01 / 05 / 2024

Bosch bulaşık makinesi

Bosch bulaşık makinesi

Ev hanımlarının ev çok tercih ettiği markalar arasında yer alan Bosch yeniliçik teknolojisi ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni bir bulaşık makinesi almak isteyenler Bosch bulaşık makinelerinin fiyatlarını araştırıyorlar. İşte Bosch bulaşık makineleri Nisan 2022 fiyat listesi...

Bosch Bulaşık Makineleri ne kadar? İşte Bosch Bulaşık Makineleri Mart 2022 Fiyat Listesi!

Beyaz eşya denilince en çok tercih edilen markalardan biri olan Bosch yenilikçi ürünleri ve tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler güncel fiyatları araştırıyorlar. Bosch Bulaşık Makineleri Mart 2022 fiyat listesini sizler için derledik...

Bosch Dünya Su Günü’nü doğa dostu bulaşık makinesi ile kutluyor!

Sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Avrupa’nın enerji verimliliği lideri Bosch Ev Aletleri, 22 Mart Dünya Su Günü’nde herkesi daha tasarruflu olmaya davet ediyor

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi kaç TL? Teknik özellikleri neler?

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi, kullanışlı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle kullanıcıların dikkatinden kaçmıyor. Biz de sizin için Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesine ilişkin detayları derledik.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 21 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasitesi, 4 farklı yıkama programı ve su tasarrufu sağlayan ActiveWater teknolojisi ile öne çıkıyor. Peki, Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi en ucuz nerede? İşte detaylar...

Altus Al 434P Bulaşık Makinesi 6 bin 149 TL! Bakın nerede! 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Altus AL 434P Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasite ve 4 programa sahiptir. Bardak koruma sistemi cam eşyaları aşınma ve çizilmelere karşı korur. Kısa programı ile sadece 30 dakikada yıkama işlemini tamamlar. Peki, Altus AL 434P en ucuz nerede? 

Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi indirimli fiyatıyla işte burada! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelikten üretilen iç gövdesi, modern tasarımı ve bir makine dolusu bulaşığı 50 dakikada pırıl pırıl yıkayıp kurutan 'Süper' programıyla öne çıkıyor. Peki, Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi ne kadar? 

Beko Bm 6047 6 Programlı Bulaşık Makinesi'nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Beko Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 farklı yıkama programı, DeepWash teknolojisi, HijyenMax özelliği ve Bardak Koruma Sistemi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Verimli su ve enerji kullanımıyla tasarruf sağlayan Bosch SMS44DI01T Serie 4 Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelik kazanı ve çizilmelere karşı dayanıklı dış yüzeyi ile uzun ömürlüdür. Peki, Bosch paslanmazlık garantisi kaç yıl? İşte detaylar...

Arçelik 6055 UHI E Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Inox ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Bulaşık Makinesi, sahip olduğu teknoloji sayesinde 5 farklı yıkma fonksiyonuyla, 14 kişilik bulaşığı tek seferde yıkar. Peki cihazın teknik özellikleri neler?

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi, enerji sınıfı, sessiz çalışan motoru ve çeşitli programları ile tek seferde 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 

Hoover HFDN 1L360OW-17 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır?

Hoover Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, geniş iç hacmi ve 5 farklı yıkama fonksiyonu ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Profilo BMS621V1 Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Profilo bulaşık makinesi, Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi ve Hijyen Ekstra fonksiyonu ile 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlar. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

İndirimli bulaşık makineleri Beko'da! Beko bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi…

Beko'dan bulaşık makinesinde kaçırılmayacak fırsat... Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya markalarından Beko, 6 farklı bulaşık makinesi modeline Oliz uygulamasına özel indirim uyguluyor. Peki, Beko 6 programlı bulaşık makinesi kaç TL? İşte detaylar... 

Vestel BM 8402 GI Pro WIFI 8 Programlı Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Bulaşık Makinesi sahip olduğu 8 farklı yıkama programı ile 15 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 10 yıl motor garantisine sahip cihaz wifi özelliği ile uzaktan kontrol edilebiliyor.

Bosch bulaşık makinesi Haberi

Bosch bulaşık makinesi

Mutfaklardaki en büyük yardımcılardan biri olan bulaşık makineleri yeni nesil tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler Bosch bulaşık makinelerindeki avantajlı fiyatlardan yararlanabilirler. 

Bosch bulaşık makineleri yenilikçi teknolojisi ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Ayrıca ActiveWater Akıllı Su Yönetim Sistemi sayesinde daha az su, daha az enerji, daha çok performans sunuyor.  

EcoSilence Drive fonksiyonlu bulaşık makinesinde düşük gürültülü emisyon ile yüksek performanslı temizlik sağlıyor. DosageAssist teknolojisi ile her yıkamada tablet deterjanlardan maksimum verim sağlamanıza yardımcı oluyor.

Bosch bulaşık makinelerinde ayrıca 10 yıl garanti veriliyor. İç yüzeyin paslanmasına karşı kalite sözü müşterilerin tercih sebebi oluyor. Peki, Bosch bulaşık makineleri fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar... 

Bosch bulaşık makineleri Nisan 2022 fiyat listesi!

Serie | 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm...