19 / 05 / 2024

Bostancı Emlak adres

Bostancı Emlak adres

Bostancı Telekomünikasyon Enerji Makina Mühen.ve Bakım Petrol Oto Emlak Ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bostancı tarafından kuruldu.

Milli Emlak'tan 2 yıla varan taksit fırsatıyla 2 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Balıkesir Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Bostancı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 2 seneye varan taksit fırsatıyla satıyor. Peki Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Ali Bostancı ve Serkan Akturan ortaklığında kuruldu.

Bostancı Emlak ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Telekomünikasyon Enerji Makina Mühen.ve Bakım Petrol Oto Emlak Ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bostancı tarafından kuruldu.

Bostancı'da 10 yıllığına kiralık balıkçı barınağı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü tarafından Bostancı'daki balıkçı barınağı 10 yıllığına kiraya veriliyor...

Evora İzmir adres!

Evora İzmir adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Mühye Başkent Emlak Konutları satış ofisi!

Mühye Başkent Emlak Konutları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları'nda 1.478 konut ve 26 dükkan satışa çıkarıldı...

Ankara Başkent Emlak Konutları açık adres!

Yüzde 10 peşinat vererek 180 ay vadeli ödemelerin yapıldığı Başkent Emlak Konutları projesi Ankara Çankaya’ya bağlı Mühye Mahallesi’nde yükseliyor. Projede teslimler 2019 yılı sonunda yapılacak...

Demirset Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Demirset Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi, Niyazi Ömer Bayraktaroğlu Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kadıköy'de açıldı.

Bağcılar Batışehir Evleri adres!

Emlak Konut güvencesinin bulunduğu projede taksitler 3.180 TL ’den başlıyor. Bağcılar Batışehir Evleri adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği bildirimi!

İşyeri ya da bir meskenden taşındığınızı düşünelim. Emlak ve çevre temizlik vergisi taşınmaz halinde olur? Çevre temizlik vergisi adres değişikliği bildirimi nasıl yapılır?

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Bostancı Emlak adres Haberi

Bostancı Emlak adres

Bostancı Telekomünikasyon Enerji Makina Mühen.ve Bakım Petrol Oto Emlak Ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bostancı tarafından kuruldu.

Bostancı Emlak Ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi konusu:

1. Haberleşme hizmetlerini sağlamak için gerekli olabilecek her türlü donanımın alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, dağıtımını yapmak. 2. Her çeşit cep ve mobil telefonları, telefon santralleri, telsiz haberleşme cihazları ve bunların yedek parça ve aksesuarlarının alımı, satımı, mamul, bakım ve onarımını, ithalatını, ihracatını ve iç ticaretini, pazarlamasını, bayiliğini, distribütörlüğünü ve mümessilliğini yapmak. 3. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak 4. Elektrik ve ısı...