15 / 05 / 2024

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi iletişim

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi iletişim

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alvattar ve Muhammed İsa Elmasri ortaklığında kuruldu.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Taksim Palace Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Palace Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Fırat tarafından kuruldu.

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alvattar ve Muhammed İsa Elmasri ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yalova Termal Palace'ın rezervasyonu şimdiden tamamlandı!

Yalova Termal Palace ‘ın 2200 odasının rezervasyonu şimdiden tamamlandı. 2016 yılının başında otelin pazarlaması için özellikle Avrupa, Türkiye Cumhuriyetleri ve Ortadoğu’da 15 ayrı satış ofisleri kuran Karaderili bu çalışmasının meyvesini toplamaya başladı.

Mardan Palace'ın satış ihalesi iptal edildi!

Türkiye ve Antalya’nın gözde otellerinden Mardan Palace’ın icra yoluyla gerçekleştirilen satış ihalesi Antalya 5. İcra Hukuk Mahkemesi’nde görülen dava sonucu feshedildi.

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akgöl, Muhammet Mert Alagöz, Fuat Aldemir, Mehmet Ali Çalıkuşu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Golden Palace İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Eğlence Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Golden Palace İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Eğlence Hizmetleri Limited Şirketi, Yusuf Südaş tarafından 800 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

Mardan Palace'ın satışı neden iptal oldu?

Mardan Palace'ın, Antalya 4. İcra Müdürlüğü'ndeki satış işleminde yeni bir gelişme yaşandı. Borçları nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace'ın satışı, alacaklı talebi üzerine düşürüldü.

Mardan Palace'ın satışı durdu mu?

Borçları nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace'ın satışı, alacak vekilinin talebi üzerine düşürüldü. Mardan Palace'ın, Antalya 4. İcra Müdürlüğü'ndeki satış işleminde yeni bir gelişme yaşandı.

Palace İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palace İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Kaptan, Mustapha El Sbayti tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da Şişli, 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Era Palace Otelcilik Turizm İnşaat Eğitim ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Palace Otelcilik Turizm İnşaat Eğitim ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Ergün Aslan, Ramazan Yılmaz, Ali Osman Yahşi tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi iletişim Haberi

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi iletişim

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alvattar ve Muhammed İsa Elmasri ortaklığında kuruldu.

Bosphore Palace İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...