05 / 05 / 2024

Borova Yapı genel kurul

Borova Yapı genel kurul

Borova Yapı Endüstrisi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre, Borova Yapı 2012 Genel Kurul toplantısı yapacak. Borova Yapı Genel Kurul toplantısında yer alacak olan gündem haberimizde bulunuyor...

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Metal Yapı'nın 2017 satış hedefi 2 milyar TL!

Metal Yapı Genel Müdür Akın Karali "2017 yılma dair beklentilerimiz daha olumlu. Bu yıl içinde ertelenen alımlann gelecek yıl devreye girecek olması nedeniyle 2017'de daha yüksek satış rakamlan bekliyoruz" dedi.

Say Reklamcılık Yapı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün gerçekleştirdiği genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı.

Metal Yapı Konut'tan 1 milyar doların üzerinde inşaat yatırımı!

Metal Yapı Genel Müdürü Akın Karali, 1 milyar doların üzerinde gayrimenkul ve inşaat projesine yatırım yaptıklarını belirtti.

3 KÖK Yapı'dan Adıyaman Kahya'ya dev proje!

3 KÖK Yapı Genel Müdürü Kerem Gül, ''İnşaat kalitesini Kahta'da yaşayanların layık olduğu seviyelere çekip, yaşanabilirlik kalitesini arttırıp, sosyal imkanları olabildiğince genişletip farklı bir yapı anlayışı getirmek istiyoruz'' dedi.

Mustafa Tolunay: Prefabrik yapı daha avantajlı!

Prefabrik Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay:"Her sektörde olduğu gibi prefabrik yapı sektöründe de doğru bir yaklaşımla sürdürülebilir yapılar yapmak tabii ki mümkün. Hatta prefabrik yapı sektörü, diğer yapı sektörlerine göre daha da avantajlı"

Hekim Yapı fabrika yatırımına odaklandı!

Hekim Yapı Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, 2015 yılında metal kiremit ve diğer çelik yapı parçaları üretimleri ile diğer üretimlerde yardımcı montaj elemanlarını üretecek fabrika yatırımlarının faaliyete geçtiğini iletti.

Fi Yapı asansör kazasında iki kişi tutuklandı!

İstanbul Esenyurt'ta 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasında ihmalleri görülen Fi Yapı Genel Müdürü Ferudun Yüce ve taşeron firma olan Bayram İnşaat'ın sahibi Muharrem Bayram, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önümüzdeki yıl konut fiyatlarına zam yapılacak mı?

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman bu maliyetlerin önümüzdeki yıl konut fiyatlarına zam olarak yansıyacağını belirtti.

Ödül Yapı'nın Katmerli İndirim Kampanyası yoğun ilgi görüyor!

2015 yılının ilk altı ayı içinde firma olarak hedeflerinin üzerine çıktıklarını belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, Kasım ayı sonuna kadar sürecek "Katmerli İndirim Kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Armada Çelik Yapı yeni projelerle yüzde 60 büyüdü!

AKN Grup bünyesinde çalışmalarını sürdüren Armada Çelik Yapı Genel Müdürü Okan Akan, geçen yıl, gerçekleştirdikleri projelerle orantılı olarak yüzde 60 büyüme ile sektörde kayda değer bir başarı elde ettiklerini söyledi.

Fikirtepe'de Alya Life Residence projesine başlandı!

Fikirtepe'de Ekşioğlu İnşaat Alya Life Residence projesine start verdi. Ekşioğlu Yapı Genel Müdürü Pınar Sıvacı inşaat ruhsatını Eylül ayında aldıkları Alya Life Residence projesinde tapularını müşterilerine verdiklerini söyledi.

Alper Altınok: Konut almanın tam zamanı!

Gerek dövizdeki artış gerekse seçimlerin döneminin getirmiş olduğu güvensizlik ortamı gayrimenkul fiyatlarını yüzde 30 oranında artıracak. Altınok Yapı Genel Müdürü Alper Altınok konut almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Borova Yapı genel kurul Haberi

Borova Yapı genel kurul

Borova Yapı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 2012 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının aşağıdaki gündemi müzakere etmek ve karara bağlamak üzere 30/10/2013 Çarşamba günü saat 11:30'da Şirket merkezi olan Yılanlı Ayazma Yolu No:15 Kat:12 Yeşil Plaza Topkapı Zeytinburnu İstanbul adresinde yapılmasına, Toplantıya Bakanlık Temsilcisi görevlendirilmesi hususunda İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'ne müracaat edilmesine katılanların oybirliğiyle karar verilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.


Gündem


1.Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması,

2.Genel Kurul toplantı tutanağının imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığına yetki verilmesi,

3.2012 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetçi Raporu ve Bağımsız Denetim Kuruluşu tarafından hazırlanan Bağımsız Denetçi Raporu'nun, Finansal Tablolarının okunması ve görüşülmesi,

4.2012 yılı Bilanço, Kar/Zarar hesaplarının okunması, müzakere edilmesi ve tasdiki,

5.Yönetim Kurulu'nun Kar Dağıtımına ilişkin teklifinin görüşülmesi ve karara bağlanması,

6.Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Yönetim Kurulu'nun...