05 / 05 / 2024

Bosch Termoteknik ulaşım

Bosch Termoteknik ulaşım

Bosch Termoteknik, teknik okullarla işbirliği yapıyor. Bosch Termoteknik, okullarla imzaladığı protokol ile öğrencilerin gelişimini ve uygulamalı eğitimlerle pratik yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. Ekip daha fazla okula ulaşmayı hedefliyor.

Bosch Termoteknik uzmanlarından bakım uyarısı!

Bosch Termoteknik uzmanları, havanın giderek soğumaya başladığı bugünlerde kombinin kullanım ömrünü artırmak, yakıt tüketimini azaltmak için mutlaka periyodik bakım yaptırılması gerektiğine dikkat çekiyor.

Bosch Termoteknik, 275 servis merkeziyle hizmette!

Bosch Termoteknik Servis Merkezi, gelişmiş servis bilinci ve anlayışına sahip, Türkiye çapında toplam 275 servis merkezi ve 1.500 teknik personeliyle kurumsal müşteriler için de her an hizmete hazır durumda bulunuyor.

Bosch Termoteknik’ten teknik okullarla işbirliği!

Bosch Termoteknik, teknik okullarla işbirliği yapıyor. Bosch Termoteknik, okullarla imzaladığı protokol ile öğrencilerin gelişimini ve uygulamalı eğitimlerle pratik yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. Ekip daha fazla okula ulaşmayı hedefliyor.

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası’na BES ödülü verildi!

Manisa’da bulunan Bosch Termoteknik Fabrikası, 2011 yılından bu yana aldığı birçok ödülün yanı sıra, Mart 2014’te tüm dünyada faaliyet gösteren Bosch Termoteknik iş kolu fabrikaları arasında en iyi fabrika seçilmişti.

Ağaoğlu My World Europe ulaşım!

Ağaoğlu My World Europe ulaşım , adres ve telefon numarası bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Başakşehir Ayazma'da yer alan Ağaoğlu My World Europe Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Halkalı Metropark ulaşım!

213 bin 800 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Halkalı Metropark ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Metro Park Teknik Yapı ulaşım!

Metro Park Teknik Yapı ulaşım adresi ve satış ofisi telefon numarası haberimizde yer buluyor. Halkalı Metro Park Teknik Yapı'da fiyatlar 95 bin TL'den başlıyor...

Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi, satış ofisi telefon numarası ve Yenitepe Kadıköy projesinin detayları haberimizde yer buluyor...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

Çamlıca Emaar Square ulaşım!

Çamlıca Emaar Square ulaşım kapsamında projenin adresli ve krokili bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Bosch Termoteknik ulaşım Haberi

Bosch Termoteknik ulaşım

Bosch Termoteknik, teknik okullarla başlattığı işbirliği çerçevesinde, Türkiye çapında 3 okula yardımda bulundu. İmzalanan protokol ile İzmir Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tesisat Teknolojisi, Manisa Yunusemre Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu Gaz ve Tesisatı Teknolojisi bölümlerine kombiler, ısıtma tesisatı yan ekipmanları ve fan ürünleri ile, ısıtma – soğutma – havalandırma ve tesisat içerikli teknik kitaplar gönderildi. 


Okulların, öğrencilerin bilgi birikimini geliştirmek ve pratik yapmaları sağlamak için ürün ve örnek model talepleri yapması üzerine gerçekleştirilen işbirliğiyle Bosch Termoteknik, öğrencilerin konvansiyonel ve yoğuşmalı kombilerin çalışma prensiplerini, iki teknoloji arasındaki farkları ürünler üzerinde pratik yaparak öğrenmesine, böylelikle hızlı ve akılda kalıcı öğrenime destek olmayı amaçlıyor.


Konforlu kullanım sunan,...