01 / 05 / 2024

Boyner kocaeli 41 burda avmde mağaza mı açtı

Boyner kocaeli 41 burda avmde mağaza mı açtı

Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk mağazası, 41 Burda AVM'de hizmet vermeye başladı. Mağaza, Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk adresi ve 125 Boyner mağazasından biri oldu.

Kocaeli'nde 23.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatı!

Kocaeli ili, Gebze ilçesi, İstasyon Mahallesi, 5742 Ada, 7 Parselde, 9.388,41 metrekare yüzölçümlü fabrika ve müştemilatı açık artırma usulü ile satılıyor...

Kocaeli Yuvam41'de son 10 daire fırsatı!

Kocaeli'de Turmaz İnşaat tarafından inşa edilen Yuvam41 Konutları'nda son kalan 10 daire alıcısını bekliyor. Projede toplam 41 adet daire yer alıyor.

41 Burda AVM için ruhsat başvurusu yapıldı!

41 Burda Alışveriş Merkezi bu yılın başında hizmete açıldı. AVM’nin Mavi Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Olcay Sanal tarafından ruhsatsız olduğu dile getirilmesinden sonra inşaatı yapan Haldız İnşaat ruhsat için alelacele İzmit Belediyesi’ne başvuruda bulundu.

Boyner Kocaeli 41 Burda AVM'de mağaza açtı!

Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk mağazası, 41 Burda AVM'de hizmet vermeye başladı. Mağaza, Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk adresi ve 125 Boyner mağazasından biri oldu.

Kocaeli 41 Burda AVM açıldı!

Kocaeli'nin en büyük AVM'si 41 Burda kapılarını açtı. STFA Holding ve Esas Holding’in mülk sahibi olduğu Haldız İnşaat'ın müteahhitliğini üstlendiği 41 Burda AVM, 61 dönüm arsa üzerinde yükseliyor.

41 Burda AVM bugün açılıyor!

Kocaeli 41 Burda kapılarını bugün açıyor. İzmit 42 Evler Körfez Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde hayata geçirilen 41 Burda AVM 64 dönümlük alanda yükseliyor.

41 Burda AVM perşembe günü açılıyor!

2013 yılında yapımına başlanan Kocaeli’nin en büyük alışveriş merkezi 41 Burda, kapılarını Perşembe günü halka açıyor. Bu özel gün dolayısıyla iki ayrı açılış töreni düzenlenecek. Vatandaşlar saat 14.00’ten sonra merkezi ziyaret edebilecek.

Kocaeli 41 Burda AVM 21 Ocak'ta açılacak!

Şevket Sabancı tarafından kurulan Esas Holding bünyesinde kurulan Esas Gayrimenkul; Kocaeli'nin en büyük alışveriş merkezi yatırımını hizmete açmaya hazırlanıyor.

Kocaeli 41 Burda AVM'de hangi mağazalar var?

Kocaeli 41 Burda AVM için geri sayım başladı. Ocak'ın 3. haftasında kapılarını açacak olan Kocaeli 41 Burda AVM'de hangi mağazalar var, işte 41 Burda AVM mağaza listesi...

41 Burda AVM'de açılış için geri sayım başladı!

İzmit’in yeni cazibe merkezi olacak “41 Burada AVM”nin açılışı için artık geri sayıma geçildi. Kocaeli’nin en büyüğü olan yeni alışveriş merkezi şimdiden renkli ve farklı mimarisi ile büyük ilgi çekiyor.

Kocaeli'deki eski valilik binası yıkıldı!

Kocaeli'de 41 yıl boyunca aralarında Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün de bulunduğu 17 valinin görev yaptığı eski valilik binasının yıkımına başlandı.

Kocaeli eski Valilik binası yıkıldı!

Kocaeli’de yeni Valilik Kompleksi’nin yapılmasının ardından 41 yıldır faaliyette olan Eski Valilik Binası’nın yıkımına başlandı. Yıkım için iş makinasının başına geçen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Eski Valilik Binası’na ilk kepçeyi vurarak yık

Kocaeli eski valilik binası yıkıma gün sayıyor!

1974 yılında yapılan ve 41 yıl boyunca 17 valiyi ağırlayan Kocaeli Valiliği’nin eski binası Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi ve şimdi ise yıkım için gün sayıyor.

Boyner kocaeli 41 burda avmde mağaza mı açtı Haberi

Boyner kocaeli 41 burda avmde mağaza mı açtı

Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk mağazası, 41 Burda AVM'de hizmet vermeye başladı. Şirket açıklamasına göre, Boyner'in en yeni adresi Kocaeli oldu. Şehirdeki ilk Boyner mağazası, 41 Burda AVM'de açıldı. Mağaza, Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk adresi ve 125 Boyner mağazasından biri oldu.


Boyner, zengin ürün çeşitliliği, tasarım ekiplerinin hayata geçirdiği özel markaları, ilk kez ve sadece Boyner'de yer alan uluslararası markaları ve çeşitli fırsatlarıyla, artık Kocaeli'nde de hizmet...