14 / 05 / 2024

boya partisi nedir

boya partisi nedir

2013 yılını Miami’de gerçekleştirilen 25000 kişilik bir festival ile kapatan Life in Color “World’sLargest Paint Party” 9 Ağustos’ta İstanbul’u boyamaya hazırlanıyor.Dünyanın en büyük boya partisi Life in Color 9 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak.

Dünyanın en büyük boya partisi Life in Color İstanbul’da!

2013 yılını Miami’de gerçekleştirilen 25000 kişilik bir festival ile kapatan Life in Color “World’sLargest Paint Party” 9 Ağustos’ta İstanbul’u boyamaya hazırlanıyor.Dünyanın en büyük boya partisi Life in Color 9 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak.

Mücavir alan nedir?

Mücavir alan nedir? sorusunun yanıtını plansız yapılaşma da aramak gerekiyor. Çünkü mücavir alanlar, çarpık ve plansız yapılaşmanın önüne geçmek adına oluşturuluyor...

Konkordato nedir?

Borçlarını ödeyemeyecek durumda olan borçluyu korumak adına, kanun önünde yapılan anlaşmayı temsil eden konkordato hakkında detaylar için tıklayın. İşte konkordato nedir? için yanıtlar...

Götürü sözleşme nedir?

Götürü sözleşme nedir, götürü sözleşmenin kapsamı nedir sorularının yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İpotek fek yazısı nedir?

Kredi borcu biten evin, sahibinin üzerine alabilmesi için kurulan ipoteğin kaldırılması gerekir. Bunun için ihtiyaç olan ipotek fek yazısı nedir?

Gayrimenkulde feragat nedir?

Feragat, vazgeçme anlamına gelir. Peki gayrimenkulde feragat nedir?

Rezidans nedir?

Otellerde sunulan hizmet ve konforun konut projelerinde de birleşmesi ile meydana gelen rezidans nedir? Rezidansların özellikleri nelerdir?

Kanuni ipotek nedir?

İpotek, var olan veya ileride doğacak borç için bir gayrimenkulün teminat olarak gösterilmesi durumudur. Peki kanuni ipotek nedir?

Arsa payı nedir?

Bir gayrimenkulün kat irtifakı veya kat mülkiyeti kurulurken ana yapının bulunduğu parsel arsasından değerleme oranında arsadan verilen pay arsa payı olarak nitelendirilir. Arsa payı nedir? Arsa Payı nasıl hesaplanır, detayları...

Emlak beyanı nedir?

Emlak Vergi Kanunu'na göre arazi, arsa ve bina gibi gayrimenkul sahiplerinin vergilendirilebilmesi için emlak beyanında bulunması gerekir. Peki emlak beyanı nedir?

Düzenleme ortaklık payı nedir?

Vatandaşların ulaşım, dinlenme, sosyal, kültürel ve güvenlik gibi ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı İmar uygulaması kapsamında gerçekleştirilen düzenleme ortaklık payı nedir?

İntifa hakkı nedir?

Taşınmaz mülk sahibi, mülk üzerinde yararlanma veya kullanma hakkını başkasına devrederse intifa hakkı söz konusu olur. İntifa hakkı nedir, detayları...

İmar planı nedir?

Belediyeler, valilikler veya planlama yetkisi verilmiş kurum ve kuruluşlarca hazırlanan imar uygulaması yapılan yer hakkında detayların gösterildiği hukuki belge imar planıdır. İmar planı nedir, tüm detayları...

boya partisi nedir Haberi

boya partisi nedir

2013 yılını Miami’de gerçekleştirilen 25000 kişilik bir festival ile kapatan Life in Color “World’sLargest Paint Party” 9 Ağustos’ta İstanbul’u boyamaya hazırlanıyor.

Türkiye’de OneColony’nin organizasyonuyla gerçekleşecek olan Life in Color, dans, akrobasi ve görsel effekt gösterilerinin yanı sıra meşhur boya patlamaları ile sıra dışı bir deneyim vaad ediyor.

ABD, Kanada, Meksika, İsveç ve Norveç’ten sonra 9 Ağustos’ta Türkiye’ye gelecek olan Life in Color aynı zamanda dünyanın en iyi DJ’lerini de İstanbul’a taşımış olacak.  AN21, ARTY, Deniz Koyu, DVBBS, Twoloud ve YellowClawmüzikseverlere unutamayacakları bir gün yaşatacak.

2006 yılında Florida’da üniversite kampüslerinde başlayan ve Amerika’da hızla yayılan etkinliğin yenilikçi yönüne değinen Life in Color Pazarlama Direktörü LukaszTracz Türk müzik tutkunlarına seslendi:

“Sınırlarımızın ötesine geçtiğimizde, hepimiz bir bütünün parçası haline geliriz. Müzik, tutku ve en önemlisi renkler...