06 / 05 / 2024

Bozlu Holding ortak

Bozlu Holding ortak

Ağırlıklı olarak sağlık ve teknoloji alanında faaliyet gösteren Bozlu Holding, yeni yatırımlarıyla yurtdışında büyümeye devam ediyor. Firma, Danimarka'da nükleer tıp sektöründe hizmet veren DDD-Diagnostic firmasına ortak oldu...

Sanayi devi çalışanlarını şirkete ortak edecek! Prim yerine hisse verilecek

Alarko Holding üst düzey yöneticilerine prim ödemelerinin bir kısmının hisse senedi olarak yapılabilmesini sağlayacak bir sistem oluşturacak. Şirketten yapılan açıklamada çalışanların şirketin refahına ortak edilmesiyle, şirkete bağlılıklarının ve verimliliğinin artacağı kaydedildi.

Tekfen Holding’den Azerbaycan’da 100 milyon dolarlık satın alma!

Tekfen Holding iştirakleri arasında yer alan TechInvestments LLC, 375 milyon ABD doları tutarında ödenmiş sermayeye sahip SOCAR Polymer Investments LLC’ye yüzde 10 hisseyle ortak olmak üzere, Bakü’da sözleşme imzaladı.

Kalyon Holding 45. yılını kutluyor!

Kalyon Holding’in inşaat, enerji, gayrimenkul yatırım ve havacılık sektöründeki kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin akademik yönetimi Ortak Aklımızla Geleceğe çalıştayı için Antalya’da bir araya geldiler...

Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile ortak oldu!

İnşaat, gayrimenkul gibi alanlarda hizmet veren Referans Holding, Katarlı HBK Holding ile 700 milyon dolarlık ortaklıklık anlaşması imzaladı. Katar’ın altyapı projeleri için Türkiye’den malzeme alımı yapılacak.

Seleks, 3rd İstanbul Gayrimenkul'e ortak oldu!

İttifak Holding'in grup içi şirketlerinden Seleks A.Ş., 3rd İstanbul Gayrimenkul Adi Ortaklığı'na yüzde 50 oranında ortak oldu.

Polat Holding, Macaristan'da 2 gayrimenkul projesi yapacak!

Adnan Polat bir yandan babası ve kardeşleriyle ortak olduğu İbrahim Polat Holding’in en büyük projesi Piyalepaşa’yı yönetmeye devam ediyor, bir yandan da kendi şirketleriyle önümüzdeki beş yılda 3 milyar doları bulan yatırımlara yön vermeye hazırlanıyor.

Japonyalı Sojitz ve Rönesans Holding ortak olacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker, bugünkü yazısında Rönesans Holding'in gayrimenkul yatırımlarında bahsetti. Ülker, Japonyalı Sojitz Grubu'nun Rönesans Holding ile 1.8 milyar dolarlık yatırım gerçekleştireceğini söyledi.

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nden Beylikdüzü'nde yeni proje!

İhlas Pazarlama, İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve İhlas Yapı Turizm'in pay sahibi olduğu İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi kuruldu.İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi, Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki arsasında 1.200 konutluk yeni proje geliştirecek.

Fiba Holding, Şifa hastanelerini alıyor!

2014 yılında Florence Nigthingale Hastane Grubuna yüzde 50 ortak olan Fiba Holding, sağlık sektörünü sevdi.Fiba'nın Kadıköy Şifa ve Ataköy Şifa hastanelerini satın almaya yönelik anlaşmanın birkaç gün içinde taraflar arasında imzalanması bekleniyor.

Alarko ve Ağaoğlu'nun Ortaköy'deki arsa davası çözüldü!

Ortaköy'de üzerinde Alarko Holding’in merkez binasının da yer aldığı arsanın 2/3 hissesini Ali Ağaoğlu’nun şirketlerinden Akdeniz İnşaat, 1/3 hissesini ise Alarko tarafından satın alınmasıyla iki şirket arasında başlayan şufa hakkı davası çözümlendi.

Tavros Yatırım Holding'te iki ortak ayrıldı!

Tavros Yatırım Holding, Kazakistan, Rusya ve Türkiye'de turizm ve gayrimenkul geliştirme olmak üzere iki temel sektörde faaliyet gösteriyor. Öğrenilen bilgiye göre Tarık Celaloğullan ve Rostislav Gurevich, yollarını ayırdılar.

Tekfen Holding ABD’li Amstar ile ortak oldu!

Tekfen Holding İstanbul’da gayrimenkul yatırımları için ABD’nin Amstar şirketiyle ortaklık niyet mektubu imzaladı.

Altınhas Holding gayrimenkul sektöründe kalıcı olmak istiyor!

Altınhas Holding, uzun süredir girmeyi planladığı gayrimenkul sektörüne İş Bankası iştirakleriyle ortak şirket kurarak start verdi. İş Altınhas şirketini kuran ortaklık Ömerli'de 'Kasaba'nın 3'üncü etabını yapacak.

Bozlu Holding ortak Haberi

Bozlu Holding ortak

Ağırlıklı olarak sağlık ve teknoloji alanında faaliyet gösteren Bozlu Holding, yeni yatırımlarıyla yurtdışında büyümeye devam ediyor. Holding, 26 yıldır Danimarka'da nükleer tıp sektöründe hizmet veren DDD-Diagnostic'e yüzde 50 ortak oldu. Bozlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bozluolcay, "DDD-Diagnostic, sektörde dikkatimizi çeken ve uzun süredir flört ettiğimiz bir kurum. Böyle bir şirketin, Türk firması tarafından satın alınması önemli bir değer" dedi. 


Sabah...