05 / 05 / 2024

Bozkurt emlak

Bozkurt emlak

1944 yılında Boğaziçi'nin Anadolu sahilinde 13 dönüm bahçe içinde bulunan bir köşk 7 bin liraya satılacakmış. Arazisinde bin ağaç bulunan köşkün senelik 800 lira getirisi varmış.

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Bozkurt ve Orhan Bozkurt ortaklığında kuruldu.

America Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

America Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bozkurt-Usa Llc tarafından kuruldu. 

Akserdar Emlakçılık Gayrimenkul Galeri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akserdar Emlakçılık Gayrimenkul Galeri Ticaret Limited Şirketi Pınar Bozkurt tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Royalist Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalist Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Bayram tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de Şişli, Bozkurt Mahallesi, Kurtuluş Caddesi'nde kuruldu.

1941 yılında Şehzadebaşı'nda 5 katlı bir apartman 24 bin liraya satılacakmış!

1941 yılında Bozkurt Emlak tarafından verilen ilanda Şehzadebaşı'nda tramvay durağına yakın yıllık kira getirisi bin 966 lira olan 5 katlı bina 24 bin liraya satılacakmış.

1941 yılında Fatih'te bir apartman 27 bin liraya satılacakmış!

1941 yılında Bozkurt Emlak tarafından Akşam Gazetesi'ne verilen ilanda Fatih'te tramvay caddesine yakın senelik kira getirisi 2 bin 180 lira olan bina 27 bin liraya satılacakmış.

Akyurt Emlak Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyurt Emlak Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Akkuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart'ta Şişli, Bozkurt Mahallesi, Ergenekon Caddesi'nde kuruldu.

Mertcan Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mertcan Emlak Gayrimenkul Hizmetleri Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 30 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Önder Akbayir ve Murat Bozkurt ortaklığıyla kuruldu...

Murat Bozkurt'u Tebernüş Kireçci Emlak Kulisi'nde ağırladı!

SkyTurk 360'daki Emlak Kulisi Programına Areas Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt konuk oldu. Murat Bozkurt konuk oldu

Murat Bozkurt: Çorlu'ya yurtdışından yatırım için gelenler var!

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'ndeki konuğu Areas Proje Hazırlama Genel Müdürü Murat Bozkurt'tu. Kireçci ile Bozkurt firmalardan, İstanbul ve Çorlu'daki yatırımlardan bahsettiler...

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Areas Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt'u ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Areas Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt'u konuk etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Areas Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Areas Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt'u konuk ediyor

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Bozkurt emlak Haberi

Bozkurt emlak


BOZKURT EMLAK


   Boğaz'ın Anadolu sahilinde senevi 800 lira iratlı 1000 ağacı havi 13 dönüm, suyu bol, iskeleye 4 dakika, denize nazır ve elektrikli köşk.


Fiyatı 7000 lira


Taksim, Abdülhak Hamit Caddesi No. 23, Telefon: 83532


(1944 yılında Reşat Altın 38 liraya satılıyormuş.)


Akşam 27 Nisan 1944



Abdullah Kutalmış...