15 / 05 / 2024

Boss Brothers Turizm iletişim 

Boss Brothers Turizm iletişim 

Boss Brothers Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Genç, Ramazan Uğur ve Recep Solak ortaklığında kuruldu.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile C.Mohammad Munır Syed  ve Shaan  Agha tarafından kuruldu.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

Boss Brothers Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss Brothers Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Genç, Ramazan Uğur ve Recep Solak ortaklığında kuruldu.

Boss Emlak Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Emlak Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Alperen Allı tarafından kuruldu.

Boss Global Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Boss Global Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özdemir tarafından kuruldu. 

The Boss Vip Taşımacılık Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Boss Vip Taşımacılık Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de Uğur Pehlivan ve Serkan Şahin ortaklığında kuruldu. 

Ataköy sakinleri turizm merkezi projesine karşı çıkıyor!

TOKİ 'nin Ataköy sahil şeridindeki 80 dönümlük araziyi satmasına başından beri karşı çıkan Ataköylüler, ihaleyi kazanan inşaat şirketinin onay bekleyen turizm merkezi projesinin görüntülerini   “ele geçirdi ” ve seslerini yükseltiyor

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Bedel, Başkan Yardımcısı olarak Hikmet Kalkan ve Ömer Çiğil görev alacak

Kuveyt altyapı, inşaat ve turizm yatırımlarını arttırdı!

Son 5 yılda artan petrol fiyatlarına bağlı olarak Kuveyt'te büyük projelere daha fazla kaynak ayrılmaya başlanırken, yapılan yatırımlarda şehirleşme, turizm gibi yatırımları ön plana çıkmaya başladı. Kuveyt hükümeti her vatandaşına bir ev verme yatırımını

Turizm Yatırımları Yarışması 2011 başladı!

Eurobank Tekfen tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Yarışması 2011' başladı. Geçen yıl ilki düzenlenen yarışmada ''Büyük Turizm Yatırımları'' kategorisinde birincilik ödülü Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı

Dinekli Turizm'in borçları tasfiye edilecek!

Adalet Bakanlığı Konya 6. İflas Müdürlüğü, Dinekli Turizm Seyahat Ticaret A.şž. hakkındaki tasfiyenin şimdilik adi tasfiye şeklinde icra edileceğini duyurdu...

Boss Brothers Turizm iletişim  Haberi

Boss Brothers Turizm iletişim 

Boss Brothers Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Genç, Ramazan Uğur ve Recep Solak ortaklığında kuruldu.

Boss Brothers Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, kara yoluyla yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir. -Otel, motel, kamping,...