07 / 05 / 2024

Bortor - YDA İnşaat Ankara Kızılırmak projesi nerede

Bortor - YDA İnşaat Ankara Kızılırmak projesi nerede

Park Avenue projesini inşa eden YDA İnşaat, Bor-Tor İnşaat'la birlikte Ankara Kızılırmak Mahallesi'nde 360 adet konut ve 505 adet ofis inşa edecek. 10 blokluk projenin 36 ayda tamamlanması planlanıyor...

YDA İnşaat ile Esat Gayrimenkul birleşimi mutabakata vardı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Esat Gayrimenkul A.Ş. ile birleşimi hakkında bildirim yayınladı.

YDA İnşaat genel bilgi formu!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda genel bilgi formu yayınlandı.

YDA İnşaat yönetim kurulu kararı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket yönetimi hakkında yeni aldığı kararları Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

YDA İnşaat 6 aylık finansal raporunu yayınladı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirketin 6 aylık finansal raporunu yayınladı.

YDA Group piyasalara moral verdi!

S&P'nin olumsuz Türkiye notu ve darbe girişimine rağmen, YDA Group'un 200 milyon liralık tahvil ihracına 250 milyon liralık talep geldi. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Arslan "Çılgınlık bu dediler. Bu Türkiye'ye olan güven" dedi.

YDA Group: Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz!

YDA Group bugün gazetelerde darbe girimişimini kınayan bir yazı yayımladı. YDA Group yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti. İşte o yazı...

YDA İnşaat ihraç tutarını 250 milyon TL'ye çıkardı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklamasını yayınladı. YDA İnşaat'ın toplam ihraç tutarı 200 milyon TL'den 250 milyon TL'ye çıkartıldı.

YDA İnşaat'tan 125 milyon TL'lik tahvil satışı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret 125 milyon TL nominal tutarlı, 728 gün vadeli, nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen TRSYDAT71814 ISIN kodlu tahvilin satışını gerçekleştirdi.

YDA Group'un tahvil ihracına, 250 milyon lira talep geldi!

YDA Group'un 4 yıl vadeli 200 milyon liralık tahvil ihracına, 250 milyon lira talep geldi. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: "Piyasalardaki olumsuz ve karamsar havayı dağıtarak adeta Game Changer olduk, piyasalara moral verdik" dedi.

YDA İnşaat 9. kupon ödeme işlemini yaptı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından ihraç edilen TRSYDAT72010 ISIN Kodlu ve 500 milyon TL tutarındaki tahvilin kupon ödeme işlemini bugün gerçekleştirdi.

İbrahim Çağlar'dan YDA Group ile ortaklık açıklaması!

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "Bugün bazı basılı yayın kuruluşlarında yer alan YDA Group ile ortak olduğum ve bu ortaklıkla birçok proje aldığım iddiası tamamen asılsız ve uydurmadır." ifadesini kullandı.

YDA İnşaat olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı!

YDA İnşaat Sanayi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda dün saat 15:00'da Büyükesat Mahallesi Vedat Dalokay Caddesi N112 Çankaya ANKARA adresinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısına ilişkin bilgileri yayınladı.

YDA İnşaat 8. kupon ödeme işlemini yaptı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından ihraç edilen TRSYDAT61625 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin kupon ödeme işlemini bugün geçekleştirildi.

Bortor - YDA İnşaat Ankara Kızılırmak projesi nerede Haberi

Bortor - YDA İnşaat Ankara Kızılırmak projesi nerede



Ankara'da Park Avenue projesine devam eden YDA İnşaat, Bor-Tor Turizm İnşaat ile birlikte Çankaya Kızılırmak Mahallesi Söğütözü mevkiinde proje inşa edecek. YDA ve Bor-Tor İnşaat Ankara projesi 16136 ada, 7 parselde 49 bin 134 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek.


Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Genel Müdürlüğü'ne ait olan arazi YDA ve Bor-Tor İnşaat tarafından kat karşılığı garantili sabit gelir paylaşım sözleşmesi imzalandı.


360 konutun yer alacağı YDA ve Bor-Tor İnşaat Ankara projesinde 4+1 ve dubleks dairelere yer veriliyor. 10 blok olarak tasarlanan projede 505 adet ofis ve 1 adet market inşa edilecek.



A blok, 46,829 metrekare kat taban alanına sahip.120 dairenin yer alacağı A Blok zemin kat + 41 katlı.


B blok, 47.088 metrekare kat taban alanlı. 120 dairenin yer alacağı B...