30 / 04 / 2024

botaş projesi acele kamulaştırma

botaş projesi acele kamulaştırma

Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi için Hatay ve Osmaniye'de acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak.

Lapseki Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Lapseki Trafo Merkezi Projesi kapsamında taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Burdur-Akyaka'da acele kamulaştırma yapılacak!

Burdur-Akyaka EİH Projesi kapsamında bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Elazığ Beyhan'da acele kamulaştırma!

Elazığ Beyhan-Karakoçan EİH Projesi Kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılıyor..

Diyarbakır'da acele kamulaştırma kararı!

154 kV Diyarbakır OSB TM İrtibat Hatları Projesi kapsamında bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Ürgüp'te acele kamulaştırma yapılacak!

Ürgüp-Çinkur Enerji İletim Hattı Projesi için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak..

İstanbul'da 3 ilçede acele kamulaştırma yapılacak!

Ambarlı-Hadımköy EİH Yenileme Projesi için Çatalca, Büyükçekmece ve Avcılar'da acele kamulaştırma yapılacak..

İzmir ve Manisa'da acele kamulaştırma kararı!

İzmir ve Manisa'da 154 kV Bağyurdu-Kemalpaşa 380 GIS Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak..

Soma'da acele kamulaştırma kararı!

Soma'da 380 kV Soma Kolin TES - Tunçbilek Şalt EİH Projesi kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılıyor...

Edirne Keşan'da acele kamulaştırma!

Saros Körfesi FSRU ve Kara Boru Hattı projesi yapımı amacıyla bazı taşınmazlar Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırıyor...

Diyarbakır Yenişehir'de acele kamulaştırma!

Diyargaz Diyarbakır 2. Şehir İçi Doğal Gaz Bağlantı Hattı projesi yapımı amacıyla bazı taşınmazlar Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırıyor...

Kastamonu'da acele kamulaştırma kararı alındı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından Kastamonu Trafo Merkezi Projesi kapsamında bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak...

Şanlıurfa Karaköprü'de acele kamulaştırma yapılacak!

Karaköprü Trafo Merkezi Projesi kapsamında Karaköprü İlçesi'ndeki bazı gayrimenkuller hakkında acele kamulaştırma kararı alındı..

botaş projesi acele kamulaştırma Haberi

botaş projesi acele kamulaştırma

Dörtyol Deniz Terminalindeki İskelenin Yüzer Sistemlerden Transfer Edilen Gazlaştırılmış Doğal Gazın Sisteme Aktarılması İçin Modifikasyonu ile Yardımcı Tesisleri ve Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi için Hatay ve Osmaniye'de acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.


Dörtyol Deniz Terminalindeki İskelenin Yüzer Sistemlerden Transfer Edilen Gazlaştırılmış Doğal Gazın Sisteme Aktarılması İçin Modifikasyonu ile Yardımcı Tesisleri ve Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Hatay ile Osmaniye İlleri Sınırları İçerisinde Yer Alan Güzergâha İsabet Eden Taşınmazlar ile Söz Konusu Proje kapsamında İnşa Edilecek Sabit Tesisler, Ulaşım Yolları, Enerji Nakil Hatları, Katodik Koruma Hatları ve Anot Yataklarının Yapımı Amacıyla İhtiyaç Duyulan Taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için