04 / 05 / 2024

bosch kombi kış moduna nasıl alınır

bosch kombi kış moduna nasıl alınır

Bosch Termoteknoloji, yüksek kaliteye ve üstün teknolojiye sahip Bosch yoğuşmalı kombileri ile hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde hem evlerinizi hem de yüreklerinizi ısıtıyor. ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ kampanyasıyla kışa dönük kampanyaya imza atan Bosh yoğuşmalı kombi fiyat liste

Kışın kombi kapatan kat maliklerine uyarı: Komşunuz dava açıp, zarar talebinde bulunabilir

Havaların soğumasıyla birlikte kombiler yakılmaya başlandı. Ancak kışın kombi kapatanlara peş peşe uyarı geldi. Böyle bir durumda komşular ile mahkemelik olabilirsiniz.

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi kaç TL? Teknik özellikleri neler?

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi, kullanışlı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle kullanıcıların dikkatinden kaçmıyor. Biz de sizin için Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesine ilişkin detayları derledik.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 21 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasitesi, 4 farklı yıkama programı ve su tasarrufu sağlayan ActiveWater teknolojisi ile öne çıkıyor. Peki, Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi en ucuz nerede? İşte detaylar...

Bosch'tan kaçırılmayacak fırsat! Elektrikli süpürgelerde büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve dayanıklı ürünlerin adresi Bosch, toz torbasız elektrikli süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgelerde büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Bosch'ta toz torbasız süpürge fiyatları ne kadar? Bosch kablosuz dikey süpürge kaç TL?

Bosch buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinde indirim! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşyanın adresi Bosch, seçili buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinelerinde indirim başlattı. Eğer siz de yeni beyaz eşyaya ihtiyaç duyuyorsanız, Bosch’un kampanyasına göz atmadan karar vermeyin.

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Verimli su ve enerji kullanımıyla tasarruf sağlayan Bosch SMS44DI01T Serie 4 Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelik kazanı ve çizilmelere karşı dayanıklı dış yüzeyi ile uzun ömürlüdür. Peki, Bosch paslanmazlık garantisi kaç yıl? İşte detaylar...

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi, enerji sınıfı, sessiz çalışan motoru ve çeşitli programları ile tek seferde 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 

Bosch SMS4IKW51T Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Bosch Solo Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, yüksekliği ayarlanabilir sepeti ve uzaktan kontrol edilebilir özelliği ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Yuva kuracak çiftler dikkat! Bosch 5 programlı yarı ankastre bulaşık makinesi indirimde! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DS01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi 60 cm 10 yıl motor garantisiyle, daha az su ve enerji harcayarak daha fazla performans ortaya koyar. Peki Bosch bulaşık makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 

Bosch Serie 2 Solo Bulaşık Makinesi 8.639 TL! Özellikleri neler? 16 Mart fiyat listesi

Bosch Serie 2 Solo Bulaşık Makinesi, kullanışlı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle tüketicilerin dikkatinden kaçmıyor. Biz de sizin için Bosch Serie 2 Solo Bulaşık Makinesi ile ilgili detayları topladık.

bosch kombi kış moduna nasıl alınır Haberi

bosch kombi kış moduna nasıl alınır

1895 yılından bugüne edindiği engin tecrübeler doğrultusunda sektörde öncü rol üstelen Bosch Termoteknoloji, tasarruflu ve üstün teknolojiye sahip Bosch yoğuşmalı kombi çeşitleri ile kışı seven, ancak konfordan da vaz geçemeyen evlerde sımsıcak bir ısınma tecrübesi yaşatıyor.

Çevreci ve kullanıcı dostu olan Bosch yoğuşmalı kombi çeşitleri sahip olduğu üstün teknolojisi nedeniyle evi ideal sıcaklıkta tutarken, sessiz çalışma prensibiyle içinde bulunulan ortamda adeta kütüphane sessizliği oluşturuyor.

Yüksek ErP verimliliğine sahip A sınıfındaki Bosch yoğuşmalı kombiler, ayrıca modülasyonlu dış hava sıcaklığına göre çalışan oda kumandalarıyla birlikte kullanıldığında oda kumandalarının getirdiği +4 puan ile A+ enerji verimliliği sınıfına yükseliyor. 

Bosch kombi modelleri, enerji ihtiyacını yüksek verimlilikle sağlarken, kompakt boyutları ve estetik dizaynı sayesinde evinizin konforunu en üst seviyeye çıkarıyor.

Peki Bosch yoğuşmalı kombi fiyatları ne...