08 / 07 / 2024

boydan boya cam ev

boydan boya cam ev

Yalınlığın, şeffaflığın ve şıklığın sembolü cam artık konutları giydiriyor. "Cam evler", dış dünya ile aranızdaki tüm duvarları ortadan kaldırıyor ve sizleri adeta doğanın bir parçası yapıyor. İşte camın büyüsünü konuta taşıyan o projeler...

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Alicia Keys San Diego'da ev aldı!

Alicia Keys ünlü sahil şeridi San Diego'da 30 milyon dolara ev aldı. Boydan boya camla kaplı evde iki suit ve dört yatak odası mevcut.

Kartal Wings’te seyir terası keyfi!

Kartal Wings’de çatı katları boydan boya seyir terası olarak tasarlanıyor. Kartal Wings’te seyir terası keyfi sunuluyor.

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığını mekanlara taşıyor!

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturuyor. Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yansıtıyor.

İstanbul'un ilk çılgın projesi satılıyor!

İstanbul'u boydan boya kat edecek olan bu metrolu demiryolu projesi, Haliç'i açılabilen bir sabit köprünün üzerinden geçtikten sora, Boğaz'ın Avrupa yakasın izleyecek ve Karadeniz kıyısında Kilyos'a kadar uzanacaktı.

Vadistanbul Park'ta yüzde 25 peşinde banka kredili ödemelerle!

Vadistanbul Park'ta projeyi boydan boya kat eden Sadabad Deresi bulunuyor. Projede aradığınız her şeye rahatça ulaşabileceğiniz yaşam alanları sizleri bekliyor.

Vodafone Arena'ya LED panolar yerleştirilecek!

Fikret Orman’ın son hamlesi ‘LED’ panolar oldu. Vodafone Arena’nın dış cephesine boydan boya LED panolar yerleştirilecek. Saati 50-100 dolardan kiralanacak. Kulübe ciddi bir gelir kaynağı daha oluşacak.

Sapanca Feyzioğlu Caddesi yenileniyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ,Yeni Mahalle’de bulunan Feyzioğlu Caddesi'ni tamamiyle yeniliyor. Caddede altyapı çalışmaları tamamlanıp, cadde boydan boya asfaltlanacak.

Apple Türkiye, Narmanlı Han reklam panosunu kaldırdı!

İstiklal Caddesi'ndeki tarihi Narmanlı Han'ın cephesini kapatan iPhone reklamının kaldırılması yönünde change.org’da başlatılan kampanya sonuç verdi. Apple Türkiye, Narmanlı Han’ı boydan boya kapatan reklam panosunu bugün itibariyle kaldırdı.

Isı yalıtımlı camlar ve mantolama sayesinde kışı dert etmiyorlar!

Türkiye'de ilk kez Trabzon'da uygulanan proje sayesinde, evlerine sıva, boya, mantolama yaptıran, ısı yalıtımlı cam taktıran köylüler kışı dert etmiyor

Türkmenbaşı Cam Kuleler'de 550 bin liraya 3+1!

Adana Cam Kuleler'de fiyatlar 550 bin liradan başlıyor, 3 milyon liraya kadar yükseliyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler 36 ay vade farksız taksit imkanından yararlanabiliyor

Filli Boya Ümit Ünal ile renk kavramını yeniden yorumladı!

Filli Boya, moda ve stil dünyasının önemli ismi Ümit Ünal ile birlikte yaşam alanlarının temel unsuru olan renk kavramını yeniden yorumladı

Rişvanoğlu Cam Kuleler'de 3 milyon liraya! 5+2! Peşinatsız!

Adana Cam Kuleler'de fiyatlar 600 bin liradan başlıyor, projede peşinat ödemeden 36 ay vade farksız taksit imkanından yararlanabiliyor

boydan boya cam ev Haberi

boydan boya cam ev

İster pencere olsun ister balkon, mekanlarınızda cam ile çizdiğiniz sınır size sonsuz bir özgürlüğün kapılarını açar. Cam duvarlar sayesinde doyumsuz manzaraları engelsiz bir şekilde izleyebilir ya da huzur dolu bir özgürlük eşliğinde bahçenizi seyre dalabilirsiniz. Genellikle iç mimaride görmeğe alıştığımız cam, artık konutları giydiriyor. Cam evler, konut sakinlerinin dış dünya ile olan duvar engelini ortadan kaldıyıor ve manzaranın tadını doyasıya yaşama fırsatı sunuyor. Yalınlığın, şeffaflığın ve doğallığın simgesi olan cam, sizlere evinizin tavanından gökyüzünü seyretme lüksünü yaşatıyor. İşte sizi doğanın bir parçası yapan o konut projeleri....




Doğanın tam kalbinde

Bodrum Amazon Evleri, Önderler İnşaat güvencesiyle Bodrum'da hayata geçiriliyor. Doğanın içinde...