16 / 05 / 2024

Bostanbaşı beldesi

Bostanbaşı beldesi

Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan Bostanbaşı'nda 4,5 yılda yaptıkları imar uygulamaları hakkında bilgi verdi. Aydoğan, beldenin imarını yaparken, büyükşehre uygun, beldenin 100 yılını düşünerek planlama yaptıklarını söyledi...

Malatya Bostanbaşı'da yeni yollar açılıyor!

Bostanbaşı caddesinde çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapısı tamamlanan kısımda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Körfez Tatil Beldesi projesinin 2016 sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir Edremit Güre'de bulunan Körfez Tatil Beldesi projesine ait olan 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ’den Afyonkarahisar’ın Haydarlı Beldesi’ne 77 tarımköy konutu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Afyonkarahisar’ın Haydarlı Beldesi’nde inşa edilecek 77 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı. 1

Uşak Merkez Bölme Beldesi'nde 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Merkez Bölme Beldesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Malatya Bostanbaşı caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bostanbaşı bölgesinde geçen yıl açtığı Çiftlik Caddesi başta olmak üzere, Bosna Caddesi ve Fatih Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Körfez Tatil Beldesi projesinde devremülk satışı başladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Balıkesir İli Edremit İlçesi Güre Mahallesindeki Körfez Tatil Beldesi projesinde devremülklerin ön satışlarına başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu 'na bildirdi.

Güre Edremit Tatil Beldesi 2015 değerleme raporunu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Güre Edremit Tatil Beldesi Projesine ilişkin değerleme raporunu yayınladı. İşte ilgili değerleme raporu..

Sivas Yıldız Beldesi Çok Programlı Lisesi'nde sona gelindi!

Sivas merkeze bağlı Yıldız Beldesi’ne 16 derslikli lise yapıldı. Çevre köylerinde ihtiyacını karşılayacak olan okul, bölgenin eğitim seviyesinin yükselmesine de katkı sağlayacak.

Akranlar Süpermarketler, Malatya Bostanbaşı’nda şube açtı!

İnşaat ve hayvancılık sektöründe hizmet veren ayrıca düğün salonu işletmeciliği yapan Akranlar A.Ş. marketler zincirini büyütmeye devam ediyor. Akranlar, 15. Şubesini Malatya’nın hızla gelişen bölgelerinden biri olan Bostanbaşı’nda açtı.

2002 yılında Şile ''üniversite'' beldesi olacakmış!

2002 yılında Işık Üniversitesi Şile'de 5 bin öğrenciye eğitim verecek bir kampüs kuruyormuş. Feyziye Mektepleri Vakfı'nın 600 dönümlük arazi üzerinde başladığı üniversite kampüsü inşaatıyla Şile ''üniversite'' beldesi olacakmış.

Yalova Kadıköy Beldesi etüt raporu onaylandı!

Yalova Kadıköy Beldesi 273 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 numaralı parsellere ait İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı...

Karadeniz teşvikli turizm beldesi ilan edilsin talebi!

Karadeniz teşvikli turizm beldesi ilan edilsin talebi geldi. Körfez ülkelerinden gelenlerin yoğun ilgi gösterdiği Doğu Karadeniz Bölgesi'nde arap turist sayısının artırılması için Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı bünyesinde yeni stratejiler geliştirildi.

Altınova Kaytazdere Beldesi kıyı kenar çizgisi tespiti onaylandı!

Yalova Altınova İlçesi ve Kaytazdere Beldesi kıyı kesimine ait ITRF-96 koordinat sistemindeki 1/1000 ölçekli G23-d-01-d-3-b numaralı halihazır harita üzerine gerçekleştirilen kıyı kenar çizgisi tespit işlemi onaylandı...

Bostanbaşı beldesi Haberi

Bostanbaşı beldesi

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Beldesi Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, büyükşehir ile birlikte beldelik statüsünün kaldırılıp Yeşilyurt merkez ilçeye bağlı mahalle olacağını hatırlatarak, Bostanbaşı'nda 4,5 yılda yaptıkları imar uygulamaları hakkında bilgi verdi. 


Aydoğan, "Şehir planı önemlidir. Plansız ve çarpık yapılaşmanın ne olduğunu herkes biliyor artık. 2009'da göreve geldiğimizde ilk işimiz, buraya şehir planı yapmak oldu. Türkiye'de ilk 3'e girmiş firma ile çalıştık. Beldeler şehrin önünü tıkayan değil, açan olması mantığı ile yola çıktık. Dolayısıyla, planlarımızı yaparken, büyük şehre uygun yaptık. Uzman ve bilirkişiler, Malatya Belediyesi ve Yakınca'nın planına da bakıp, Bostanbaşı'na imar planı uygulandı. Yeni imar planı yaparken, yeşili ve tabiatı da korumamız gerektiği mantığı ile yola çıktık. 


Bostanbaşı'nın üst kısmını yeşil alan olarak bıraktık. İmar planı yaparken hem konut alanlarını hem...