07 / 05 / 2024

bozköy deresi

bozköy deresi

Kent merkezinden geçen derelerin ıslah çalışmalarına devam eden Manisa Belediyesi, bu kapsamda Bozköy Deresi'ndeki kötü görüntü ve kokuyu ortadan kaldırdı. Dere ıslah çalışmalarının tamamlanmasına müteakip dere kenarlarındaki peyzaj çalışmalarına başlanıl

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Arnavutköy Türkköşe Deresi Çevresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Türkköşe Deresi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Revizyon NİP ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planında Askı İtirazları kapsamında yapılan 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Türkköşe Deresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Türkköşe Deresi ve Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 400 konutun inşaatına başladı!

TOKİ Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nde hayata geçirilecek 400 sosyal konutun inşaatına başladı.

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi mecliste!

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Aliağa'daki tarım arazilerinin rayiç bedelleri mecliste!

İzmir'in Aliağa ilçesi Bozköy ve Helvacı mahallelerindeki tarım arazilerinin rayiç bedellerinin çok yüksek olması nedeniyle bölge halkının yaşadığı mağduriyet meclis gündemine taşındı...

Aliağa'da 4.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Bozköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon 526 bin 873 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 1 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Aliağa'da 38.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Aliağa Belediyesi, Bozköy Mahallesi'ndeki 4 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 21 Haziran'da yapılacak...

Çekmeköy Çanakçı Deresi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Çanakçı Deresi ve Koruma bandının revize edilmesi ile taşkın alanlarının işlenmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Beykoz İlçesi Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Çekmeköy Çökek Deresi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Çökek Deresi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. 

Çekmeköy Ayvalı Deresi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy Ayvalı Deresi Islah projeleri ve taşkın alanlarının imar planlarına işlenmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. 

bozköy deresi Haberi

bozköy deresi
Kent merkezinden geçen derelerin ıslah çalışmalarına devam eden Manisa Belediyesi, bu kapsamda Bozköy Deresi'ndeki kötü görüntü ve kokuyu ortadan kaldırdı.
Kıyılarda düzenleme Dere ıslah çalışmalarının tamamlanmasına müteakip dere kenarlarındaki peyzaj çalışmalarına başlanıldı. Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil ve Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Çakır da çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Islah çalışmalarının ardından dere kenarlarına yönelik projeyi uygulamaya başladıklarını belirten Başkan Vekili Açıkdil, "Bozköy Deresi başıboş akan ve etrafı hurda inşaat artıkları, molozlarla dolu olan bir yerdi. Aşağı yukarı 15 sene önce karşı tarafın ağaçlandırması yapılmış fakat bakımsız bırakılmış. Bu doğrultuda bizler de dereyi düzenledik, dolgularını yaptık. Eskiye göre oldukça güzel ve temiz bir görüntü oluştu" dedi.  

Milliyet...