18 / 05 / 2024

boya talepleri istanbul

boya talepleri istanbul

Armut.com, Türkiye’de son dönemdeki boya badana taleplerini analiz etti. Buna göre, 2015 yılının ilk 5 ayında boya ustasına yönelik taleplerin toplam büyüklüğü 9 milyon TL'yi aştı.

Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı'nın tedarikçisi oldu!

Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya, 2018 yılında kapılarını açacak olan ve Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu.

Filli Boya'dan İstanbul Shopping Fest’e özel kampanya!

Ülkemizin renk trendlerinin öncüsü Filli Boya, İstanbul Shopping Fest’i de renklendiriyor. Filli Boya Shopping Fest kapsamındaki “Filli Boya ile Evini Güzelleştir” kampanyasıyla yaşam alanlarına renk getiriyor.

Filli Boya Turkeybuild İstanbul 2015'e katılacak!

Fiili Boya 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek 38. Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Fuarı'na iki stantla katılacak..

Filli Boya, Turkeybuild İstanbul Fuarı’na katılacak!

Türk boya ve ısı yalıtımı sektörünün lideri Filli Boya 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek 38. Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Fuarı’na iki stantla katılım gösteriyor.

Kale Boya, sektörde fark yaratan yenilikçi ürünleriyle Paint İstanbul’da!

İç ve dış cephe boyaları ile dekoratif dış cephe sıvalarının yenilikçi markası Kale Boya, trendler ve ihtiyaçlara göre geliştirerek sektörde fark yarattığı ürünlerini, ‘Paint İstanbul 2014’te tüketici ve profesyonellerle buluşturdu.

Dünyanın en büyük boya partisi Life in Color İstanbul’da!

2013 yılını Miami’de gerçekleştirilen 25000 kişilik bir festival ile kapatan Life in Color “World’sLargest Paint Party” 9 Ağustos’ta İstanbul’u boyamaya hazırlanıyor.Dünyanın en büyük boya partisi Life in Color 9 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak.

Boytek Reçine Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gorrion Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Boytek Reçine Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gorrion Hotel İstanbul Şubesi, İsmail Darcan tarafından 6 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul’daki boya fabrikalarını denetledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın çevre denetimlerine İstanbul’daki boya fabrikaları da takıldı...

Filli Boya İstanbul Yapı Fuarı’nda Coloration projesini tanıttı!

Türk boya sektörünün lideri Filli Boya, 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen İstanbul Yapı Fuarı’nda yer aldı

Tuzla boya fabrikasında yangın çıktı!

Tuzla'daki bir boya fabrikasında yangın çıktı. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi

Filli Boya yalıtım tasarrufu için ücretsiz hizmet: Termal Kamera!

Filli Boya Yalıtım Grubu, Capatect markası ile sunduğu ısı yalıtım sistemlerinin standartlara uygun ve ihtiyaca yönelik uygulanmasına yardımcı olacak, tasarrufu hedefleyen “Termal Kamera” hizmetini ücretsiz olarak sunuyor.

Uran Holding İstanbul'da otel inşa edecek!

Uran Holding İstanbul'da yeni bir otel inşa etmek için düğmeye bastı, denize kıyısı olan yerden arsa bakan Uran Holding istanbul'daki turist artışını fırsata çevirmeyi planlıyor

Rings İstanbul projesi Mayıs 2013'te teslim! 240 bin TL'ye!

Rings istanbul projesinde yer alan konut fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konut teslimleri 2013 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek...

boya talepleri istanbul Haberi

boya talepleri istanbul

Alanında uzman hizmet verenleri, hizmete ihtiyacı olanlarla İnternet üzerinden buluşturan armut.com, Türkiye’de son dönemdeki boya badana taleplerini analiz etti. Buna göre, 2015 yılının ilk 5 ayında boya ustasına yönelik taleplerin toplam büyüklüğü 9 milyon TL'yi aştı. M2’ye ye düşen ortalama fiyatlar 7-13 TL arasında değişirken, İnternet’ten en çok boya badana talebi yapılan iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya oldu. Yılın ilk 5 ayında en çok tercih edilen renkler gri, mavi ve yeşil tonları oldu. Türkiye genelinde işinde uzman binlerce boyacı ile hizmet veren armut.com üzerinden 2014 yılı boyunca 229.455 m2 duvar boyanırken, 2015’in henüz ilk yarısında 160.000 m2’ye ulaşıldı.


Yaz mevsiminin gelişiyle birlikte boya badana gibi ihtiyaçlar için en kaliteli ve uygun fiyatlı çözümler araştırılmaya başlandı. Kullanıcılarını İnternet...