05 / 05 / 2024

boydak holding yurtdışı mağazaları

boydak holding yurtdışı mağazaları

Boydak Holding çatısı altında faaliyet gösteren İstikbal, Avrupa'nın 75'inci, Fransa'nın 15'inci mağazasını Strasbourg'da açtı. Holding, mağaza açılışlarına Münih, Duisburg, Hannover ve Berlin'de devam edeceklerini belirtti.

Boydak Holding 2013 yılında 450 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Boydak Holding 2013 yılında 550 milyon dolar ihracat hedeflediğini, 450 milyon dolarlık da yatırım yapacağını söyledi

Çağdaş Holding yurtdışında konut inşa edecek!

Bodrum'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çağdaş Holding yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor. 

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Mesa Holding'ten 11 yeni proje! 

Mesa Holding, 50 yılda 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut inşa etti. Bu yıl ise marka, Çengelköy ve Beykoz'da iki yeni proje ile Yeşilyaka Su projesinin ikinci etabına başlayacak. Üç proje kapsamında 550-600 civarında konut yapılacak...

Cengiz Holding Afrika'ya yöneldi!

Cengiz Holding son dönemde rotasını yurtdışına çevirdi. Holding şimdilerde Afrika'da Zambiya Hükümeti ile görüşmeler yapıyor. 

TAV Holding rotasını yurtdışına çevirdi!

TAV Holding, 6 Nisan'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapanacak olması nedeniyle rotasını yurtdışına çevirdi. Şirketin CEO'su Sani Şener, "5-6 tane havalimanı ihalesini takip ediyoruz. Bunların bir ya da ikisini alırsak İstanbul'un kaybını kapatacağız" diyor.

Orka Holding, yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkaracak!

Damat, Tween ve D’S markalarıyla erkek giyiminde moda markaları çıkaran Orka Holding, 2023’te yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkarmayı hedefliyor.

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

Memduh Boydak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

Limak'ın Kıbrıs'taki 200 milyon dolarlık oteli açıldı!

Limak Holding, yurtdışındaki ilk otelini açtı. KKTC'de inşa edilen Limak Cyprus Deluxe Hotel, 200 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyeti çözülüyor!

Boydak Holding'in faaliyetlerine yönelik basın toplantısında konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyetini çözüyoruz. Alman firma ile anlaşmak üzereyiz. Mağduriyetler 10 gün içinde bitecek" dedi..

Peker Holding'in Çamlıca ve Maslak arsalarına ne yapılacak?

Peker Holding, Almanya ve İngiltere'deki arazi geliştirme faaliyetleriyle adından söz ettiriyor. Şirket yurtdışında yatırımlarına hız veriyor...

Peker Holding rotasını Almanya'ya çevirdi!

Türkiye'deki tecrübesini 6 yıl önce yurtdışına taşıyan ve 14 projeyi hayata geçiren Peker Holding,  projelerini hızlandırdı. 

Polat Holding gayrimenkulden enerjiye 9,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Polat Holding, yurtdışı faaliyetlerinden kazandıklarını Türkiye'ye döviz olarak getirerek, yurtiçindeki yatırımlarına hızla devam etmeyi hedefliyor. 

boydak holding yurtdışı mağazaları Haberi

boydak holding yurtdışı mağazaları

Boydak Holding çatısı altında faaliyet gösteren İstikbal, Fransa'da 15'inci mağazasını Strasbourg'da açtı. Avrupa'nın da 75'inci mağazası olan, İstikbal Strasbourg mağazası, Vendenheim Bölgesi'ndeki Zone Commercial'de Fransa'nın ve dünyanın önemli mobilya zincirleriyle aynı bölgede yer alıyor.


Hedeflerinin 2017 yılında Avrupa'da 100 mağazaya ulaşmak olduğunu söyleyen Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, “Boydak Holding olarak lokomotif sektörümüz mobilyada hem yurtiçinde hem yurtdışında büyümeye devam ediyoruz. Özellikle Avrupa'nın önemli şehirlerinde, büyük metrekarelerde perakende satış noktalarımızın olmasından gurur duyuyoruz.” diye konuştu. Kurulduğu günden bu yana lider marka olan İstikbal'in mobilya sektörüne her zaman yön verdiğini dile getiren Bekir Boydak, “Tüketici alışkanlıkları ve davranışlarındaki hızlı değişim ve gelişim, mobilya trendlerinin de geçmişe göre daha hızlı değişmesi sonucunu doğurdu. Bu gelişimi ve değişimi yakından takip eden...