03 / 05 / 2024

borusan Agah Uğur

borusan Agah Uğur

Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Agah Uğur Borusan Yatırım ve Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

Borusan Holding 5 yılda 200 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Borusan Holding Ceo’su Agah Uğur, inovasyon, Ar-Ge ve dijital dönüşüm alanlarında 2020 yılına kadar 200 milyon dolar yapacaklarını söyledi.

Borusan Holding 2 milyar dolarlık yatırım hedefliyor!

Borusan Holding, kriz çığırtkanlarına inat yatırıma hız verdi. CEO Agah Uğur, bu yıl 417 milyon $'lık yatırım yapılacağını açıklayarak, "Kriz beklentimiz yok. 2019'a kadar yatırımımız 2 milyar dolara ulaşacak" dedi.

Borusan 2015 yatırımlarını açıkladı!

Borusan Holding CEO'su Agah Uğur, bu yıl konsolide olarak yüzde 10 civarı artışla 5 milyar dolar ciroya ulaşmayı, enerji başta olmak üzere 390 milyon dolara yakın da yatırım hedeflediklerini söyledi.

Borusan 390 milyon dolarlık yatırım hedefliyor!

Borusan Holding CEO'su Agah Uğur, bu yıl konsolide olarak yüzde 10 civarı artışla 5 milyar dolar ciroya ulaşmayı, enerji başta olmak üzere 390 milyon dolara yakın da yatırım hedeflediklerini söyledi.

Uğur Dumankaya Almanya'da Türk iş adamları ve dernekleri ile bir araya geldi!

3 gün boyunca Almanya’nın çeşitli kentlerinde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı.

Uğur Dumankaya: Gayrimenkul sektörü vahşi batı gibi oldu!

Gayrimenkul sektöründe 51 yıldır faaliyet gösteren ve bugüne kadar 20 binden fazla konut üreten Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Sözcü'ye gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Uğur Dumankaya 3 gün Almanya'da konferans verecek!

3 gün boyunca Almanya’ nın çeşitli kentlerinde konferanslar verecek olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak.

Uğur Dumankaya: 9 ayda 800 konut sattık!

İnşaat sektörünün öne çıkan oyuncularından Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, yılın ilk 9 ayında 802 konut sattıklarını açıkladı.Uğur Dumankaya, Dumankya şirketinin hedeflediği ciroya ulaşamadığını söyledi.

Uğur Güllü kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü kimdir? Uğur Güllü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü..

Uğur Dumankaya: Toprak rantının vergilendirilmesi ekonomik büyümeye katkı sağlar!

Orta Vadeli Program’ a yönelik Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yaptığı açıklamada programın Türkiye’ nin potansiyel büyümesine ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti...

Uğur Dumankaya: Orta vadeli program büyümeye katkı sağlayacak!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yaptığı açıklamada orta vadeli programın Türkiye’nin potansiyel büyümesine ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti. İşte Dumankaya'nın o açıklaması...

Uğur Dumankaya: Dubai Fuarı sıcak satıştan çok uzun vadeli ortaklık için önemli!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Fuar sıcak satıştan çok uzun vadeli ortaklık için önemli. Biz de büyük şirketlerle görüştük. Suudi Arabistanlı bir firma İstanbul'da arsa alıp otel yatırımı planlıyor...

borusan Agah Uğur Haberi

borusan Agah Uğur

Borusan tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuz 25.06.2014  tarihinde toplanarak, Sn. Ali Ahmet Kocabıyık'ın Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne , Türk Ticaret Kanununun 363. maddesine istinaden yapılacak ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere yerine Sn. Sabri Metin Ar'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na da Agah Uğur'un seçilmesine  karar vermiştir.


Agah Uğur...