05 / 05 / 2024

Boydak Holding son durum

Boydak Holding son durum

Tanınmış mobilya markalarını bünyesinde bulunduran Boydak Holding, hızlı mağazalaşma stratejisine devam ediyor. Holding son 2 günde 4 yeni mağaza açtı.

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

Sabancı Holding karını üçe katladı

Sabancı Holding son üç aylık döneme ait finansal tablolarını KAP'a açıkladı. Şirketin son üç aylık karı piyasa beklentilerinin üzerinde gelirken geçen yıla göre ise üçüncü çeyrek ve 9 aylık dönemlerde sırasıyla yüzde 220 ve 296 oranlarında artış gösterdi.

Aktaş Holding'den yalıtım sektöründe bir ilk daha!

Kendinden yapışkanlı membran ile sektörde büyük ses getiren Aktaş Holding, son teknolojili ürün gamı yelpazesine yine ilk niteliğindeki renkli EPDM membran ürününü de dahil etti

Akfen Holding son 10 yılda 1,58 milyar TL tahvil satışı yaptı!

Akfen Holding'in yurtiçindeki kurumsal yatırımcıların yanı sıra nitelikli bireysel yatırımcılara yönelik çıktığı 100 milyon TL'lik tahvil ihracı gelen taleple 150 milyon TL'lik satışla tamamlandı. Son 10 yılda toplam  1,58 milyar TL satış yaptı...

Cengiz Holding Afrika'ya yöneldi!

Cengiz Holding son dönemde rotasını yurtdışına çevirdi. Holding şimdilerde Afrika'da Zambiya Hükümeti ile görüşmeler yapıyor. 

Memduh Boydak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyeti çözülüyor!

Boydak Holding'in faaliyetlerine yönelik basın toplantısında konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyetini çözüyoruz. Alman firma ile anlaşmak üzereyiz. Mağduriyetler 10 gün içinde bitecek" dedi..

Peker Holding'ten Gravesend'e yatırım!

Peker Holding, son yatırımını ünlü İngiliz edebiyatçı "Charles Dickens’ın şehri" olarak bilinen Gravesend’e yaptı. 

Aksoy Holding'ten Rumelihisarı'na yeni proje!

Aksoy Holding son beş yıldaki en büyük yatırımlarını gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdi. Şirket, Rumelihisarı’nda 60 dönümlük büyük bir arazide lüks konut inşa etmeyi planlıyor.

Ali Kibar: Kartal projemiz için kentsel dönüşümü bekliyoruz!

Kibar Holding, son dönemde Türkiye'nin en hızlı büyüyen gruplarından biri. Son 10 yılda tam 11,5 kat büyüyerek 2015'te 23 milyar TL ciroya ulaştı.

Akfen İnşaat'tan 1,5 milyon TL'lik ciro!

160 şirketiyle 1 milyar 587 milyon TL ciro yapan Akfen Holding, son yıllarda inşaatta önemli projeler gerçekleştiriyor.

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.

200 şirket TMSF'ye devredildi!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar Koza İpek Holding, Boydak Holding ve Dumankaya Grup ve bağlı şirketlerinin de aralarında bulunduğu Türkiye'nin dört bir yanında 200 şirket TMSF'ye devredildi

Boydak Holding son durum Haberi

Boydak Holding son durum

Tanınmış mobilya markalarını bünyesinde bulunduran Boydak Holding, hızlı mağazalaşma stratejisine devam ediyor.


Holding son 2 günde 4 yeni mağaza açtı. Boydak Mobilya Grubu markalarından Mondi, İskenderun ve Osmaniye'de birer, Mersin'de ise 2 yeni mağazayı faaliyete geçirdi. Boydak Holding, böylece 2015 yılında açmayı hedeflediği 107 mağaza sayısına yıl sona ermeden ulaşmış oldu.


Holdingin lokomotif sektörü olan mobilya ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiklerini belirten Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, ekonomik açıdan zor geçen bir yılın sonuna yaklaşırken şirket adına Türkiye ekonomisine katkı sağladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sene başında yıl içinde 107 yeni mağaza açmayı planladıklarını vurgulayan Boydak, “Akdeniz Bölgesi'nde son iki günde açtığımız 4 mağaza ile birlikte, daha yılı bitirmeden bu hedefe ulaşmış olduk. Yılbaşından...