02 / 05 / 2024

boya badana işçilik fiyatları

boya badana işçilik fiyatları

100 metrekare bir eviniz varsa ve boyatmak istiyorsanız bin 300 lira ile 2 bin 500 lira arasında bir bütçeyi şimdiden ayarlayın.

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Hatay'da depremde 81 kişinin yaşamını yitirdiği binada 'özensiz işçilik' tespit edildi!

Hatay'da 6 Şubat'ta meydana gelen ilk depremde Gökkuşağı Apartmanı'nın yıkılmasına ilişkin 6'sı tutuklu biri firari 7 sanık hakkında "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan 22 sene 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kamu Müteahhitleri sektörde seslerini duyurmak için Ankara’ya gidecek...

6 Şubat 2023'te meydana gelen ve çok fazla sıkıntılara sebep olan deprem sonrasında afet bölgesinde başlayan talep artışından sonra işçilik rakamlarında yükseliş yaşandığına dikkat çekti. Sektörün sıkıntıları ve maliyetleri hakkında bildirimde bulunuldu. İşte haberin ayrıntıları...

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

2023 yılı Türkiye'nin tahmini fındık rekoltesi: 717 bin 931 ton

Karadeniz Bölgesi'nde, 16 ilde üretimi yapılan fındık için yapılan rekolte tespit çalışmalarında sona gelindi. Şehirlere göre rekolte beklentisi ile Ordu için belirlenen işçilik bedelleri açıklandı.

Perakendeciler de zam hazırlığında! Fiyatlara maliyet ve enflasyon zammı kapıda! 

BMD Başkanı Sinan Öncel, Temmuz ayında işçilik ve akaryakıt başta olacak şekilde maliyetlerdeki önemli artışların altını çizerek, hem maliyetler hem de talep enflasyonunun etkisiyle kaçınılmaz şekilde fiyat artışları ile karşı karşıya kalınacağına dikkat çekti.

Altının Efendisi İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Gram altını bırakın hemen bu yatırıma bakın! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, çeyrek altın ve cumhuriyet altınındaki işçilik farklarına dikkat çekti. İslam Memiş açıklamasında gram altını da bir kenara bırakarak yeni bir yatırım aracına değindi...

İslam Memiş’ten büyük kâr ettirecek yeni yatırım tavsiyesi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çeyrek altın ve cumhuriyet altınındaki işçilik farklarına dikkat çekti. Gam altın yerine yeni bir yatırım aracını paylaşan Memiş, bunu arkadaşına önerdiğini söyledi.

Belediyeler işçilerine kadro veriyor mu? İşçiler için kadro işçilerinde son durum ne?

Devlet yeni dönemde kamu işçileri için reform niteliğinde kararlar alacak. Kamu kadroları iş ve kıdem alanında sorunların yaşanmış olduğu taşeron işçilik sona erecek. İşte tüm detaylar…

SGK’dan kritik duyuru! O oranlar yeniden belirlendi! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Soyal Güvenlik Kurumu (SGK) 22 iş kolluna ilişkin asgari işçilik oranlarının tekrar belirlendiğini Resmi Gazete'den duyurdu. Tebliğde 872 farklı iş için oranlar bir bir açıklandı.

DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerle ilgili raporlar peş peşe hazırlanıyor. DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

14 ayar Trabzon hasır bilezikler ne kadar? Trabzon hasır bilezik fiyatı kaç TL? Elizi 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Trabzon hasır bilezikler, hem tasarımı hem de fiyatları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Özel işçilik ile tasarlanan Trabzon hasır bileziklerin fiyatları merak ediliyor. 14 ayar Trabzon hasır bilezikler ne kadar? 26 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi.

Araç sahiplerini kara kara düşündürüyor! Artan maliyetlere karşı uzmanlardan hayati öneriler

Pandemi ve ardından global çapta yaşanan gelişmeler, döviz kurundaki dalgalanmalar, yedek parça ve işçilik maliyetlerini artırdı. Bu durum kasko maaliyetlerinin geçen yıla göre artmasını beraberinde getirdi. İşte buna karşı uzmanlardan öneriler...

boya badana işçilik fiyatları Haberi

boya badana işçilik fiyatları

Yaz aylarının gelmesi ile evlerde yenilik zamanı da başladı. Yaşam alanlarını değiştirmek isteyenler önce evlerini boyatmayı tercih ediyor. 


Polisan Kansai Boya Pazarlama ve Kanal Strateji Direktörü Dilek Çolakoğlu ve DYO Akademi Müdürü Pınar Şimşek 100 metrekare bir evi boyamanın maliyetinin 1300 lira ile 2500 lira arasında değiştiğini söyledi. 


Dilek Çolakoğlu 100 metrekare bir ev üzerinden hesaplama yaptı. Çolakoğlu, "Kalite silinebilir ürünler tercih ederseniz 1 adet 15 litre boya ile işinizi rahatlıkla tamamlarsınız. Boya ve uygun aletlerin size maliyeti yaklaşık 300-500 TL aralığında olacak" dedi. Çolakoğlu işçilik hizmeti alacaklar için de şunları söyledi: “100 metrekare bir ev için yüzeylerin durumuna, eski boyalı yüzeylerdeki boya tipine, tamir ihtiyaçlarına göre değişkenlik göstermekle beraber bin lira ile 2 bin lira arasında değişir.” 


Pınar Şimşek boya sektörünün...