06 / 05 / 2024

Bosch yatırmları

Bosch yatırmları

Son üç yılda Ar-Ge'ye 66 milyon euro bütçe ayıran Bosch Türkiye; Bursa, Manisa ve Çerkezköy'deki Ar-Ge merkezlerinde projeler geliştiriyor. Bosch Türkiye Temsilcisi Steven Young, firmanın cirosunun yüzde 10'unu Ar-Ge'ye ayırdığını anlattı.

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Türkiye'nin Kanal İstanbul kozuna karşı ABD'den 60 milyar dolarlık hamle!

ABD ile Çin altyapı yatırmlarına ve büyük projelere destek konusunda birbirleriyle yarışmaya başlayacaklar. Amerika ilk aşamada bu yarış için 60 milyar dolar ayırdı.

Bosch'tan Bursa'ya 1.2 milyar liralık fabrika yatırımı!

Bosch, Bursa'da 1,2 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Firma, yeni nesil yüksek basınçlı benzinli enjektör üretim tesisi kuracak.

Bursa Yıldırım'a 2 büyük meydan ve AVM geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2018 yılının vizyon projeleri ve kent yatırmları hakkında açıklamalar yaptı. 

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapacak!

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapma kararı aldı. Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, ''Türkiye, Bosch için çok önemli bir ülkedir" şeklinde konuştu.

Mercedes-Benz'den Aksaray'a 200 milyon euroluk yatırım!

Alman Daimler’in Başkan Yardımcısı Klaeden, Aksaray kamyon fabrikasına 200 milyon euro daha yatıracaklarını, Bosch yöneticisi Young ise yatırımları daha da genişleteceklerini söyledi.

Bosch, Türkiye'ye 2 yılda 500 milyon Euro'luk yatırım yaptı!

Alman devi Bosch, Türkiye’de yatırımlarını arttırarak sürdürüyor. Bosch Ortadoğu ve Türkiye Başkanı Steven Young son 2 yılda 500 milyon avroluk yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu rakam, Bosch’un Türkiye’ye güveninin göstergesidir” dedi.

Hampton by Hilton Ataköy Oteli, Bosch Termoteknik'i tercih etti!

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG soğutma sistemleri ve Buderus’un üstün teknoloji ürünü ısıtma cihazları, Hilton Worldwide’ın yatırımcılığını Turan Tekstil’in yaptığı en yeni oteli Hampton by Hilton Ataköy’de tercih edildi.

Bosch Almanya'da Ar-Ge merkezi açtı!

Almanya'nın Renningen şehrinde 310 milyon euro yatırım yaparak bin 700 yaratıcı beyni bir araya getiren Bosch'un Ar-Ge merkezini Almanya Başbakanı Angela Merkel açtı.

Bosch Bursa'ya 2 yeni Ar-Ge merkezi kuracak!

Bu yıl yapacağı 200 milyon euro'luk yatırımın büyük kısmını Bursa'ya ayıran Bosch, burada iki yeni Ar-Ge merkezi de kuracak.

Bosch 200 milyon Euro'luk yatırım planlıyor!

Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, Türkiye’de geçen yıl 135 milyon euro yatırım gerçekleştirdiklerini belirterek, “2015 yılında da yine 200 milyon euro’luk bir yatırım planlıyoruz” dedi.

Bosch Türkiye, 200 milyon euro yeni yatırım açıkladı!

Bosh Türkiye, bu yıl 200 milyon euro yatırım için düğmeye bastı. Yatırımın önemli bir kısmını Bursa’ya ayıran şirket burada iki yeni Ar-Ge merkezi açacak.

Bosch yatırmları Haberi

Bosch yatırmları


Son üç yılda Ar-Ge'ye 66 milyon euro bütçe ayıran Bosch Türkiye; Bursa, Manisa ve Çerkezköy'deki Ar-Ge merkezlerinde projeler geliştiriyor. 

Türkiye'de mobilite çözümleri, enerji ve bina teknolojileri, sanayi teknolojileri ile dayanıklı tüketim malları alanlarında beş ayrı şirketle faaliyet gösterdiklerini anlatan Bosch Türkiye Temsilcisi Steven Young, firmanın dünya genelinde cirosunun yüzde 10'unu Ar-Ge'ye ayırdığını anlattı. Young, Bosch'un Ar-Ge bütçesinin 2013'te 4.5 milyar euro'yu bulduğunu belirterek, anılan dönemde her iş gününde 20 tane olmak üzere yaklaşık 5 bin patent başvurusu yapıldığı bilgisini verdi. Young, "Bosch ayrıca, Ar-Ge bütçesinin yüzde 45'inden fazlasını çevreyi ve kaynaklan koruyan teknolojilere harcıyor" dedi. 

Türkiye'de bulunan üç Ar-Ge merkezinde 339 kişinin istihdam edildiğini anlatan Steven Young, 2013 yılında 75 adet patent başvurusu yaptıkları bilgisin verdi. Young, Almanya'da bulunan Dizel Sistemler...