20 / 05 / 2024

Bosphorus Yatırım adres

Bosphorus Yatırım adres

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 500 bin TL bedelle  Nergiz Doğrayıcı tarafından açıldı.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 500 bin TL bedelle  Nergiz Doğrayıcı tarafından açıldı.

Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asylbek Arstanov tarafından kuruldu. 

Mandarın Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mandarın Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yılmazcan Türk tarafından kuruldu. 

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

İşte Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajları!

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı CEO’su Matt Jarar ve MAG Property Development CEO’su Talal M. AlGaddah Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı.

DGD, Novoteli'ne 16.5 milyon euroluk yatırım yaptı!

Mühendislik şirketi DGD, Ankara'da tamamladığı 3 yıldızlı Ibis Otel'in ardından, İstanbul'da dünyanın ilk 5 yıldızlı Novoteli'ni inşa etti. Karaköy'deki Novotel İstanbul Bosphorus için şirket, 16.5 milyon euroluk yatırım yaptı.

Gedik Yatırım Şişli Şubesi adres değişikliği!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Vira İstanbul 630 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yükselecek!

Beylikdüzü Belediyesi ve Gül Proje ile ortaklaşa hazırlanan toplamda 630 milyon TL’lik yatırımın yapılacağı Vira İstanbul Projesinin tanıtımı lansmanı, Shangri - La Bosphorus Otel’de yapıldı.

Türkiye gayrimenkul yatırımı için doğru adres!

Dubai’de Türk inşaat şirketleri ile Körfez yatırımcısı bir araya geldi. Hürriyet ve GYODER işbirliği ile gerçekleşen panelde Türkiye’nin gayrimenkul yatırımı için doğru adres olduğu belirtildi.

Votorantim Cimentos Sivas'a yatırım yapacak!

DÜNYA çimento üretiminde 8'inci olan Brezilyalı Votorantim Cimentos yönetimi, 2015-2018 dönemindeki 1.6 milyar Euro'luk 7 ayrı yatırım için adres belirleme aşamasında Sivas''ı da listeye aldı.

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş adres değişikliğini yayınladı!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş adres değişikliğini yayınladı.

Okka Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Okka Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile kuruldu. Okka Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi adres; Osmanbey Abidei Hürriyet Cad. No:48 D:1 Şişli - İstanbul...

Bosphorus Yatırım adres Haberi

Bosphorus Yatırım adres

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 500 bin TL bedelle  Nergiz Doğrayıcı tarafından açıldı.

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket her nevi sınaî, ticari, zirai ve mali maksatlarla; inşaat, taahhüt, kapı ve pencere, plastik, PVC, kimya, enerji, petrol, petrol ürünleri, telekomünikasyon, her türlü taşımacılık, otomotiv, madencilik, turizm sektörü ve diğer konularla iştigal eden şirketler kurabilir ve kurulacak anonim ve limited, yerli ve yabancı şirketlerin sermayelerine ve idarelerine iştirak edebilir, idarelerini üstlenebilir, iştirak ettiği şirketlerle ilgili olarak aşağıdaki muameleleri de yapabilir; 2- Kurduğu veya kuracağı şirketler ile iştirake uygun gördüğü şirketlere ayni veya nakdi sermaye koyabilir, kurucu olduğu ve olmadığı şirketlerin sermaye artırımına iştirak edebilir,.........ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: ALEMDAĞ MAH. ATABEY CAD. NO:17...