28 / 07 / 2024

Borusan Mannesman Boru Sanayi yönetim kurulu

Borusan Mannesman Boru Sanayi yönetim kurulu

Borusan Mannesman Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. genel kurulunun onayına sunulmak üzere yönetim kurulunde üye değişikliğine karar verildi.

Yerli Sanayi devi Borusan Gemlik'teki fabrikasını satıyor!

Yerli sanayi devi Borusan Boru, Gemlik tesisinde bulunan büyük çaplı boru imalat tesislerini satışa çıkardı.

Kocaeli Mannesman Boru Fabrikası'ndaki eski binalar yıkılacak!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Mannesman Boru Fabrikası alanındaki kullanılamayan eski binaların yıkımı için ihale yaptı.

Kocaeli Mannesman Fabrikası'nın binaları yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sekapark’ın yanında bulunan Mannesman Boru Fabrikası'nın binaları yıkılacak. 15 dönümlük alan üzerine kongre ve kültür merkezi yapılacak.

Borusan Mannesmann, AMM tarafından En İyi Boru Üreticisi seçildi!

ABD çelik sektörünün yayınlarından American Metal Market (AMM) tarafından verilen "En İyi Boru Üreticisi" ödülünü, Borusan Mannesmann'ın ABD'de faaliyet gösteren şirketi Borusan Mannesmann Pipe Us İnc. kazandı.

Bora Yüksel Borusan kurumsal yönetim komüte üyesi seçildi!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bora Yüksel Borusan kurumsal yönetim komüte üyesi seçildi

Borusan'dan Teksas'a 150 milyon dolarlık boru fabrikası!

Borusan Mannesman, çelik merkezi ABD'nin Teksas eyaletine 150 milyon dolarlık yatırımla boru fabrikası kurdu. ABD'li Steel, Rus TMK ve Arjantinli Tenams gibi devlerle yarışacak olan şirket, ülkede ilk 5 üretici arasına girmeyi hedefliyor

Borusan Mannesmann toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Mannesmann Boru toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı.

Borusan ABD'de kurduğu fabrika ile ilgili açıklama yaptı!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan ABD'de kurduğu fabrika ile ilgili açıklama yaptı.

Borusan kazanımlarını artırdı!

Trans Anadolu doğalgaz boru hattı projesine (TANAP) 420 milyon dolar tutarında çelik boru sağlama ihalesini içinde yer aldığı konsorsiyumla kazanan Borusan Mannesmann hisseleri ilk işlemlerde yüzde 4 primli açıldıktan sonra kazanımlarını artırdı.

Borusan'dan TANAP açıklaması!

Borusan Mennesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TANAP projesinde kullanılacak malzemeler ile ilgili açıklama geliştirildi.

Borusan'dan Tanap açıklaması!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playtformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Mannesmann Boru Tanap projesinde bir gelişme bulunmamaktadır.

Doğusan Boru Sanayi Sorumluluk Beyanını yayınladı!

Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün kamu aydınlatma platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı.

Doğusan Boru Sanayi İnceleme raporunu yayınladı!

Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün kamu aydınlatma platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş İnceleme raporunu yayınladı.

Borusan Mannesman Boru Sanayi yönetim kurulu Haberi

Borusan Mannesman Boru Sanayi yönetim kurulu

Borusan Mannesman Boru Sanayi yönetim Kurulu 24 Eylül 2012 tarihinde toplanarak, Ali Ahmet Kocabıyık'ın Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne , Türk Ticaret Kanununun 363. maddesine istinaden yapılacak ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere yerine  Bruce Martin'in yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar...