28 / 04 / 2024

Borvo Resort fiyatları

Borvo Resort fiyatları

Borvo Resort-Condo projesi kapsamında lansmana özel fiyat avantajları sunuluyor. Aben Grup 2014 Mart ayına kadar şirket kredisi üzerinden 48 ay vade ile ödeme kolaylıklarını sağlıyor

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Afik Group tarafından hayata geçirilen ve Kıbrıs'ın en iddialı projesi olan Caesar  Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Caesar  Resort projesinde hangi konut tipleri var? Caesar  Resort konut fiyatları ne kadar? İşte Caesar  Resort projesi ile ilgili ayrıntılar...

Sinpaş Kızılbük fiyatları!

Projelerine son hız devam eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort"'de yer alan dairelerin detayları açıklandı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort'ün fiyatları ne oldu? İşte projenin detayları ve fiyat bilgisi...

Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu Borvo Resort'ta dolandırıcılık iddiası!

Ünlü türkücü Ferdi Tayfur'un adı dolandırıcılık suçu ile anılıyor. Geçtiğimiz yıllarda Bolu Mudurnu'da bir termal otele ortak olup reklamını yapan Ferdi Tayfur'un ortağı olduğu projeden birçok vatandaşın mağdur olduğu söyleniyor.

Muscari Park Resort satılık!

MAS Şirketler Grubu imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen proje 108 konuttan meydana geliyor. Muscari Park Resort satılık daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. 

Muscari Park Resort'ta 235 bin TL'ye! Yeni proje!

MAS Şirketler Grubu tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 108 konut bulunuyor. Muscari Park Resort'ta fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. 

The Ocean Resort & Residence projesinin yüzde 35'i satıldı!

Projebeyaz tarafından ABD’nin Miami bölgesinde inşa edilen Conrad–The Ocean Resort&Residence projesinin yüzde 25’i satıldı. Miami’de konut fiyatları 480 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor.

Kentplus Yalova Wellness Spa Resort fiyatları!

Kentplus Yalova Wellness Spa Resort fiyatları 346 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kentplus Yalova projesinde daireler Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Alanya Fortuna Resort'ta fiyatlar 86 bin Euro'dan başlıyor!

Taya İnşaat tarafından yükselen proje Antalya 'nın Alanya ilçesinde hayata geçiriliyor. Alanya Fortuna Resort'ta fiyatlar 86 bin Euro'dan başlıyor.

Milas Buta Resort'ta 16 bin 470 TL'ye devremülk!

Muğla Milas'ın Kıyıkışlacık mevkiinde hayata geçen Buta Resort Tatil Köyü projesi 250 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılıyor. Buta Resort'ta devremülk fiyatları 16 bin 470 TL'den başlıyor.

Borvo Termal Tatil Köyü Mudurnu devremülk fiyatları!

Borvo Termal Tatil Köyü Mudurnu'da devremülk 1 ay sonra inşaat başlıyor. Tesiste yer alan devremülklerde 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Maxx Royal Kemer Resort Otel'de villaların gecelik fiyatı 22 bin dolar!

310 milyon dolarlık yatırımla Kemer’de yapımı tamamlanan Maxx Royal Kemer Resort & Spa ‘zengin turisti’ hedefliyor. Maxx Royal’de 900 Euro’dan başlayan gecelik oda fiyatları, villalarda 22 bin dolara kadar çıkıyor...

Ferdi Tayfur, Borvo Resort Condo projesinin yüzde 10'una ortak oldu!

Ferdi Tayfur, Bolu Abant'ta 410 dönüm Jeo Termal arazi üzerinde kurulu, Aben Grup tarafından hayata geçirilen Borvo Resort Condo projesinin yüzde 10'luk kısmına ortak oldu.

Borvo Resort fiyatları Haberi

Borvo Resort fiyatları

Bolu Kilözü'nde, toplam 410 dönüm Jeo Termal arazi üzerinde hayata geçirilen Borvo Resort-Condo, bir Aben Grup projesi. Devre mülk ve otel işletmelerinden oluşacak olan bu Condominyum projesinde, 177 blok, her blokta 3 bağımsız ünite bulunacak.


Projenin ilk etabı Borvo Devre mülk ve Borvo Otel olarak toplam 180 dönümden oluşmakta. Bunun yaklaşık 115 dönümü golf tesisine tahsis edilmiş durumda. Emsalin sadece yüzde 30'u kullanılıyor. 2015 yılının Aralık ayında tamamı bitecek olan Borvo'nun devre mülkleri 14 gece 15 gün olarak satılmakta. 


Süresiz tapu... 

Borvo'da devre mülkü satın alanlar tapuya işlenerek, nesilden nesile kalan bir gayrimenkul sahibi olmuş oluyorlar. 120 metrekare ortalama olan ve her biri 2+1 büyüklükte ki devre mülklerin lansmana özel fiyatları oldukça cazip. 


Aben Grup 2014 Mart ayına kadar şirket kredisi üzerinden 48...