25 / 07 / 2024

Bostaniçi beldesi

Bostaniçi beldesi

Van Depremi'nin ardından Bostaniçi beldesinde afet konutlarını yapan yüklenici firma, inşaat sürecinde döşedikleri örnek dairenin tüm eşyalarını hak sahibi aileye hediye etti

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ'daki deprem konutları için kuralar çekildi!

Elazığ'da, 24 Ocak tarihinde yaşanan depremde evleri yıkılan vatandaşlar için Akçakiraz Beldesi'nde inşa ettirilen 111 konut için kura çekildi.

Rize'de 100 bin sosyal konut için acele kamulaştırma kararı!

Rize İli, Merkez İlçe, Muradiye Beldesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli harita ile listede sınır ve koordinatları gösterilen taşınmazların ''Her yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'' kapsamında karar verildi. 

Zonguldak'ta 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Filyos Beldesi Hisarönü Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

Diyanet'ten Bodrum'a İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Bodrum Müftülüğü, Ortakent-Yahşi Beldesi'nin dünyaca ünlü mavi bayraklı Camel Beach Koyu'ndaki hazineye ait araziye 30 milyon lira harcamayla İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi yapılacak.

Van'daki hafriyat döküm yerleri temizlendi!

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi Mahallesi’nde bulunan Hayvan Pazarı ve Sıhke Gölü etrafında dökülen hafriyatları temizledi.

Düzce Osmanca Köyü Camii açıldı!

Boğaziçi Beldesi Osmanca Köyünde yapımı tamamlanan cami hizmete girdi. Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan da Caminin Osmanca köyüne hayırlı olmasını diledi. Konuşmalarının ardından Osmanca Köyü Osmanlı Camisi gezildi.

2002 yılında Şile ''üniversite'' beldesi olacakmış!

2002 yılında Işık Üniversitesi Şile'de 5 bin öğrenciye eğitim verecek bir kampüs kuruyormuş. Feyziye Mektepleri Vakfı'nın 600 dönümlük arazi üzerinde başladığı üniversite kampüsü inşaatıyla Şile ''üniversite'' beldesi olacakmış.

Karadeniz teşvikli turizm beldesi ilan edilsin talebi!

Karadeniz teşvikli turizm beldesi ilan edilsin talebi geldi. Körfez ülkelerinden gelenlerin yoğun ilgi gösterdiği Doğu Karadeniz Bölgesi'nde arap turist sayısının artırılması için Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı bünyesinde yeni stratejiler geliştirildi.

Burdur-Isparta içme suyu hattı ihaleye çıkıyor!

Ali Orkun Ercengiz'in Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından kentin en büyük sorunu olan ve Burdur ile Isparta'nın Senir Beldesi'ni kapsayan içme Suyu İsale Hattı Yenileme işi Proje Yapımı'nda sona gelindi.

Altınova Kaytazdere Beldesi kıyı kenar çizgisi tespiti onaylandı!

Yalova Altınova İlçesi ve Kaytazdere Beldesi kıyı kesimine ait ITRF-96 koordinat sistemindeki 1/1000 ölçekli G23-d-01-d-3-b numaralı halihazır harita üzerine gerçekleştirilen kıyı kenar çizgisi tespit işlemi onaylandı...

Yalova Çınarcık Koru Beldesi Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı!

Yalova Çınarcık ilçesine bağlı Koru Beldesi'nde yer alan 0,3 hektarlık alan için hazırlanan 1/1000 ölçekli İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı.

Bostaniçi beldesi Haberi

Bostaniçi beldesi

Depremin ardından Bostaniçi beldesinde afet konutlarını yapan yüklenici firma, inşaat sürecinde döşedikleri örnek dairenin tüm eşyalarını hak sahibi aileye hediye etti. 

Kentte 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihlerinde meydana gelen depremlerden sonra Başbakanlık Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı'nca TOKİ'ye Van merkez ve Erciş'te yaptırılan 17 bin 471 konuttan 15 bin 200'ünün kura ve anahtar teslim süreci devam ediyor. 

Kura çekimlerinin ardından anahtarlarını teslim alan hak sahipleri evlerine yerleşmeye başladı. 

Bostaniçi beldesinde ilk etap konutları yapan yüklenici firma, inşaat sürecinde içini döşeyerek düzenlediği örnek dairenin tüm eşyalarını hak sahibi aileye hediye etti. 

Kura çekiminde dayalı döşeli daireyi hak almaya kazanan Şevket Oktar'a (32) anahtarı firmanın proje müdürü Hikmet Yeralkış verdi. 

Eşi ve 3 çocuğuyla döşeli evi gezen Oktar, evin çok güzel döşendiğini...