21 / 05 / 2024

Bostancı Karia homes satılık

Bostancı Karia homes satılık

Yalıkavak Bostancı Karia Homes fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Toplam 42 adet konuttan meydana gelen proje 10 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Yalıkavak Bostancı Karia Homes fiyatları!

Yalıkavak Bostancı Karia Homes fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Toplam 42 adet konuttan meydana gelen proje 10 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İzmir Sea Homes Paşalimanı teslim tarihi!

Daire büyüklüklerinin 30 metrekareden başladığı projede 31 adet daire yer alıyor. Projede iletişim bazında telefon numarası 0232 71 71 212 olarak belirlendi. İzmir Sea Homes Paşalimanı teslim tarihi kapsamında Haziran 2016 olarak öngörülüyor.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı fiyatları!

Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı fiyatları 577 bin 500 Euro'dan başlangıç gösteriyor.

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetl. İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Bostancı Şubesi açıldı!

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetl. İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Bostancı Şubesi, Oya Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Kadıköy'de açıldı.

Dudullu Bostancı Metro Hattı mühendislik ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Projeler Müdürlüğü, Dudullu Bostancı Metro Hattı danışmanlık ve mühendislik hizmeti ihale tarihini 24 Haziran 2015 günü açıklamıştı. Açıklamaya göre, Metro Hattı mühendislik ihalesi bugün yapılacak.

Bostancı Falez Evleri fiyatları!

Bostancı Falez Evleri fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 157 adet konuttan meydana gelen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Dudullu Bostancı Metro Hattı mühendislik ihale tarihi belirlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Projeler Müdürlüğü tarafından, Dudullu Bostancı Metro Hattı danışmanlık ve mühendislik hizmeti ihalesi için tarih belirlendi.

Dudullu-Bostancı metro hattı imar planı tadilatı askıya çıktı!

Dudullu-Bostancı metro hattı 1/5000 1/1000 ve 1/2000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 Aralık 2014 tarihinde onaylanan imar planı 20 Temmuz'da askıdan inecek.

2001 yılında Kadıköy-Bostancı tramvay hattı yatırım programına alınmış!

2001 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy-Bostancı tramvay hattını yatırım programına almış. Tramvayla minibüs caddesindeki sorunu çözmek isteyen Büyükşehir Belediyesi, raylı sistemin Maltepe'ye kadar uzatılmasını planlamış.

Bostancı-Kayışdağı yol kavşak projesi imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kadıköy İlçesi, Bostancı - Kayışdağı Arası Yol Kavşak Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Dudullu Bostancı Metrosu için ilk adım atıldı!

“Her Yere Metro, Her Yerde Metro” sloganıyla İstanbul’u metro hatlarıyla donatın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dudullu – Bostancı Metrosu için ilk adımı atıyor. Dudullu – Bostancı Metrosu için 13 Ağustos'ta ihaleye çıkılıyor.

Dudullu Bostancı Metrosu 13 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

“Her Yere Metro, Her Yerde Metro” sloganıyla İstanbul’u metro hatlarıyla donatan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dudullu – Bostancı Metrosu için ilk adımı atıyor.

Dudullu Bostancı Metro Hattı 13 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Anadolu Yakası Raylı Sistem Müdürlüğü, Dudullu Bostancı metro hattını ihaleye çıkardı. Dudullu Bostancı metro ihalesi 13 Ağustos 2015 tarihinde saat 14:00'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek...

Bostancı Karia homes satılık Haberi

Bostancı Karia homes satılık

Bostancı İnşaat imzasıyla inşa edilen Karia Evleri Bodrum Yalıkavak'ta yükseliyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Yalıkavak Bostancı Karia Homes fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede 24 adet 2+1 daire, 12 adet 3+1 daire ve 6 adet 4+1 villa bulunuyor. 


Bodrum Karia Evleri'nde 2 oda 1 salon konutlar 70 metrekare, 3 oda 1 salon konutlar 130 metrekare, 4 oda 1 salon villalar ise 180 metrekare olarak dizayn edildi. 


10 bin metrekare arsa alanına sahip Karia Home Bostancı Konutları şehir merkezine, marinaya, denize ve restoranlara yakın bir bölgede yer alıyor. 


Yalıkavak Bostancı Karia Homes fiyatları 400 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor. Projenin sosyal alanları; özel şelaleler, açık otopark, yarı olimpik yüzme havuzu ve oyun parkından oluşuyor. 


Telefon: +90 252 385 30 36

Web: