETON tarihi duyurdu! 

İZBETON A.Ş., İzmir Bornova'da yer alan 16 adet konutu satıyor. Peki İzmir'in Bornova ilçesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Trademark Pi Bornova'da teslimler Aralık'ta! Peşinde indirim fırsatıyla 1+1, 2+1 ev sahibi olabilirsiniz!

Trademark Pi Bornova projesinde konut satışları devam ediyor. Projeden peşin alımlarda yüzde 5'e varan indirim fırsatı sunuluyor. Peki Trademark Pi Bornova'da 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

İzmir Bornova'daki heyelan bölgesine 34 konut inşa edilecek!

İzmir Valiliği, Bornova'da heyelandan etkilenen bölgelerde inşa edilecek konutlar için imar çalışmalarının İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderildiğini dile getirdi.

Deprem Sonrası ev sahibi olmak İsteyen İzmirliler, en çok Birikimevim Bornova Şubesi’ne başvurdu!

30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İzmir halkınınım konut için tercih ettiği bölgelerin başında Bornova yer alıyor. Birikimevim, depremin ardından yeni bir ev sahibi olmak için başvuranların oranının yüzde 25 arttığını açıkladı.

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Mia Suites Bornova fiyat listesi!

Koç İnşaat ve Mia Yapı imzasıyla yükselen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova fiyat listesi...

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yücesoy Santrall ne zaman teslim?

Yücesoy Santrall projesi İzmir Bornova'da Yaşar Üniversitesi'ne yakın mesafede inşa ediliyor. Peki Yücesoy Santrall ne zaman teslim?

Bornova Stadyumu ne zaman yıkılacak Haberi

Bornova Stadyumu ne zaman yıkılacak


Bornova Belediyesi'nin, yerel seçimlere kısa bir süre kala, Bornova Stadı ile yanındaki Belkahve Spor Salonu'nu yıkarak, yerine belediye hizmet binası ve otopark yapma kararı aldığı ortaya çıktı. Arazisi belediyeye ait olan, ancak 1978 yılında 99 yıllığına Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne devredilen stat ve salonun yıkım kararı Bornova Belediye Meclisi'nin 5 Şubat 2014'teki toplantısında alındı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2011 yılında yaptığı imar plan değişikliği uyarınca alınan karar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne de yazılı olarak bildirildi. 

Bornova Stadı ve sayısız şampiyon sporcunun yetiştiği Türkiye'nin tek cimnastik salonunun yıkılacak olması, spor çevrelerinde şok etkisi yarattı. Her hafta sonu, her yaş grubundan binlerce sporcuyu çatısı altına alan cimnastik salonunun yıkımını engellemek için veliler imza toplamaya başladı. Şu ana kadar imza sayısının 2...