04 / 05 / 2024

Bosch 5 programlı bulaşık makineleri ne kadar

Bosch 5 programlı bulaşık makineleri ne kadar

Daha az su ve daha az enerji ile yüksek performans sağlayan Bosch bulaşık makineleri ne kadar? Bosch 5 programlı bulaşık makineleri ne kadar? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Böyle fiyat görülmedi! Grundig GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesinin fiyatı görenleri şaşırttı!

Beyaz eşya sektörüne yönelik oldukça iddialı ürünler üreten Grundig, sınıfının en iyi ürünlerinden biri olacak bir bulaşık makinesiyle geri döndü. GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesini üreten Grundig, ürüne ilişkin tüm detayları paylaşırken, ürünün fiyatıyla da herkesi şaşırttı.

Windsor WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesinde çılgın kampanya! Fiyatı görenlerin ağzı açık kalacak!

Yeni evlenecek çiftlerin ve evine bulaşık makinesi almak isteyen kişilerin çok sevineceği haber Windsor’dan geldi. Windsor, WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesini piyasaya sundu.

Siemens SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesinde sepette yüzde 5 indirim fırsatı başladı!

Üstün teknolojisi ve uzun ömürlü kullanımıyla beyaz eşya almak isteyen herkesin ilk tercihlerinden olan Siemens, son teknolojik özelliklerle donattığı SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesini tanıttı. Siemens, bu üründe sepette yüzde 5 indirim imkânı bulunduğunu da duyurdu.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Beko'dan 5 programlı bulaşık makinesine tam 2 bin 600 TL indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte fiyat listesi...

Beko, 5 programlı, 14 kişi kapasiteli BM 5045 bulaşık makinesine haziran ayına özel 2 bin 600 TL indirim yaptı. Peki, Beko BM 5045 bulaşık makinesi ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar...

Vestel BM 5001 X Pro 5 Programlı Bulaşık Makinesi’nde görülmemiş indirim!

Hem yeni evlenecek çiftlerin hem de bulaşık makinesini yenilemek isteyen tüketicilerin ilk tercih ettiği beyaz eşya markaları arasında yer alan Vestel, BM 5001 X Pro 5 modelinde indirime gitti. Bu kapsamda, bulaşık makinesi almak isteyenler, fiyat araştırması yapmaya başladı.

Arçelik 6055 UHI E Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Inox ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Bulaşık Makinesi, sahip olduğu teknoloji sayesinde 5 farklı yıkma fonksiyonuyla, 14 kişilik bulaşığı tek seferde yıkar. Peki cihazın teknik özellikleri neler?

Hoover HFDN 1L360OW-17 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır?

Hoover Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, geniş iç hacmi ve 5 farklı yıkama fonksiyonu ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Bosch'tan 3 beyaz eşya alana kablosuz dikey süpürge hediye! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Seçili Bosch ürünlerinde nisan ayına özel fiyat ve kampanyalar büyük avantaj sağlıyor. Bosch, seçili buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesini birlikte alanlara 5.040 TL değerinde unlimited 6 kablosuz dikey süpürge hediye ediyor. 

5 Programlı Arçelik 6155 Bulaşık Makinesi 'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler 5 programlı 14 kişilik kapasiteye sahip Arçelik 6155 Bulaşık Makinesi Oliz uygulamasına özel indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. 

Vestel BM 5302 WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi 9 bin 199 TL! Özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel BM 5302 WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi 13 kişilik kapasitesi ve E Enerji sınıfıyla bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor. 

Yuva kuracak çiftler dikkat! Bosch 5 programlı yarı ankastre bulaşık makinesi indirimde! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DS01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi 60 cm 10 yıl motor garantisiyle, daha az su ve enerji harcayarak daha fazla performans ortaya koyar. Peki Bosch bulaşık makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 

5 Programlı Philips Premium Airfryer XXL en ucuza nereden alınır? İşte Philips 19 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Premium Airfryer XXL HD9650/90 gelişmiş teknolojisi ile kızartma, fırınlama, ızgara, fırında kızartma ve ısıtma işlevlerini hava akışı ile gerçekleştirir. Peki Philips Airfyer en ucuza nereden alınır?

Bosch 5 programlı bulaşık makineleri ne kadar Haberi

Bosch 5 programlı bulaşık makineleri ne kadar

Bosch bulaşık makineleri daha az su ve daha az enerji ile yüksek performans sağlar. Bosch bulaşık makinelerinde bulunan Vario sepeti alt sepete kolayca yerleştirilebilir ve çatal için ek depolama alanı sağlar. Bu sepet VarioDrawer olmayan tüm ActiveWater modellerinde bir standart olarak bulunur.

Bu bulaşık makinelerinde bulunan son teknoloji ile her yıkamada tablet deterjanlardan maksimum verim sağlayın.

Ayrıca bulaşık makinenizi istediğiniz zaman istediğiniz yerden Home Connect uygulaması ile kolayca kontrol edebilirsiniz. Sık kullandığınız programları tek tuşla kaydedip favori programınızı oluşturabilirsiniz. Ayrıca Bosch bulaşık makinelerinde yüksekliği ayarlanabilir 3 katlı üst sepe mevcuttur.

Peki, Bosch 5 programlı bulaşık makineleri ne kadar? İşte Bosch 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

BOSCH BULAŞIK MAKİNESİ FİYATLARI

Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi Beyaz: 8.669,00 TL

Ürün kodu: SMS4IKW51T

Rackmatic : Yüksekliği ayarlanabilir...