08 / 07 / 2024

Boydak Esenyurt Mobilya Şehri

Boydak Esenyurt Mobilya Şehri

Türkiye'nin mobilya devi Boydak ile Alman mobilya şirketi Porta, İstanbul Esenyurt'ta 301 bin dönümlük araziye dev bir mobilya üssü kuracak

Studiomel Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studiomel Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Julide Akca tarafından kuruldu.

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Karaaslan tarafından kuruldu.

Eas Grup Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eas Grup Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Doğu Alyaz ve Hüsnü Semih Özaltındere ortaklığında kuruldu.

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

Kt Taahhüt İnşaat Mobilya Ve Prodüksiyon Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kt Taahhüt İnşaat Mobilya Ve Prodüksiyon Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Onaylı tarafından kuruldu.

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Koca ve Mücahit Duman Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Şahin ve Mehmet Mustafa Güngör ortaklığında kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’da Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Gema Tasarım Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gema Tasarım Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmur Angışhan tarafından kuruldu.

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Şirin Bazuk tarafından kuruldu.

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Marp İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marp İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Örüklü tarafından kuruldu.

Boydak Esenyurt Mobilya Şehri Haberi

Boydak Esenyurt Mobilya Şehri

450 bin metrekare kapalı alan olarak planlanan 4 katlı alışveriş merkezinde mobilya üretici ve satıcıları bir arada olacak. Yaklaşık 2 bin dükkânın planlandığı merkez için mobilyacıların sıraya girdiği belirtiliyor.


Son yıllarda yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla Türkiye'nin en büyük holdingleri arasına giren Kayserili Boydak, dev bir yatırım için kolları sıvadı. İstikbal, Bellona ve Mondi gibi büyük markaları bünyesinde barındıran Boydak, Avrupa'nın önde gelen mobilyacılarından Alman Porta Möbel ile İstanbul Esenyurt'ta 301 bin dönümlük araziye dev bir mobilya üssü kuracak. Avrupa'nın sayılı mobilya alışveriş merkezlerinden biri olması beklenen ve 450 bin metrekare kapalı alan olarak planlanan 4 katlı alışveriş merkezinde mobilya üretici ve satıcıları bir arada olacak.


Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı olan TEM Otoyolu'nun kenarında inşa edilecek mobilya alışveriş merkezinin projesi hazırlandı....